42

Мен

преди 18 часа

Да тези хапчета дават положителна проба аз имам Мигрена и пия Паратрамол аптекар ми каза ,че той се отчита като наркотик и ако пия не карам кола същия ден защото ме е страх да не ми вземат книжката без причина ?!

41

Анонимен

преди 18 часа

Ушевите са бесни и е нормално да изкарат жената наркоман. Все пак по десет бимберици в евро за взели на парче и сега трябва да връщат парите. Мъка,мъка ченгесарска.

40

Алекс

преди 1 ден

Дали е несправедливо арестувана не е сигурно.Кръвна проба няма.Може да си е била назобена.

39

Анонимен

преди 1 ден

Полицаията да престане да тормози жителите на тази страна, а да се съсредоточи върху имигрантите! Направи от българите чужденци в собствената си държава. От известно време насам е просто нетърпимо. При всичките трудности които ни създава правителството, та сега и това!

38

До 45

преди 1 ден

И в какво се състой изтезанието розова пеперудке? Седене на пейка? Какво нечовешко изтезание, най-лошо възможно, как е оцеляла не знам. Този случай много се драматизира в някакъв жалък опит за сензация. Нищо толкова не се случило, институциите са си свършили съвестно работата.

37

Анонимен

преди 1 ден

ДА ПУСНЕ ЖАЛБА ДО КОМИТЕТА ПРОТИВ ИЗТЕЗАНИЯТА КЪМ ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ И ПОДОБНАТА СТРУКТУРА КЪМ ООН. ТОЗИ СЛУЧАЙ Е ЗА ТЯХ.

36

Анонимен

преди 1 ден

Тази жена е жертва на катастрофа и после е била подложена на мъчения, изтезания и унижение от служителите на 5 РПУ.

35

Анонимен

преди 1 ден

ПОЛОВИНАТА МВР Е ЗА ЗАТВОРА ДРУГАТА ПОЛОВИНА ЗА ЛУДНИЦАТА

34

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 ден

Ако строят персонала на 5 РПУ 16 часа да седят на столове без да имат право да се изправят ще разберат какво е изпитала тяхната жертва.

33

Анонимен

преди 1 ден

До До 27Напротив в условията катастрофа и положителен тест са задължени да те задържат. Какво значи по необходимост, ти ли решаваш кога е необходимо или закона? И ако си участник в тежка катастрофа, но си дрогиран или пиян, даже да си спрял и някой да те удари отзад, ти не си жертва! И не, не съм кука, много ме дразнят човечета като теб и тази жена, които се вечно се изкарвате жертви, макар че сте нарушили закона.

32

Анонимен

преди 1 ден

Има листовка с всеки медикамент. Има си графа шофиране и работа с машини. Не се сърдете на полицията а започнете със спазването на законите. Морфина и кодаина също са лекарства.Това означава ли че може да шофираме след употребата им?

31

Хемус

преди 1 ден

Милиционерите вместо да обезопасят трасето,са се възбудили от новите патрулки и са направили мазало!Жената е била на неподходящо място в неподходящо време и така!

30

До 28

преди 1 ден

Ти слабоумен ли си, сериозно питам? Дай да впишем в закона направо, че който не мяза на престъпник, да се освобождава от отговорност. Пак ще попитам, какво трябва да направят полицаите при положителен тест за наркотици? Да пуснат нарушителя очевидно?

29

До 27

преди 1 ден

Ясно е че си ***! Задържане се прави само при необходимост. България е многократно осъждана за това. Каква е необходимостта при жена в болница и която в друго производство е жертва. Просто куките и ти сте ***. Но ти евентуално си кука. Дано ти се случи да си болен, да ти сложат медикаменти в болница или сам да ги вземеш, да те спрат и да ти вземат колата. Не знаеш какви гаври стават. Самите куки риваха вече при техни проби.

28

Овца

преди 1 ден

В бяла държава и читав адвокат, фирмата Дрегер ще плаща милиони евро обезщетения, затова че полевия им тест показва наличие на нещо в кръвта, което реално го няма! Време е за колективен иск срещу тази фирма, чиито продукти промениха толкова много съдби.

27

Анонимен

преди 1 ден

До лекар до 10 - Да е, ама ме уведомява, че "теста ще ме засече". Не си надрусан, не си нищо, ама излизат - амфети, морфа, херца ... ужас е. Или тея дет ми кажат "оо, ми то кат си болееен, де одиш е" ... малееее

26

Анонимен

преди 1 ден

"Да пуснат нарушителя ли?" ем да ееее .. за кво га държаха? За ништу бате за ништу!

25

Анонимен

преди 1 ден

До Анонимен 25 - Дa .. тая женца баш на върлата амфетаджийка ми мяза, видиш ли..

24

Анонимен

преди 1 ден

Аз не разбрах какви са претенциите към полицията на ***, сестра й и джурналистите от днес.бг? Какво трябва да направят полицаите при положителен полеви тест? Да пуснат нарушителя ли? Или понеже е женичка и да я пуснем? Полицията е действала правилно по протокол и така трябва да бъде!

23

Анонимен

преди 1 ден

Ужас!