23

ъъъ

преди 19 часа

До всички мюсюлмани,дращещи по този сайт:Как така пейджар на Хизбула,е попаднал в ръцете на иранския посланник?Ярко доказателство,че Иран е истинския враг на Израел.Е,ще си го получат.И тази шериатска изостанала държава, реално воюва срещу Израел.Ще си го получат.Израел е единствения истински борец срещу дивашкия и античовешки ислямизъм.

22

Анонимен

преди 1 ден

Всичко с батерии потенциално може да гръмне. Защото не знаеш дали батериите не са "заредени".

21

аноним

преди 1 ден

А кафеварки те и чайниците-опасни ли са?Малко да ни подскажете.

20

Анонимен

преди 1 ден

Трабва да изчакаме една-две седмици, но... Може би сме свидетели на най-добрата разузнавателно-диверсионна операция в историята. Удрят ги физически и психологически, като в същото време ги оставят без комуникация. Хизбула са казали да се изхвърли всичко електронно. Паника. Никой не знае какво става. И няма комуникация. Най-вероятно всеки момент ще започне и военна операция. Изключителна работа на израелското разузнаване.

19

а-и

преди 1 ден

Те си въобразяваха,че безконечно и без наказано могат да бомбардират Израел.Но---възмездието не закъсня.Само дето ги оставиха да си развяват байрака 11 месеца.

18

аноним

преди 1 ден

Първобитни терористи не трябва да използват съвременна технология.Те живеят още в каменният век,и тази технология не е за скапаните им мозъци!!!

17

1-3

преди 1 ден

Масова стерилизация на терористи!

16

аноним

преди 1 ден

Оказва се ,че ИИ-това е Израел!

15

аноним

преди 1 ден

Над Хизбула слезе ,,благодатния""огън!!!

14

Анонимен

преди 1 ден

Най-вероятно пейджърите имат функция за самоунищожение, та когато пейджър попадне в ръцете на Израел да може да бъде унищожен. Мосад са разбрали как се задейства тази функция и елиминираха на практика 4000 терористи от Хизбула.

13

К1Д

преди 1 ден

Втората вална беше от радиостанции от типа уоки -токи. Преди години гръмнаха смартфони и затова минаха на пейджъри и уок-токита. По принцип всеки смартфон може да се хакне и да се причини прекряване и самозапалване, но за взрив се иска допълнително вещество което е сложено в производството им.

12

Анонимен

преди 1 ден

Сега ще има поне 5 години без атентати, докато 11-12 годишните поотраснат за нови атентати.

11

Анонимен

преди 1 ден

Хизбула е обезглавена. Всичките и терористи са осветени поименно от масовото постъпване на командния и състав по болница и гробища. 40 терористи са убити, а 500 останаха без зрение, още толкова оснанаха без ръце и пръсти. Новата ливанска война се отлага. Иран и неговите терористи от Хизбула са в гежък нокдаун.

10

Анонимен

преди 1 ден

Добре че Путин не ползва гаджети защото няма умстмен капацитет да борави с тях, иначе щеше да напълни няколко куфара с фeкалии от страх.

9

Анонимен

преди 1 ден

Когато Хизбула прави атентати е хубяво и пада голямо веселие песни и танци по улиците на Ливан. Но когато терора е върху терористите от Хамас тогава е лошо и всякакво желание за веселба у Хизбула изчезва.

8

Гъди

преди 1 ден

Взивни устройства в детски играчки.

7

Анонимен

преди 1 ден

Като обвиняват Мосад, защо не са изхвърлили пейджерите!

6

Анонимен

преди 1 ден

И това хубаво момиченце и то ли е терорист???

5

Анонимен

преди 1 ден

Израел показва на практика държавен тероризъм в чист вид. И се дискридитира окончателно. Даже САЩ странят, не желаят да покажат каквото и да е участие в подривната дейност.

4

Анонимен

преди 1 ден

До Анонимен 1 - Не ... прави си сам е работата.