46

Разстрел

преди 1 ден

Веднага!

45

Евроатлантик

преди 2 дни

Ех Франция , цивилизация , култура , свобода,приемственост и дивърсити !

44

Анонимен

преди 2 дни

ЕВРОПЕИСКИ ЦЕННОСТИ, И НИЕ ЛИ ДА ПРАВИМ ТОВА ЕВРО ***

43

Че

преди 2 дни

то това е типично за повечето западняци, само че тоя си е признал!

42

Анонимен

преди 2 дни

Ей ви ги западни ценности, изтрещелници

41

пияница мистик

преди 2 дни

Тоя е направил бая пачка покрай жена си да я пуска. А при нашите римляни си е направо традиция да си пускат жените за пари и то без да ги дрогират :)))

40

паф

преди 2 дни

айде, кажете че тия западняци не са изперкали, и искат да сме с тях! НИКОГА!

39

Анонимен

преди 2 дни

Най-възмутени разбира се са същите, които искат връщане на казармата, за да може някой да надува синовете им с компресор.

38

Анонимен

преди 2 дни

Когато Траките сме имали богове на Разврата, западняците още са се изчервявали като им се срещнат погледите. За опиати, алкохоли и човешки жертвоприношения и дума няма да отварям. 5000 години срещу нас да бягат, пак не могат да ни стигнат в извращенията.

37

Анонимен

преди 2 дни

То вярно, че трябва да си надрусан за да живееш в тая морална клоака запада. Улиците обърнати на наркоманска комуна. Църквите обърнати на магазини. Навсякъде морален разпад. Обаче по медиите се тръби колки сме велики.

36

До 31

преди 2 дни

Не знаеш какво говориш байно! Тези ценности, които толкова те напрягат, Западът точно от нас ги е взел. Всичките келти, готи, римляни и прочие са се извратили баш, като са се шляели и са си правили държави по нашите земи. Тяхната версия на това е много по лека и приемлива от оригалната наша/местна версия. Там поне е трябвало да я дрогира жената.

35

Мен

преди 2 дни

Това са *** ценности и нормалности.долни мръсни *** печатани хартии и с тях подчиняват целия свят да прави такива изпращения само и само да получи харпиите.Слуги на дявола.Не ги пишете тези гнусотии тука.

34

Откриване на игрите

преди 2 дни

Тия на откриването на игрите участваха ли? Как са ги пропуснали не знам. Да разиграят една наркоманска порно сценка пред спортната младеж.

33

Във ФАЩ се дрогират

преди 2 дни

и буквално не знаят къде са. Толкова е силна дрогата там. Погледнете им държавата на ФАЩ!! Във Франция наркомани изнасилвачи а във ФАЩ въргалящи се беззъби наркомани бездомници. Това ли са нашите идоли? Това ли са хората, които искаме да ни казват как да си живеем живота. Вижте ги и сами преценете; https://youtu.be/mCfzaiY6rpw

32

aa1820

преди 2 дни

Чак пък да е шокирано френското общество - вижте им само игралните филми, половината са с поне няколко порнографски сцени вътре.

31

Анонимен

преди 2 дни

Джендърляшкият свят се е превърнал в една много гнусна,воняща,миризлива пропаднала клоака! Много е страшно и жалко,че продажните ни управници се равняват слугински по неолибералните,евроатлантически порядки,заради които затриват НАРОДА и РОДИНАТА ни! БОГ да пази БЪЛГАРИЯ от извратеняшките "ценности"на запада!!!

30

Мусайбе

преди 2 дни

Молодец, зоби я и после го дърви докато вакли манатарки я люлеят в несвяст. Ей тва му се вика мъж, не там няква се евро мека китка.

29

Анонимен

преди 2 дни

Сега тези 50 ще го съдят че ги е дрогирал и ги е карал да правят секс с бабичка.

28

Анонимен

преди 2 дни

В продължение на десетилетие тази не се е усетила? Нещо не се навързват нещата

27

Ястреб Османлията

преди 2 дни

Юдейо-християнските религиозно-културни особености няма как да ги разбера.