48

Затова най-добрия

преди 16 часа

строй винаги е бил естествената абсолютна монархия , с краля за гарант на сигурноста и спокойствието. Демокрацията никога не е работила защото са прекалено либерални правата за гласуване.

47

нищо ново

преди 17 часа

руският фашизъм нееднократно се е намесвал във вътрешните работи на други страни особено откакто шпионския плъх стана президент.

46

Анонимен

преди 18 часа

Не знаех, че е работа на случйани фирмички, да следят за такива работи.

45

Големия памперс

преди 20 часа

А ГРУ организира (пак с цел дезинформация) фалшив атентат срещу Тръмп. Специално обучен снайперист простреля ухото на Тръмпи за да манипулират привържениците му и колебаещите се. Тръмпи (също руски агент) е бил в течение на цялата операция и умишлено е подложил ухото си на отстрел. Разбира се, всичко това беше широко отразено в РТ, а платени агенти, внедрени в световните медии, побързаха да го отразят и там.

44

Руските държавни

преди 21 часа

медии биват обвинявани в подривна дейност, а в Ливан се взривяват пейджъри, чайници, домофони и никой не обвинява очевидния извършител.

43

Анонимен

преди 1 ден

И откъде M$ има тази информация? От софтуера, който "събира само анонимни данни за да подобри услугата" или от разните апликацийки, дето пращат нещо по нета, на всяко натискане на клавиш?

42

Ха ха

преди 1 ден

Краварите забраняват RT , защото оттам можеш да се информираш обективно, без цензурата на запада. Това не изнася на "демократичния свят". Първо Блинкин подхвана рефрена, че RT е заплаха, едва ли не разузнавателна агенция. Западните, англосаксонски медии едва ли не са монополист, но защо се страхуват от една руска инфо агенция? Ами защото нейната информация е истина.

41

Анонимен

преди 1 ден

Предполагам че Пентагонът сериозно ще посъветва рашка до кат последната се разпадне .

40

Анонимен

преди 1 ден

ДемонКраДската мафия ще се опита всячески да изопачи, открадне, манипулира и опропасти едни честни избори. Точно както направиха преьз 2020г. Но сега много очи ще гледат, няма да им е толкова лесно. За това вече 3 опита има за убийство на най-великия президент в историята на САЩ - Доналд Тръмп. Сатаните от дийп стейт са наясно че ЦЯЛА Америка е зад Тръмп. Единствения им шанс да го спрат е или да го убият или да откраднат ПАК изборите. За тези_олигофрени никой не гласува, само шепа пихопати.

39

Анонимен

преди 1 ден

Предупреждение: ДемонКрафите се готвят отново да откраднат изборите. В някой щати почнаха да казват че можело да не успеят да преброят всички бюлетини. Пощите, които са правителствена отганизация, подкрепя тъпотоХарис, а те са отговорни за доставянето на бюлетините по пощата. Те също казват че можело да има забавяния. Значи до изборите през 2020, такива прецеденти не е имало.Сега изведнъж се появяват? Защо?Защото така могат да манипулират, да махат "неправилните" и да добавят "правилни" бюлетини

38

Анонимен

преди 1 ден

Насрани_са_всички сатани. Цялата силициева долина е накенддзана от страх че няма какво да спре Тръмп, само убийство и тяхната урроддлива пропаганда. Хората искат свобода, стабилна икономика, проспериращо общество и морал на консервативно ниво. Това е дяволи, майкрософтофски, апълски и какви ли не други минали под дъгата изчадия. Както обаче върви, май няма да успеете и да го убиете, колкото и да се мъчите. Вече имате 3 опита, всички неуспешни. Това е защото Бог го пази, същия Бог който мразите

37

така е

преди 1 ден

Само Русия се меси в изборите, а когато не успее прави цветни революции и преврати.

36

Анонимен

преди 1 ден

Мале колко велика била Русия. Ама тя вездесъща. То затова я мразите толкова. Тя поставя даже и американските клоуни наречени президенти.... На всички неудачници Русия и Путин им е крив.

35

тъпомер

преди 1 ден

Проблема на тия дето само копейки им се привиждат работят за стотинки,и викат на другите тролчета,професионално изкривяване.

34

Анонимен

преди 1 ден

Каквото и да прави Русия, каквито и хибридни лъжи да пуска срещу Харис, каквито и псевдо атентати да правят руските служби срещу оранжевия клоун, Тръмп няма да спечели изборите. От сега е ясно, че реакцията на Тръмп и тръмпистите ще бъде отново същата както на изборите през 2020, че изборите са фалшифицирани.

33

Русофоб

преди 1 ден

Руски тролчета, колкото и да се плюнчите в този сайт против Камала Харис, тя ще е следващият президент.

32

Каубой

преди 1 ден

И точно затова американците ще изберат Камала.

31

Анонимен

преди 1 ден

Те истината да напишат за нея е достатъчно да пробие цензурата на демототалитаристите.

30

Каскетя

преди 1 ден

Камалата няма какво да я злепоставят,достатъчно е да я оставят да говори и да я записват! Всичките партенки за намесата на чужди сили ги знаем от преди, така действат меее*ки_те китки които за съжаление са на власт по целия свят!

29

Анонимен

преди 1 ден

А в това време някъде в Москва Филип Киркоров се чекне по чорапогащник