90

Анонимен

преди 3 минути

На времето са били преследвани и избивани евреи и това се заклеймява сега от цивилизования свят! А когато Евреи избиват невинни със стотици и хиляди в преследване на някой си насрала - това са демократични бомби - така ли? някой да обясни???

89

Анонимен

преди 3 минути

Ердоганчо нещо замлъкна като черна радиостанция. До вчера се пънеше на Израел че тормозел палестинците. Те хората в Ливан много добре показаха с изблика на радост от смъртта на Насрала кой кого е тормозил.

88

Анонимен

преди 7 минути

Ливан празнува. Хората пеят и играят по улиците. Израел ликвидира един озверял диктатор вкарал Ливан в една кървава война. На Нетаняху ливанците ще му издигнат паметник. Фашистките милиции на Хизбула са по ниски от тревата и не смеят да се покажат на улиците. Проссстака Хаменей се е насссрал от страх защото знае че той е следващият, той е звяра който държи половината от Близкия изток в кървавите си ръце. Да престанат от ООН дй притискат Израел за примирие. Нека оставят Нетаняху да завърши докрай

87

999

преди 53 минути

Тая новина Израел я съобщи още вчера . Само копейките още тогава не повярваха. Има някакъв дефект в копейките, никога не различават истината от дезинформацията.

86

Анонимен

преди 1 час

Израелците отдавна имат лайв връзка с бункера на Путин и знаят всяка негова стъпка. Джуджето знае за това но не може да направи нищо!

85

Българинъ

преди 1 час

Иран нападна Израел, на 7/10 чрез Хамас и Ислямски Джихад, на 8/10 чрез Хизбалла, последвани от Хути от Йемен, милиции от Ирак, пряко от Иран. Хамас, Ислямски Джихад са смазани в Газа. Хутите не гъкват откакто усетиха фойврките. Хизбалла е унищожен за седмица. Следва Иран. И той го знае. За Израел!

84

do 83

преди 1 час

До 123: А дали 1500 ядрени глави ще му помогнат, а?

83

123

преди 1 час

И Хизбула и службите на Иран са пробити от израелците дотолкова, че ако ще да минат комуникациите си на пощенски гълъби, евреите пак ще знаят всяка тяхна стъпка, преди те да са я измислили. Путин трябва да се притеснява, защото ако израелците решат да търсят сметка за това, че насъска палестинците от Газа да нападнат Израел, бункера няма да му помогне.

82

скоро

преди 2 часа

Очаква се удар по бункера под кремъл и малката мумия да се обяви за мъченик.

81

име

преди 2 часа

Един масов убиец по малко.

80

До келеша

преди 2 часа

Отивай в Маймунарника и не се обесняйй поучее

79

Анонимен келеш

преди 2 часа

Аре агапита.Слизаме долу на Мамалука да затваряме сезона.Черпа ви всички по един виртуален Бабадзим и октопод карпачо):):):):

78

Анонимен

преди 2 часа

До Анонимен *** Ако Русия разполагаше с нечовечността на укро-нацистите, от покрайна отдавна щеше да е останал един огромен радиоактивен кратер. А и покрайна получават оръжието си от същите източници и със същите политически шантажи като Изсраел. Така че практически разполагат, просто едно е да воюваш срещу пясъчни ***, друго е да воюваш срещу Русия.

77

Анонимен келеш

преди 2 часа

Ако Украйна разполагаше сега с въоръжението на Израел,Русия отдавна да е капитулирала и Вовата изправен пред съда в Хага:):):):)

76

USA SUPER КИРО НОФ

преди 2 часа

ГЛЕ СА ! ПОНТЕНЦИАЛА НА ИЗРАЕЛ ГО ЗНАЕМЕ НО ! ПОТЕНЦИАЛА НА ХИЗБУЛА НИКОИ НЕ ГО ЗНАИЕ И МОСАД ОТ СТРАХ УТЕПА ПОРЕДНИЯ ЛИДЕР КОИТО БЕШЕ У НЕЛЕГАЛНОС И НЕ СЕ ЗНАИЕШЕ КОЛКО Е ЛИДЕР ! ХИЗБУЛА ШЕ ОСТАНЕ ТОЧНО ШО Е НЕЛЕГАЛ А ИЗРАЕЛ ЗАМИНАВА ШО Е ИЛЕГАЛ ! ИНАЧИ И ДВЕТЕ СА КРИМИ ! МОЕ А РЕВЕТЕ И СЕ ДЕРЕТЕ КОЛКО ИСКАТЕ !

75

Крундел

преди 2 часа

Ехаа, са терорягите играят ролята на девици на възнеслите се кадировци или е обратното, кадировците са девици на терорягите, объркан съм каква е йерархията при попадането им в раят...

74

Анонимен

преди 2 часа

Ако "зла Русия" беше на "нивото" на "избраните", отдавна щяха да са опукали Зеля и целия им псевдо-политически псевдо-елит. Русия обаче воюва по правилата на войната, не като шайка убийци - военнопрестъпници.

73

USA SUPER КИРО НОФ

преди 2 часа

ИЗРАЕЛ СЛЕД АМЕРИКА ! СЦЕНАРИЯ БЕШЕ АМЕРИКА СЛЕД ИЗРАЕЛ ! МИ НЕМА А ГИ ИМА У ТОЯ ВИД ! НЕ ВЕРВАТЕ ?

72

Анонимен

преди 2 часа

Са да питам?Хасаннасрала сега *** ли се или се насраааааааа

71

Анонимен келеш

преди 2 часа

Докато двата USA самолетоносача са в Персийския залив Израелците ше разчистят терена от всекви брадати терористи):):):Иранските талибани само ше гледат от първи ред безплатно:):):)