74

до 72

преди 2 дни

Ако знаеш колко си проосстт ще отидеш до първия прозорец и се сещаш какво ще направиш ,нали,както се пееше в една песен на Гумените Глави.И идея си нямаш,как се провеждат изборите за президент в САЩ.

73

Тя е

преди 3 дни

Победителят

72

Анонимен

преди 3 дни

До Олимпий Панов Някои от страх, повечето за пари. Водещите на дебата са получили по 1 милион долара от щаба на Харис. Жената си призна, а и излязоха документи. Вътрешен човек е подписал декларация за свидетелстване със затвор за лъжа наказание, че дебатът е уговорен даже кои да са въпросите. Водещата, признала за подкупа, е била в същия колеж с Харис и същото "сестринство"... Раздават се куп милиони. Суифт загуби 150. Дали не са й дали поне 200?

71

Анонимен

преди 3 дни

Никак не й помагат. След измамата с дебата просто губи гласове ударно. Тейлър Суифт загуби 150 милиона долара от бизнеса си и куп последователи след подкрепата си за нея. Гласовете за Камала вече са 30%, 61%- Тръмп в мини народното събрание, което всъщност избира президента. За сведение на незапознатите там няма пряк избор като у нас, а всеки щат избира квота представители, които гласуват накрая. Направено е, за да не може примерно само град Ню Йорк с 20 милиона да надделее над щати с по 1-2 мил

70

Тия крила отзад

преди 3 дни

как са ги нагласили като рога да стоят. Всеки път има скрита сатанинска символика в снимките им на тия американски общественици.

69

Да бе,да

преди 3 дни

Тия "известин личности" са все джен-дъри,лесбийки,третополови,*** и прочие...Цялата сатанинска пасмина се е активизирала ...

68

Олимпий Панов

преди 3 дни

Няма връщане назад щом лелки от остров Лесбос вече и в политиката!

67

Олимпий Панов

преди 3 дни

Не са застанали зад Харис,а зад интересите си и страха да не изгубят всичко!

66

Алекса

преди 3 дни

Това е усмивка на луд човек ! Света се надява на Тръмп да оцелее и да стане президент !

65

999

преди 3 дни

Значително по - интересни са тези,които финансират президентските кампании в САЩ,но имената им не се публикуват.,,Известните" политически клакьори са безинтересни.Тейлър Суифт няма нищо общо с политиката,а с развлекателния жанр в музиката. Не мога да повярвам,че последователи на певица могат да гласуват за президент единствено заради нейната подкрепа за единия кандидат.

64

Силвестър Сталоун

преди 3 дни

Нещата са много прости. Победа за Демократите - Войните между Палестина и Израел , и Украйна - Русия продължават с пълна сила. Дори могат да "разпалят" нови такива. Плюс някой нов Вирус - Тип КОВИД. Победа за Републиканците - Нещата могат й да се пооправят. Не напълно , разбира се. Но войната в Украйна ще спре , на 99 процента. Американското Население НЕ се слави обаче с висок интелектуален потенциал.... Така че , не бих се учудил и на победа на Харис , и Демократите.

63

Анонимен

преди 3 дни

Холивудските с***т***нисти са зависими от адр3нОхром.

62

Анонимен

преди 3 дни

Разбира се. Парите винаги са били добър стимулатор. А подкрепящите изкарват много пари.

61

Анонимен

преди 3 дни

До Урсула 71 - Всъщност, има как, но човеко е почтен!

60

Урсула

преди 3 дни

Вчера даваха интервюта, за кого ще гласуват. Две лесббита викат, ще гласуваме за Хатщрис, защото аз съм мъж. Странно. А аз си мислех, че са 122 пол...а те били мъже.

59

Урсула

преди 3 дни

Камила играеше нечестно на дебата. В обиците си имаше слушалка. Тръмп за жалост нямаше как да сложи обици, хаха.

58

Анонимен

преди 3 дни

Важното е да си дадат сега паричките у касичката на Харис, другото е неважно

57

Урсула

преди 3 дни

Важното е, че най-известната американска личност в светаз подкрепя Тръмп. А именно Мъск. А ся де!

56

Анонимен

преди 3 дни

Този истеричен демон само пълни *** може да го харесат. Без значение колко известни личности я подкрепят, тази си остава мега противна.

55

Айляк

преди 3 дни

Това, че непрекъснато рекламираш, лансираш и налагаш един продукт, не означава, че той ще е успешен. Така и с Камалата, на която ще й остане само истеричното хилене по време на кампанията...което за нея ще е огромно постижение, де.