22

Анонимен

преди 16 часа

Тя в ресторанта цялата шопска салата е имитация. Я да ви направя салата с отгледан домат, отгледан червен лук, овче сирене и отгледани краставици. Вярвам че всеки може да направи разликата. В ресторанта " Имате ли шопска салата"Отговор " Да имаме, но е имитация"

21

1346

преди 16 часа

До ВанкатаБраво! Много хубав въпрос, но за съжаление няма кой да даде адекватен отговор!

20

Анонимен

преди 16 часа

ВСИЧКО Е БГ РЕСТОРАНТИТЕ Е ИМИТАЦИЯ

19

Ванката

преди 19 часа

А защо изобщо е резрешено да има имитиращи продукти!? Защо унищожават "имитиращи" дрехи, обувки и парфюми, а храни се допускат?

18

НЯМА

преди 19 часа

ДЪРЖАВА-ИМА САМО ИМИТАЦИИ-ПЪЛНА РАЗРУХА СМЕ

17

Мандрата

преди 1 ден

Сичко е имитиращ продукт на имитиращия продукт

16

Полезна баничка

преди 1 ден

17 Изварата от имитиращо на изварата гмо

15

Анонимен

преди 1 ден

Наплюха баничките, а реално изварата е по-полезна от сиренето с повишено водно съдържание което продават в Лидл.

14

Анонимен

преди 1 ден

Ся пак ще се появи Рапунцел Алигбегова или както там е и ще почне да реве,че с тези промени ще фалират

13

Тя държавата е

преди 1 ден

Имитация на държава

12

Анонимен

преди 1 ден

Ми то в магазините отдавна няма имитиращи продукти,ако някой не е забелязал.Продават ни сто вида сирене и кашкавал,ако можеш разбери кое е истинско.Изобщо незнаеш дали зад етикета е това,което пише.

11

Схемата

преди 1 ден

Всяко чудо за 3 дни. И за алергените трябва да има информация в менютата, ама няма. А като се обадиш на отговорната институция, лелката работеща там се обажда на собственика на ресторанта да си оправи несъответствието, защото има сигнал и трябва да извършат проверка. Разбира се проверката не констатира нищо нередно, а подалия сигнала се чуства като и_д1от

10

Анонимен

преди 1 ден

Хидрогенираните мазнини и рапичното масло трябва да бъдат забрани изцяло в храните. И би било добре на менюто да пише в каква мазнина е пържено дадено ястие.

9

Анонимен

преди 1 ден

Аз българско мляко и сирене не си купувам. Само чужди марки. От колбасите също повечето марки са фалшиви и само на 2-3 български марки се доверявам. Иначе в ресторанта на кой му пука дали сиренето е имитация или не, там отиваш повече за гъзapия а не да правиш мускули.

8

Зюрих

преди 1 ден

Докторе, успокой се малко. В Кооп-а в Цюрих грюера е 22 франка килограма или 45 лева. Хайде сега кажи каква е изкупната цена в България и какви са разходите за труд спрямо Швейцария? Ти ми говориш за сирене по 35 лв.

7

Доктор Сър Пичук

преди 1 ден

И сега фалшивото сирене е в менюто на всеки ресторант и повечето хора ядат само от него. Няма как при 3 лева за литър мляко в магазина килограм сирене да струва 12-14 лева при положение, че за него са нужни 6 литра мляко т.е. 18 лева. Сиренето струва към 22-25 лв за килограм, всичко по-евтино от това е имитация. А кашкавалът струва към 30-35 лв за колиграм, а не 18 лв както лъже телевизията.

6

пияница мистик

преди 1 ден

Ахахахахахахахха, ебаcи и смешните закони дето ги вземат тези :)))) Ами аз като ресторантьор ще ти обява, че е с чисто сирене и ще ти сложа имитация и ти как ще разбереш? Да не си някакъв супер професионален дегустатор? То затова в развитите цивилизации, тоест Запада и САЩ в ресторантите си има сомелиери. Да ти кажат кое вино, коя реколта от коя година отива примерно за телешки стек, за свинско или за пилешко :)))) Ама настъргано сирене трябва да си баш ТOП разбирач. Ще ви взимат парите по закон

5

Анонимен

преди 1 ден

Вдигнете им ДДС-то на 22%

4

ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ

преди 1 ден

Не ни бърка !

3

Анонимен

преди 1 ден

Жизнено важен въпрос. На него се крепи живота на планетата.