48

анонимен

преди 1 ден

САМО,ЧЕ ДЕВИЗА ТОЗИ ПЪТ ЩЕ БЪДЕ,ЗА БОГА БРАТЯ,НЕ ГЛАСУВАЙТЕ

47

Анонимен

преди 1 ден

този път няма да гласувам за нито една партия, която е била до моммента в парламента, има много нови с достойни програми и най-вече антикорупционни заявки!

46

Фен0Мен

преди 1 ден

Генерал Борисов, разчитаме на Вас и вашата партия отново да спечели изведе народа от кризата на простокировците.

45

Анонимен

преди 1 ден

Вие не разбрахтели, че в представителната демокрация, основната фукнцията на изборите е да се легитимизара властта? Ако беше просто допитване до народа, нямаше да се пръскат милиарди в законна и незаконна агитация.

44

зомби

преди 1 ден

С корумпирано и необразовано население неможе да има истинска демокрациа, на хората им омръзна и не им се гласува вече.Дойде време за забрана на всички партийи иначе само харчене и крадене на народни пари докога до фалирането на държавата ли.

43

Анонимен

преди 1 ден

Ако избирателната активност стане поне 60%, Възраждане ще са първа политическа сила и то с много пред втория след тях.

42

Анонимен

преди 1 ден

" Публиката" ще гласува за Възраждане!!-:) И изобщо Не " Напуска"!!

41

Анонимен

преди 1 ден

Някой хора са си втълпили, че ако всички излязат да гласуват, резултата ще е друг. Не няма да е така партиите ще имат същите проценти. Аз например не гласувам, но ако го направя ще гласувам за Възраждане. Има познати които подкрепят ГЕРБ, но не ходят да гласуват.

40

До 42

преди 1 ден

Ами гласувай си бе, кой те спира. Ти като си блъскаш 7 пъти главата в стената, безрезултатно, защо искаш и другите да го правят?

39

С лека ръка...

преди 1 ден

С лека ръка чета по-долу как хора по своя воля или според това, което са им наредили да пишат се лишават от конституционното си право и задължение да гласуват! Част от същите заявяват, че искат да управляват с референдуми, а искат да откажат хората да се явят на най-големия референдум - изборите! На изборите се решава най-важния въпрос за страната - посоката на политическото й развитие, което рефлектира в икономиката, здравеопазването, образованието, енергетиката и на практика на целия ни живот!

38

Не е едно и също!

преди 1 ден

Не е истина, че да гласуваш и да не гласуваш е едно и също! Ако гласувате има шанс да се излъчи стабилно управление, което ще въведе ред и правила в управлението на държавата, успокояване на хората, стабилност за бизнеса! Затова не е все едно!

37

Герен

преди 1 ден

БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЙТЕ"" ЗА КОГО БРЕ ДА ГЛАСУВАМ?!!???. ВСИЧКИ СА СИ ПЛЮЛИ У УСТИТЕ. НЯМА ЧИТАВИ.

36

Анонимен

преди 1 ден

7 пъти ходих да гласувам! И каво се промени?? Нищо! Аре без мен тоя път! Писна ми!

35

Решението е едно!

преди 1 ден

Решението е едно - вот на над 50% от избирателите с право на глас! В противен случай затъваме безвъзвратно не само политически, а и икономически! След това фалити, самоубийства, банди, терор и появяващ се тиран със здрава ръка и натиснат спусък! Това ли искате!? Ака не, то гласувайте масово, кандидати бол!

34

Анонимен

преди 1 ден

И да гласуваш и да не гласуваш все същото. Ако изборите можеха да променят нещо, отдавна да са ги забранили.

33

ром от Лом

преди 1 ден

Който има желание да ходи да гласува. Аз искам да гласувам, ама нямам желание.

32

Реалист

преди 1 ден

Докато в България има хора които хвърлят пари през терасата за да помогнат на мними лекари и полицаи, ще има и хора които ще ходят да гласуват за да помогнат на мними спасители, а и политиците да имат доходи.

31

До 31

преди 1 ден

До Анонимен А ти самият, ще оцелееш ли!?

30

Анонимен

преди 1 ден

Партийната демокрация се изчерпа до край. Аристотел: "Смята се за демократично да се определят длъжностните лица чрез теглене на жребий; и за олигархично, когато се определят чрез избори." Изходът е Демархия.

29

БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЙТЕ!

преди 1 ден

Ако не гласувате друг ще определя вместо вас! Ще влязат разни псевдо партии, основани от секти, олигарси, престъпници и психически нестабилни партии! В коментар 28 много пълно са изброени основните неетнически партии и коалиции! Всеки, дори най-големият критикар може да си намери представител!