50

Обективен

преди 19 часа

Македонската юрдечка се самопокани нахално, а после и байряци да й слагат. Това се нарича дебелоочие. Ама какво се чудя, читавите хора от Македония отдавна са избягали , кой в България, кой в Америка. Там са останали отродени сърбоиди.

49

Анонимен

преди 1 ден

никога няма да влезат в Европейския съюз, ако не признават, че са българи. македонският и българският народ имат обща история абсурд нямат. липсата на знамето на РСМ по време на неофициалната среща между Румен Радев и Гордана Силяновска , точно така трябва .

48

Простаг

преди 1 ден

министър на транспорта Александър Николоски : домакинът нито е цивилизован, нито е пристоен, нито има уважение.Радев е виновен ,за липсата на флага на Македония !Радев - оставка !! Направи ни за резил ,пред цяла Европа ..ОТВРАТ ..Кой организира тая провокативна неофициална среща, но закрита за журналистите. език на омразата към България продьлжава Срещу нашето правителство което СИ МЪЛЧИ КАТО П... КА

47

Анонимен

преди 1 ден

До Македоникос Ти нали си уж македонец, защо не ги признаваш? Или ви хареса да се правите на българи в България? Благоевградско още е под тиха македонска узурпация.

46

mihni

преди 1 ден

Ами то в самата С.Македония все по рядко се среща македонски вентилатор за разлика от албанското знаме,те искат на неофициална среща да им духа вентилатора.

45

Анонимен

преди 1 ден

До Бачо Тонев Tипично маке е тоз Николоски. Престанете да смесвате българите с м акедонци! Църните македонци станали българи...

44

Бай Иван

преди 1 ден

Добре, че психопатите от пплгдб+ махнаха ветото

43

Анонимен

преди 1 ден

Напрово им поискайте писмено обяснение и го запазете за архива и занапред да се знае. После го цитирай когато им потрябва нещи или питат що така.

42

Македоникос

преди 1 ден

Ние тези ли признахме за държава?!Тези и за махала не заслужават да им се признава.

41

Ангел

преди 1 ден

Нека помислим малко. Задължително ли е при неофициална среща да има знамена. Не. Защо нашия президент не я прие в някой кабинет без знамена, в този случай нямаше да има повод за обиди, нали е неофициална среща, но някой от кабинета на президента не се е замислил малко по вече. Нека бъдем риалисти и си извини виновника за конфузната ситуацияЧе не трябва да реагират така от РСМ е факт, но такова им е възпитанието и манталитета

40

История

преди 1 ден

До Анонимен 37...Ей...пишман маке..стига приказва общи приказки,дай конкретно кога и с какво сме Ви обидили,недей разтяга локуми,,,царе сте по разтягането...

39

Анонимен

преди 1 ден

Ами да ви кажа, мизерници сте там, във всяка институция от която зависи нещо у нас! Правилно е да се каже" ... в подобен нецивилизован тон", или друга дума, ама не "европейски". Защото сте Министерство на България, която трябва да стане първо цивилизована, а дали ще се нареди заедно с онези, дето се имат за цивилизовани е друг въпрос. Не сме забравли, че ЕС отпусна края на медиите, а пък вие се имате за медийни звезди. При всички случаи МВнР трябва по-рядко да използва думата "европейски".

38

Бачо Тонев

преди 1 ден

Типичен българин е този Николоски

37

Анонимен

преди 1 ден

КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО БЕ ДРУГАРИ БЪЛГАРИ!!!А ВИЕ КОЛКО ОБИЖДАХТЕ И ТО ОТ НАЙ-ВИСОКО НИВО НА ПОЛИТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ,МАКЕДОНСКИЯ НАРОД!

36

Абсолютно правилно

преди 1 ден

на комплексирани макеета, няма какво да им се влиза в тона!

35

Кралят на Бонго

преди 1 ден

Северо-МънкиДонските еничарчета да го духат. Като искат Европската Уния да вземат един макарон и да погледнат през него - от другата страна ще видят светлото си бъдеще.

34

Анонимен

преди 1 ден

А нашите пък защо не кажат как е по протокол?!Спазен ли е протокола?!Знамето действително липсваше,но трябвало ли е да бъде там в зависимост от целта на срещата,гостите по ранг и т.н ,да излезнат и да кажат за да стане ясно.

33

Анонимен

преди 1 ден

Напротив..когато говориш с културен индивид и ти бъди културен...когато говориш а *** и ти стани такъв...стига с мекият брус...

32

Луда по тебе

преди 1 ден

Ноле е българин!

31

HH

преди 1 ден

Скоро четох един виц...Липсата на македонски монети от друвността доказва, че още от тогава македонците са се разплащали с кредитни карти ....та така :)