23

Укра

преди 16 часа

Тоя неприятник защо не е на фронта в Украйна , да брани демокрацията

22

И предателя

преди 18 часа

Маг ар-ев ли се изказва по случая. Тоя освен да върши предателства и държавна измяна за нищо друго не става. Дупка в нищото е тоя че р ве й. Когато и колкото пъти да го обесят все ще е късно и все ще е малко.

21

асдаа

преди 1 ден

Тоя що още го показвате бе? Срам за България! Къф е тоя че да дава мнения? Бай НИКОЙ нищо не може да казва! Да заминава за Окрайна!

20

Анонимен

преди 1 ден

Какъв българин е тоя бе?

19

Анонимен

преди 1 ден

При Тагарев не падаха самолети като при Запрянския фашуга!

18

Анонимен

преди 1 ден

До Анонимен Защо да заминава след като е българин? Ти ли ще го пращаш?

17

Анонимен

преди 1 ден

Тагарев, какво правиш още тук? Заминавай за Украйна, национален предател!

16

Анонимен

преди 1 ден

Пак съм аз дет плюя наще псевдогенерали . Объркал съм . Хоризонталния стабилизатор е близо да центроплана . Двигателя е разработен от някой си - Иванченко ОКБ от СССР и е правен за Як 40 а не за този самолет . После е преправян с наманена двуконтурност . Жертвана е мощност за сметка на скорост . А наще нямаха достатъчна мощност при тази маневра и хоризонталния стабилизатор не можа да го обърне . Този самолет не е подходящ за такива маневри .

15

Анонимен

преди 1 ден

Ако наще ,,генерали,, смятат че изтребителя трябва да служи само за авиошоу ще им трябва друг самолет . Този е крайно неподходящ . Вертикалния стабилизатор е много близо до центроплана и не е от най модерните а двигателя не е достатъчно мощен за да е безопасен за такива маневри .Освен това при този двигател който е крайно маломощен за изтребител е заложено на скорост за сметка на мощност което видяхме до какво доведе .По мощен двигател би намалило и разхода на гориво по голям ресурс на двигателя

14

Анонимен

преди 1 ден

Тагарев, ти трябва да бъдеш анализиран, изобличен и изолиран! Като какъв се изказваш, след като не можа едни ръкавици да изпратиш?

13

Анонимен

преди 1 ден

До Анонимен И кой е казал, че точно вчера е трябвало да ги разчетат? Те да не ги пращат по Еконт експрес до Чехия?

12

Анонимен

преди 1 ден

До 12Тагарев трябва да бъде съден за слугинажа си в полза на фашистка Украйна!))Тагарев е бил съветник вМО на Украйна в периода 2005г.-2011г.,когато на власт в Киев са русофили, или прикрити такива.

11

Анонимен

преди 1 ден

Тагарев трябва да бъде съден за слугинажа си в полза на фашистка Украйна!

10

Анонимен

преди 1 ден

Това са нацистки престъпници убийци. Тагаренко и Райхсмаршал Гьоринг шкембе войводата трябва да бъдат екзекутирани като главни виновници за инцидентите с остарели самолети и липсата на нови самолети и военна техника. Нарочно са взимали подкупи и са сключвали лоши договори и са раздавали военна техника, за да умират български военни от нисшата славянска православна раса. Тези нацисти са идеологически престъпници убийци и трябва да бъдатЕкзекутирани.

9

Анонимен

преди 1 ден

Ако всяка авиационна база имаше такива средства, то нямаше нужда да се изпраща в Чехия. Значи лъжеш поради незнание и некадърност. Също така казваш, че пилотите ни не са подготвени за пилоти и т.н. И докато беше военен министър какво стори ти по въпроса ?

8

Какво означава

преди 1 ден

трябва да изключим "техническа грешка", а ? Щото е кофти проблем, нали и ще се замаже всичко като се обвини, някой военен. Самолет на 40 години, все едно със стара лада на дрифт да ходиш...колко ще издържи ? Грозна работа.

7

Анонимен

преди 1 ден

Тоя като какъв говори

6

Анонимен

преди 1 ден

Това недоразумение говори за ВВС все едно е бил нощен пазач на общежитие, а не министър на отбраната. Ти какво направи бе, освен че подари на укрофашистите бойни машини, които вече изгоряха ?

5

да

преди 1 ден

това нищожество като го видя, изключвам апарата! който иска да го гледа, да го слуша!

4

Рундьо

преди 1 ден

Си направи кризисен пиар и всички останали политически трупове от българския парламент също след Смърта на летците