66

Мдаа

преди 19 часа

Щом тва нещо ни е най богатия човек на света значи човечеството определено заслужава да изчезне....

65

А добри утри

преди 19 часа

Баси тъпааакаа не е истина

64

ВЕДНАГА СПРЕТЕ

преди 1 ден

СВРЪХ РАЗМНОЖАВАНЕТО НА НЕ-БЕЛИТЕ РАСИ > ИНАЧЕ ЗАГИВАМЕ

63

лола

преди 1 ден

Без да съм учен, мога да направя план за спасение на голямо количество вода. Вие можете ли?!

62

лола

преди 1 ден

Безидейни творци. С природата и катаклизмите сте в шахмат! Ще се редуват Слънцето и Водата, докато Водата изчезне напълно и ще остане Пепелта на лъжливата ви История!

61

Анонимен

преди 1 ден

Мъск е гений.Това че се прави на ексцентричен не го прави луд както смятат някой завиждащи.Той не е първият по-известен който казва жестоката истина.Земята загива.Пръв го предвиди и изчисли най-голямия гений на 20-ти век Стивън Хокинг.Според него човечеството няма да посрещне третото хилядолетие.Някъде по средата 2000 до 3000 година температурата на Земята ще достигне 600-800 градуса.Никакъв биологичен организъм няма да оцелее.Златния Милярд вероятно ще бъде на Марс или други небесни тела.Чудесн

60

Анонимен

преди 1 ден

Мъск има два проблема - 1, психопат е и 2, луд е. Който иска, да го слуша...

59

Смел Гибсов

преди 1 ден

Ко стааа ТЕСЛА в космоса .... хахах

58

Пешо

преди 1 ден

Тая *** стана експерт и по Космоса вече..

57

Анонимен

преди 1 ден

е тука е прав, един ден всички ще умрем :)

56

...

преди 1 ден

ми прав е! За радост или за жалост! Ама покоряването на космоса ще е много много трудно, при положение, че в момента не можем дори да се справим със сегашните си нужди и конфликти!

55

Slayter

преди 1 ден

Е чакайте първо да доу$ереме тая планета па тогава друга.

54

Анонимен

преди 1 ден

Предлагам амфета да стане безплатен и заължителен

53

Отряд1

преди 1 ден

До Анонимен Китай в последните 10-15 години дръпнаха изключително много. Имат си изкуствено слънце и куп още чудатости, дето хората от село в България не са и чували. Успехь!

52

Отряд1

преди 1 ден

До ТаневПогледни другите планети, човек! Мъртви са! Забрави тези древни цивилизации, знания и прочие! Пред нас е възможноста да направим нов скок в развитието си. Това може да не спаси цивилизацията, но поне ще и даде повече шансове, отколкото ако нищо не правим и си дундуркаме старите древни схващания... Със здраве!

51

Анонимен

преди 1 ден

До Танев 49. Крият се, че ги нема.

50

Анонимен

преди 1 ден

До Анонимен 44. Щото все още няма такава технология и на хоризонта не се вижда да се появи. С горене на химически вещества за да се задвижи ракетата няма да се получи.

49

Танев

преди 1 ден

Земята е преживяла стотици геокатастрофи, но Човечеството е оцелявало, защото има ум в главата си.Жалкото е, че не оцелява достигнатото ниво на интелекта на Човечеството, за да не говорят такива като Мъск. Има съхранени познания от предишната Земна цивилизация, но стриктно се крият от съвременното самоубиващо се Човечество. Малко хора могат да бъдат допуснати додревния интелект. И сега ще оцелее Човечеството, за да започнне от първобитния строй.

48

Анонимен

преди 1 ден

До До 39. Основното е, че си се набълбукал с глупости.

47

Анонимен

преди 1 ден

И Кометата Не е случайна, а нарочна, като част от Еволюцията. Без нея сега нямаше да има това човечество. То ще бъде заменено с друго, по- адекватно и по- духовно!