48

Ало кметеееееее...!

преди 5 часа

В овча купел а и в цяла софия няма места за паркиране!!! Направете общински паркинги, стига лапкали комисионки за разрешителни за нови кооперации и презастрояване!Скоро, ще има убити за парко-място!

47

Стамат

преди 7 часа

София има нужда и от нормално паркиране, но докато Василтер Зийски гледа "Ноле и Гришо", в Мусагеница паркират всички други зрители, за които беше спестен паркинг от Б.Б. под Арена София. Благодаря, Зийски и Борисов, всеки път ви споменаваме, когато има нещо в "Залата за чудо и приказ"...

46

смеххх

преди 14 часа

на глуп***ака Терзиев само шоу му е в главата .... бати смеш***ника !

45

Анонимен

преди 15 часа

Айде на село, отроче на убойците на България!

44

Реално

преди 16 часа

София а и цяла България имат нужда от свестни и честни управници а не от назначени марионетки без стойност и съвест...

43

Анонимен

преди 16 часа

СОФИЯ ИМА НУЖДА ОТ ТОВА ДА СЕ РАЗКАРАШ

42

Джендърмерист

преди 17 часа

Аз мисля, че София има нужда от повече евро-гей-паради. Нали сме в Еврогейския съюз ?Като не можем с друго да се хвалим, с това ще се прославим.И без това броя на духовно осакатените и морално нечистоплътните ни политици непрекъснато расте.

41

Анонимен

преди 1 ден

Каква е зслугата на Васко за тази среща, Върхът на всичко е че коато се хвалеше заранта по телевизията с прожекцията на мача не можа да каже къде ще бъде тя - по-малко от 12 часа преди събитието

40

Анонимен

преди 1 ден

Никакви звезди! Знаеш ли какъв ад е пътя от Кауфланд до Община Слатина и наоколо?!

39

Христо Христов

преди 1 ден

тоя да спретне един гей парад.....

38

Анонимен

преди 1 ден

РАДЕВ No2

37

Мънго джери

преди 1 ден

Падна ми салама от плоското шоу на Грешо.

36

ФЕН

преди 1 ден

Каквото и да говори Терзиев не стана шоу каквото се прави в другите д-ви.Имаше нещо селяшко,провинциално.Нямаше атмосфера,която я има напр.на купа Дейвис.Там публиката е активна,подкрепяща,забавляваща се.Режисьорът също не беше на ниво.Приличаше ми на отбиване на номера.Любопитно ще е каква атмосфера ще има в Аржентина с Дел Потро.Григор непрекъснато говори колко е горд българин.Големите Федерер и Надал не говорят така,но имат уважението и респекта в своите д-ви и по света.

35

Анонимен

преди 1 ден

След това шоу на антиваксърите плооскоземци *** и Ноле се убедих, че не са те клоуните а хората които се възхищават на такива!

34

Оставка унуче

преди 1 ден

Само този не беше се качил на гърба на тенисистите.

33

Мда

преди 1 ден

Васко маслото е много инфантилен

32

Анонимен

преди 1 ден

Точно така !И да се научат да се посрещат гостите както подобава,те за тва 16 млн ходят в Анталия и още толкова в Гърция само за половин година ,а ние гледаме като гладни *** как ни дърпат кокала съседите.Ама турците имат поговорка "гостът го слагаме на главата си отгоре"На нас как ни пускат бяла роза по хотелите в Турция от уважение към бг туристите?!Може ли такова нещо ?!Да се обърне такъв грозен спор заради балкански ритми и музика ,песни в които се пее за любов.Нагло поведение на диджея

31

Илия

преди 1 ден

Всички ГОЛЕМИ идващи в България изсвирваха нашия химн...примери много...Тоя изпраскал акапела част от песен на Лепа Брена, че после му пуснали на живо в кръчмата и певачката българка. Сърбина и тук ни опраска. Я си представете Григор Димитров играе с Джокович на "Арена Белград " и нашия да поиска песента " Моя страна, моя България ".....а и да я запее...как ще реагират сърбите според вас.

30

до ААА

преди 1 ден

И ТАКА вече 34 години !

29

Анонимен

преди 1 ден

Тия двамата се лигавиха на тоя цирк. Много - жалко шоу.... В Бугарско сме *** роби.