58

Анонимен

преди 3 дни

Нищо няма да се промени - не съм видял полицай на опасни кръстовища или да проверяват контингента нарко и алкохолно зависими които си ги знае всеко село , квартал или малко и голямо градче. Сега ще почнат за да отчетат голема работа да спират за било и не било за проверка на дикиментите, ще отидат до колата за да ги запишат , ще ти отнемат 10 миниту и ще отчетат дейност проверени водачи.

57

Гошо

преди 3 дни

Камерите за скорост засичат моментната скорост. Където има камери водачите намаляват, и после пак си карат както си знаят. Правилното е да се засича средна скорост за определено разстояние. Така скороста ще падне значително. Тол камерите могат да го правят, въпросът е дали депутатите го искат. Хванат веднъж дрогиран или пил без книжка до живот.

56

Олимпий Панов

преди 3 дни

Поредния "ала-балиец"!

55

До Наблюдател

преди 3 дни

И колко са от алкохол и наркотици, бе кaпут? Поледните няколко години бяха под 2%. Останалите 98% са поради отнемане на предимство, несъобразена скорост, непознаване на правилника и други подобни. Това че битиуиту показва само едните, не значи че не може да отвориш статистиката и да се образоваш малко. Аман от неграмотни и неинформирани!

54

Наблюдател

преди 3 дни

Трябва да се актуализира закона за движение по пътищата първо, и да се върне полигона и задължително шофиране извън населени места и по магисталите. Повечето от катастрофите (след тези причинени от упореба на алкохол и наркотици) са причинени от липса на опит и слабо владеене на автомобила. Без да познаваш възможностите му си потенциален убиец и самоубиец. Учете ги на това.

53

Анонимен

преди 3 дни

Онзи си мисли че частните фирми са държавни .Е като са държавни що частника плаща всичко от бона си а държавата нехае така е с държавния ресурс на Илков за наша сметка.Мобилните оператори защо не свалят цени тия спортни канала станаха 20 лева докога ще дигат цени КЗП къдеев годината по два пъти на какво основание дига Диема спорт и макс спорт че бедни

52

Анонимен

преди 3 дни

Изокрадоха държава лъжеики че се грижат за хората отсега почнаха да се готвят за проект здраве не се питам защо ли има такъв проект за тях си За тях нямане няма другарите и на оперативка ходят всеки ден дано децата и видят как сме живели ние

51

Анонимен

преди 3 дни

Да си знаете, тук оправия няма да има. Аз отдавна съм спрял да се надявам, че тези ще спрат да се крият в храстите или някой друг на държавна службичка ще си свърши работата. Още октомври всяка година се махам и се връщам чак март, само и само да не са ми пред очите. Надявам се скоро да напусна тази територия завинаги.

50

Анонимен

преди 3 дни

Хората нинова разсипаха всичко и пак герб са виновни също като на Левски съдиите кога паднат

49

Анонимен

преди 3 дни

До 68 - Прав си за градинките и островчетата у Францията, ама тука, в БГ, немат боя за осевата линия и за страничните, ти градинки търсиш )))

48

Анонимен

преди 3 дни

Голяма част от катастрофите в ежедневието са резултат от лошата организация на движение. В Испания и Франция (там съм шофирал), хората обмислят много повече. На входа на малките села слагат островчета които трябва да заобиколиш и така намаляваш, в села с главен път слагат светофари, разделят платното с градинки, кръгови еднопосочни, ляв завой само ако имаш ускорителна лента.....

47

Говори си, говори

преди 3 дни

Некак си не се вижда на пътя, обаче, позитивното действие на МВР и КАТ

46

Анонимен

преди 3 дни

В превод "Ще удвоим хранилките, тези избори не са безплатни"

45

Bg

преди 3 дни

Най ми харесва когато някой властимащ си вярва. Но още по-хубавото е когато си вярва, че му вярват!

44

Някой знае ли

преди 3 дни

Защо всички неприятни са в ГЕРБ ?

43

Niki13

преди 3 дни

До Анонименабсолютно съгласен, нищо не се жали за тотален тормоз на водачите, но мвр като контролен орган по закона не си върши работата. Колко са предписанията и глобите на собственици на пътищата-държавата и общините? Бесен популизъм а хорат умират, най-вече от несъобразена скорост с пътните условия! Никога не знаеш на следващия завой какво те чака, дупка, водно огледало обртен вираж, липса на маркировка и т.н.

42

Анонимен

преди 3 дни

Доста лицемерно.. Все пак и той ползва ония убийци от НСО за шофьори и охрана. И напомням как лъжеха, че човекът не бил спрял на знак "стоп". Нали? А е бил професионален шофьор. Естествено, че министърът ще се застъпи за неговите си хора. Сега им се мазни, защото заради неговото отговорно ръководство загина в Лясковец полицай през 2014-та. А и това с войната по пътищата... Вече става доста банално клише. Просто трябва МВР да си върши скапаната работа и да не събира връзкари от кол и въже.

41

Стадото още не е

преди 3 дни

разбрали, че с този начин на гласуване или негласуване нищо няма да се промени! Кирцата уби човек на пътя и какво видяхте? Правилно, нищо! Защото така гласувате или не гласувате!

40

Анонимен

преди 3 дни

Като бях малък и ходехме на гости някъде с колата, ако баща ми си пийне, имаше две възможности, ама няма четири - пет. 1. Оставаме да спим там, ако е удобно, предложат ни и не ги притеснявоме - ако са по-близки роднини.2. Прибираме се с такси или с градския транспорт, колата се оставя там и татко си я взема на другия ден. Даже веднъж бяхме и на сватба, оказа се, че предвиденото място за спане е отпадноло, трябваше спешно да тръгваме,но татко вече беше повдигнал чашата, та спахме в друга къща.

39

Анонимен

преди 3 дни

В Канада ако си карал пил и стане ПТП със загинал, особено пък блъснат пешеходец на пешеходна пътека, престъплението се води умишлено, не по непредпазливост, няма пускане под гаранция, присъдата винаги е максимално възможната, ефективна, също застрахователят няма да покрие щетите - покрива ги виновният. Защо смятате карането пил за нормално? И каква е била тази жена с дете, качила се при такъв, рискувайки и детето си? Защо жените все харесват такива бабаити? "Карай бясно, на червено....."