24

Анонимен

преди 2 дни

До ПУКА МИ ЗА ХАЗНАТА- И аз така си мислех и разсъждавах- Като Вас, но като се замисля - То в Брюксел същите комунисти. Цензура, лъжи, и т. нт. та чак до компетентните мнения на урсулата например. За чиповете и ракетите става въпрос. А нашите фашисти са си просто крадци. Направо незнам накъде отива света и държавата ни. Шолц например видя накъде отиват нещата, и обърна палачинката. Но не защото така иска, а защото е принуден за да има шанс да задържи власта. А изборите във Франция? Е, едно мисл

23

ПУКА МИ ЗА ХАЗНАТА

преди 2 дни

ДА идва еврото, та да ни управляват директно от Брюксел, а некадърните комунисти да си правят избори със свои пари, още 10 години...

22

Смех...

преди 2 дни

ХАЗНАТА ЩЕ ФАЛИРА ДО ПРОЛЕТТА, ЗАЩОТО ИЗБОРИТЕ ЩЕ СЕ ТОЧАТ И ДО 2029 година....ХАХАХАА..

21

Анонимен

преди 2 дни

Ха ха ха! "Заради честите избори"! Значи НЕ заради помощите за украинските наглеци, НЕ заради харчовете и борчовете на фашизирания наркоман, НЕ заради нуждата да си попълним оръжейния запас, който пратихме на "хероите" със свастиките по вратовете и байраците, а заради нашата си демокрация! Я да направим ние няколко референдума в едно, че да спестим малко! Въпрос 1. за еврото, и въпрос 2. за народен съд над помагачите на фашизма, нацизма и тероризма!

20

Анонимен

преди 2 дни

Спокойно, Кокорчо ще изтегли още милиарди от наше име.

19

Анонимен

преди 2 дни

Хазната е окраде ПП с над 10 милиарда лева ,гадове , крадци)

18

Лесна работа

преди 3 дни

Ще вдигнете на раята тая такса оная цена разни глоби и готово.Като брашнян човал колкото да го тупаш все пуща,народа има не е за жалене

17

акуд

преди 3 дни

проблема на нашата хазна е раздутия административен персонал от роднини, кражбите на обръчите от фирми и излишъците който си раздават институциите в края на годината за "добре свършена работа" а как е добре свършена след като всяка институция се е разпаднала в буквалния и преносния смисъл ???

16

ЦИК са с 40 милиона

преди 3 дни

Преди с по 10 милиона. Инфлация. Разраства се избора . Намали се електората.

15

Анонимен

преди 3 дни

Ха ха ха, остава по-малко за крадене заради честите избори, нали шебек. Ха ха ха

14

до 14

преди 3 дни

Това не беше редовно Правителство, а Сглобка на Галя от посолството. Аз говорех за редовното Правителство, което Тиквата и Сви нята бутнаха чрез слугата си Учиндолския чалгар.

13

До 13

преди 3 дни

Редовното правителство го бутна Денков 3 дни преди ротацията докато ГЕРБ бяха в Брюксел относно изборите на ЕНП. Не беше толкова отдавна. Може да се провери как Денков подаде оставка сам докато Борисов беше в Брюксел. Освен това ППДБ без да са спечелили изборите искаха да управляват още 9 месеца. Брутална наглост от страна на Киро, Денков и Асен. След като не им мина номера с рекета и изнудването на ГЕРБ, Асен започна да предлага разни небивалици. Проверете! Всички доказателства са в нета.

12

Анонимен

преди 3 дни

А шефът ти Тиквата защо бутна редовно Правителство, след като 7 пъти след това беше можа да направи ново.

11

Евро Атлантик

преди 3 дни

Изборите източват хазната - най-добре да ги забраним като в Украйна! Безплатните подаръци за Украйна не източват хазната, честно ви казвам!

10

Анонимен

преди 3 дни

Заради честите избори или заради многото крадене?

9

Анонимен

преди 3 дни

най-добре е унищожаване на скъпото удоволствие на някакви бандити, и тях включително за собствено удоволствие.

8

Анонимен

преди 3 дни

Аз смятам, че вече трябва да се ликвидира тази мафиотска дтържава, която се управлява от марионетки и глу пен де ри.

7

Анонимен

преди 3 дни

Гомям праз. Демокрацията е скъпо удоволствие. Милиарди, хиляди милиарди държавна, народна собственост се раздаде на безценица в чужди ръце, стотици милиарди дълг се изтегли,земя и национално богатство се разпродаде. И за какво, да гласуваме, уж, за който искаме, а те 30 години са едни и същи. Честито заблуждение. Това се оправя само с война. Спокойно, и това ще дойде.

6

Анонимен

преди 3 дни

Народ, който вярва, че кола на 25 години (нов внос) може да бъде на 110 000 км., не може да бъде излъган на избори!

5

А ти кво предлагаш?

преди 3 дни

Радьовите държанки започват да обработват почвата. Сега този какво казва: Покрай изборите харчим държавна пара. Я по-добре другаря радьов да поема руля, а аз да стават един вечен мин на икономиката. Изборите са хубаво нещо. Ето след предстоящите може ни окончателно ще си кажем чао с да тумора - ДПС и бсп. Вече отделен е въпросът кога ще дойде акъла на останалите и започнат да мислят държавнически. Но и да не дойде, ще има избори и ще оттекат в канала и те.