85

Екатерина

преди 18 часа

Е едно правно нищо! Изгаври се с правосъдието! За втори път щафетата на пое Мария Павлова, която е същата правна нула! Министерството на външните работи, също е атака на празноглави туристи- напр Главчев!За това и се стигна до развитието на алчността за обогатяване! Злоупотребата с паспортите си е скандал от всякъде! Да се провери колко от тях са останали в БГ и колко са духнали из света.

84

Ддд

преди 1 ден

Посочена от лице, което Захариева уволнява точно за това. Само в България, някой е виновен по презумпция в медиите, за тях съдът не е фактор за присъда!все пак в нашите медии е важно, кой им плаща, а не истината и доказването на нещо!

83

Анонимен

преди 1 ден

Тази може да измисли само някоя простотия, като да върже всички капачки на химикалките както на бутилките за вода ...

82

уе

преди 1 ден

Как няма да я одобрят. Тя е технократка, създала няколко стартъпа, един от от които е за изправяне на кривите краставици. Вряла и кипяла в новите технологии и особино в AI. Европа разчита на нея да догони Китай и Щатите.

81

Анонимен

преди 1 ден

До Анонимен Че какво й е на Румяна Желева? Фашизмът не ви ли идва малко в повече?

80

Анонимен

преди 1 ден

Влизането в екаеса на българска вардарска македония не е панацея не е мания измислена точно от нас "обществените животни" / енгелс маркс ленин сталин живков горбачов меркел макрон и останалите леви глобалистки кавали и джумерки да им го начукам три ката - който иска да го направи като мен и да го казва / която на всяка цена трябва да се осъществи но при еди какви си условия. Комунист разделя и владее, а хората вперили очи към (((СЛЪНЦЕТО))) викат: "Днес сме Българи .... Утре Македонци!"

79

мак

преди 1 ден

Самият факт, че нямаше разследване срещу катето е показателен. С каква наглост банкянския я прати там, с чудовищна.

78

Анонимен

преди 1 ден

В случая с българите-македонци информационните сайтове в българия подхождат много едностранчиво и профански. Постоянно до втръсване ни навират като информация техните политически и дипломатически действия и изказвания без да фокусират вниманието си към обикновените хора оттатък южната ни граница. Нали те са основата на цялата политика. Сегашните македонски и български власти разиграват някакъв техен режисиран общ таен сценарий им мизансценен /с тесни познати ни политически кръгове траурно-комед

77

УМРЯХ ОТ СМЯХ

преди 1 ден

Президента Радев предупреди за тази кандидатура всички .Докато тази всичка *** наречена Политици , не се изхвърли на политическото гробище , България няма Шанс . Аз лично няма да участвам в изборите , това не са избори , а разделяне на пари от кражби .

76

Анонимен

преди 1 ден

за доброто на страната, дано да не я одобрят, по-голям срам от тази няма

75

Анонимен

преди 1 ден

Набута се в ресор,който Не и е Ясен!!!-:) " Решенията" и,ще зависят в Целият ЕС!!

74

Анонимен

преди 1 ден

Строителите не правят къща върху пясък или на стабилна но само видима почва а отдолу свлачище. Всичко винаги е тръгвало от народа. Кoмунягитe я изгавриха тази идея като лепнаха едно тяхно вулгарно съждение за "за възможността на народа дадена ми разточително с властнически господарски милостиво дащни жестове от червените негодяи той да се изявява като обществено организирано животно" Грубо и гадно звучи но едно време "марксистите" - класици в теориите на идиотския им "прогрес" към комунизма им!

73

Анонимен

преди 1 ден

Адмирации за ПП-ДБ че разкриха рабойническата схема на герб

72

Анонимен

преди 1 ден

Значи на герберастите не корупцията им е крива а това че разбра. Пак ни опозорихте.

71

Анонимен

преди 1 ден

Ефектът ни обаче върху събитията и възможността да си помагаме не в осмислянето на текущата държавна политика а в предприемането на някакви сериозни наши общи човешки от народа действия да им се противопоставим е нулев. Накратко - разбираме ги какви ги "кроят" и в скопие и в софия управляващите мъдруваме и критикуваме ги разчесваме езиците си един на друг подхвърляме си умни словесни "футболни пасчета" и сме дотам с взаимните си разяснителни профилактики.

70

Анонимен

преди 1 ден

ПП,ДБ, като не могат на избори, опитват с клевети. Жалкиотрепки!!

69

Анонимен

преди 1 ден

Не бъркай в него с пръст и не го накусвай за да установяваш спецификите на вкуса му. Не хвърляй в него камък за да го определяш защото рядкото *** ще те изпръска ами по най-бързия начин полевай "маркуча" и с обилна струя вода го измивай да го няма. Позициите на властниците са на нас българите вече до над темето придошли ни тоест същите до болка и отвратително пресищане са ни познати. Всеки техен ход и действие с разконспирирани от нас обикновените хора критици в нета с глас да бъдем чути!

68

Анонимен

преди 1 ден

ПП,ДБ жалкаутайка! Нито един глас за ПП,ДБ!

67

Анонимен

преди 1 ден

ПП,ДБ специално Никола Минчев, са най-жалката *** в политическия живот, в България. Да позориш страната си, клеветейки политическия си опонент, е най-грозната част от битуването им в политиката изобщо, за тези ужасни 4 години, откакто руският послушник Радев ги вкара там. И кой пое клеветата от тях, авторът на най-злостните антибългарски статии в "Политико", който е голям фен на РСМ. Трябва да мразиш много България, за да го направиш. Никога ПП,ДБ.

66

До 89

преди 1 ден

До Анонимен Румяна Желева не успя не защото не познаваше европейските документи, а поради недоброто владеене на английски език и злостното, супер злобно нахвърляне на евро депутатката Антония Първанова, която не видя втори мандат и политическата й кариера умря, защото се унизи пред останалите депутати в ЕП, те не търпят подобно поведение!