248

Хараламби

преди 2 дни

Абе я някой да забрани на руснаците да обстрелват с ракети за далечен достъп, че току виж стигнали до Хамерика и Гейвропа 😄.

247

Анонимен

преди 2 дни

Измислена държава населена с нагли и мързеливи укропаразити

246

Анонимен

преди 2 дни

Тук не става въпрос за оръжия, които унищожават хора или инфраструктура. Украйна и Русия показаха , че не ги интересуват хората Европейските лидери показват същото и за своите народи. Ако *** украинци ударят стратегически обект от ядрената безопасност на Русия, то ще има и ответен удар по Полша, Румъния, България. Страни буферни за ядрената безопасност на Европа. Не се съмнявам. Путин не е човек , а *** , също като всички управници в ЕС и САЩ.

245

УКРАЙНА

преди 2 дни

Духът на смелите украински граждани и войни е СВОБОДЕН и НЕСЛОМИМ !!! Победата ще е за УКРАЙНА колкото и време да отнеме

244

Христо Христов

преди 2 дни

До 239 "искам с моите данъци да плащам на Украйна да купува оръжие.Не искам да подаряваме ток на Украйна..." - а гласуваш ли срещу ЕС, за да ти се сбъднат желанията или само си дращиш тука?!

243

Майор от запаса

преди 2 дни

Майорче, я обясни каква е разликата между удари по вътрешността в Русия и удари по Крим? - коментарите ограничават броя на символите в съобщение и не мога да го обясня толкова кратко. Обаче президентът на САЩ Джо Байдън и премиер-министърът на Великобритания Кир Страмър го разбират и вчера са отказали на наркоманите да им предоставят ракети за удари във вътрешността на Русия. Виж техните прес-съобщения, може пък да разбереш :)

242

Хи хи

преди 2 дни

Как урките ще изкарат зимата, лятото и т.н. на нас ни е през оная работа ! За нас е важно как НИЕ ще изкараме !

241

Анонимен

преди 2 дни

Това как ние ще преживеем зимата са глупости. Битовия ток е под два процента по-скъп от миналата година. За бизнеса е до 180лв. Десет процента под предния таван на тока. Заплатите са доста по-нагоре спрямо миналата година, ако щете пенсиите са по-нагоре. Изнасяме по 1400-1800 mw/h почти 24/7 и не е подарък. Къде е проблема? Мрънкащите под мен помнят ли 96/7 е те тогава беше зор.

240

Иван

преди 2 дни

Вместо да ни занимават с Украйна да се мисли ние как ще преживеем зимата с тези цени на тока,да не очакват да им подаряваме и плащаме и тока??!

239

Анонимен

преди 2 дни

Време е да се свършва,Европа изнемогва,не може да издържа 40 милиона още 3 години

238

До Майор от запаса

преди 2 дни

Майорче, я обясни каква е разликата между удари по вътрешността в русия и удари по крим? Удари по белгородско и удари по курско. Да не би едното да е по руско от другото? Да не би рашка да я полагат по мордата и така и путински пpaceта да не *** в зоната на так назъйваемото есвео?

237

Анонимен

преди 2 дни

Не искам с моите данъци да плащам на Украйна да купува оръжие.Не искам да подаряваме ток на Украйна,а зимата да мръзнем тука.Заради скъпия ток български фирми фалират.Защо се крие това???Живеем в България,защо да подарявме атомните си реактори на Украйна,всички НИЕ вече сме ги патили!!!

236

Не бойте се

преди 2 дни

Украйна ще преживее и тази зима и още хиляди зими след нея, обаче наркоманът Зеленски и бандерофашистките престъпници едва ли :)

235

Майор от запаса

преди 2 дни

След срещата на Джо Байдън с британския премиер Кир Страмер вчера САЩ и Великобритания се отказаха да предоставят на Украйна ракети с голям обсег за удари в Русия. ШУБЕТО Е ГОЛЯМ СТРАХ :) Умно са се отказали. Ракетите са едни и същи, но зад границата на фронта няма на летят. И в Курска област също :)

234

Анонимен

преди 2 дни

Германия вече фалира,една сурова зима ще я нулира.

233

Анонимен

преди 2 дни

въобще не ме интересува Украйна,токът за 50кв.м магазин е 1200лв този месец,защото България го изнася за Украйна.

232

Анонимен

преди 2 дни

Ще преживее. И другата ще преживее. Ама ша е трудно. И болезнено. Путин няма да го изкара дълго време и красавицата ще требе да потърпи.

231

Майор от запаса

преди 2 дни

В момента Западът си тества оръжията на фронта в Украйна в реална бойна обстановка срещу Русия. На война като на война, на фронта в честен бой. Обаче удар навътре в Русия вече е обявяване на война. Западните плъхове няма да посмеят, защото ги е страх от руската мечка. Ако посмеят Русия също ще удари западните държави и тогава всички ще изгорим в Третата световна война.

230

Анонимен

преди 2 дни

До 228. Да като пишеш от дивана и далеч от Украйна е лесно да го кажеш. За какво, обясни обаче трябва да загиват украинците, да разрушат държавата си. За какво? Какво, без НАТО нямаше ли да живеят добре. Трябваше да си държат на добрите отношения със съседите си и тогава можеха да търгуват и с едните и другите. А те тръгнаха по пътя на омразата, на нацизма.

229

Майор от запаса

преди 2 дни

Преди изстрелване във всяка ракета се въвежда (програмира) полетно задание. Тези програми са свръх секретни, защото ако попаднат в противника, той може да проследи и да свали всички следващи ракети. СЕГА ВЪПРОС - КОЙ ПРОГРАМИРА ракетите в Украйна??? Никой няма да предаде такава технология на украинците. Ракетите се програмират от "цивилни туристи" които редовно измират при руските бомбардировки - скоро съобщиха за загинали "туристи" в Харков, отишли хората на "туризъм" на 50 км от фронта.