360

Анонимен

преди 15 минути

"До 356б Е как да не се сети как да те контрира като си елементарен........." - Елементарен си ти русофиле хахах Остави името на ракетата Сатана. Този по-долу, както и ти явно, не схващате, че самото освещаване на ракета от която и да е църква и каквото и да е името на ракетата, е повече от смешно. Но за да го разбереш трябва малко акъл в главата, а не само руска пропаганда.

359

Анонимен

преди 18 минути

"Да приемаха и КГБ и ДС и Щази... стига да им вършат работа. А дали Путин е излъгал дали вярва в Господ ти няма как да знаеш." - Викаш и в КГБ и в ДС и в Щази са приемали хора, които открито са казвали, че вярват в Господ, така ли? хахаха За британското лицемерие знам, но русофилското никой не може да задмине. Мразят долара, рубли не купуват. Не харесват Запада, но в Русия не отиват. На православни се правят, а жадуват за Комунизъм. Да изброявам ли още за вашето лицемерие?

358

Анонимен

преди 20 минути

До 356б Е как да не се сети как да те контрира като си елементарен.........

357

Анонимен

преди 22 минути

До 356 Да приемаха и КГБ и ДС и Щази... стига да им вършат работа. А дали Путин е излъгал дали вярва в Господ ти няма как да знаеш. Между другото като си говорим за лъжи ти чувал ли си израза ,, Британско лицемерие '' Защото този израз е известен на цял свят,с изключение на конете с капаци разбира се.

356

Анонимен

преди 30 минути

"Не руснаците а ония с обратната полова ориентация наричат ракетата Сатана. Не е лошо да се информираш преди да пишеш наизуст и да се излагаш публично." - Ейй, браво. Един се сети как да ме контрира. Хайде сега да попитам теб, понеже явно си по-начетен, преди 89-а КГБ приемаше ли за агенти хора, които вярват в Господ? Путин бил ли е агент на КГБ? Вярвал ли е в Господ преди 89-а и ако да, защо е излъгал КГБ? Ако пък не е излъгал т.е. не е лъжец, тогава как НЕвярващ ще спасява Православието?

355

Анонимен

преди 31 минути

До 347 Комунистите винаги са били хомота затова във всички западни демокрации се женят помежду си Джордж и Стивън или Ханс и Адолф. Мдаа... Аре у лево,от пад ък.

354

до 340

преди 33 минути

Ти знаеш ли въобще кой е бил Берия??? Имаш ли си представа кво шъ стане ако власта в Русия премине в ръцете на личност като Берия??? Щатите и Европа ще "застинат в поза" като "дресиран пуделчета"! Хайде, молим, нема нужда..., много си е харно либералчето Путин!

353

333

преди 33 минути

До Стига глупости. Нашият език е български. Църковно славянския език е български. Само да вметна, че когато е имало български език - още няма нито руснаци, нито Русия, нито Екатерина и била измислила панславизма. Панславизма е доктрина измислена от Екатерина през 18ти век. Тия които днес се наричат руснаци, са смес от варяги, фини и монголци. Коренното население на Украйна са сармати, българи и авари

352

Анонимен

преди 34 минути

Русофили, понеже от 89-а година насам сте най-големите църквари (така наричам тези, които ходят на църква, за да ги види цяло село, че са там, а не толкова, защото вярват в Бог), затова да ви напомня, че при едни странни за вас традиции, попът пита 3 пъти "Отричаш ли се от Сатана?". Вие отричате ли се от Сатана (ракетата) или и нашите попове трябва да отидат до Русия и да я осветят като тамошните им колеги? хахаха

351

торбалан

преди 35 минути

ако не сте на ясно краварите дадоха заден , на дипломатичен език , имаме ограничено количество атакамс , означава , няма повече какво да ви се даде , а наакания деди дава пари дето ги няма , ако не знаете колко е един трилион да споделя това са един милион милиона ,а дълга на краварите превишава 33 трилиона смятайте ако можете русофоби

350

Русофил

преди 35 минути

До 345: какво православно искаш от нас? Ние вярваме в шамани, магии, врачки и какви ли не още еретични неща, лично вожд Ани ходи да жертва животни на монголски племенни духове за да може шаманите да му гледат на карантия и да му кажат какво да прави. Къде ти православие там? Путлерландия е рай за сатанисти, канибали и еретици. Отговорих ли ти на въпроса?

349

troll

преди 35 минути

ето това е то руска наглост. "украинския режим" ахахахахха, не се виждат каква авторитарна престъпна нацистка сбирщина са цялата им държава, незачитаща човешките права и тръгнали да превземат държави в 21 век и да поставят марионетни правителства като пълни варвари и тук естествено нашите чуждоп0клонници се втурват яростно да защитават господарите си, гък не дават да се каже лошо за русия, която ни е най-големия враг! Чуждоп0клонници на 100%

348

Анонимен

преди 37 минути

До Анонимен 345 Не руснаците а ония с обратната полова ориентация наричат ракетата Сатана. Не е лошо да се информираш преди да пишеш наизуст и да се излагаш публично.

347

Русофил

преди 37 минути

До 343: Как смееш да лъжеш така? Лично Путлерини си беше разтворил бузките пред Кадиров докато сричаше Корана и го поемаше мощно през задния вход, преди това олаби Ким Чен Ун в гората, още преди това се прочу като най дашната кадъна в Анадола когато ходеше да се моли на Ердоган. А преди тях бай Тошо и Брежнев под бурните аплодисменти на БКП се мляскаха и се чуваше само горчиво, горчиво. Комунистите винаги са си били хомота, затова и ЛГБТ и комунизма са все леви движения с леви наклонности.

346

запознат

преди 39 минути

До zdnf ...Така е, не са никакви братя, ядохме им л...ната 45 години, страшно беше! Но, за съжаление със сила не могат да бъдат победени.. Ако се почустват, че губят, просто ще предизвикат световна ядрена война, в която никой или малцина ще оцелеят. Шизофреници са руснаците, и политиците им и те самите като народ

345

Анонимен

преди 39 минути

Аз държа русофилите да ни разкрият православната си гледна точка относно освещаването на руската ракета на име "Сатана" от руската църква. Скъпи русофили, как мислите, това православно ли е? Така ли ще спасяваме Православието?

344

Анонимен

преди 42 минути

До Анонимен 340 Ама Берия не руснак бе тротинетко неграмотна.

343

Анонимен

преди 44 минути

До Русофил Нещо си се объркал,прайдовете са на други места не в Русия,ти като редовен участник в тях трябва да ги знаеш тези неща. Нещо повече,Русия прия закон който забранява да се осинояват руски деца в държави където смяната на пола е разрешена.

342

Така е ..

преди 44 минути

До Анонимен 337 Ракетата Сатана е кръстена на Путин.

341

00-11

преди 46 минути

Абе нема ли кой да му обясни на този дребен чиновник, че РФ не е СССР??? Да беше си премълчал, можеше да мине и за умен, но с изказване като това доказа обратното и стана за смях, "ароматизирайки" въздуха в залата на ООН! -)))))))