226

Калтаков

преди 3 дни

Да махнем някои фигури за да има за нас повече пудели и пачки, а ?

225

Ака де ми К

преди 3 дни

Този става даже по противен и от Плевнелиев!

224

Зърнар

преди 3 дни

Академиче Мрънколай е най-големият тъпа_нар сред всички премиери досега...позволи си да ни нарече :" терористи"!?! Бах ти въшляка...С Асан Васильов Кокорята докараха над 40 % Инфлацията и стопиха спестяванията на милиони достойни българи...

223

Анонимен

преди 3 дни

До221. Какво му е страхливото . На ли каза -Бойко Борисов да излезе от храстите . Мина времето на твърдата власт на Живков . Да държи чрез службите населението в страх. Само прости хора сега се срахуват от службите . Ако не са зависими в работата си . Но хора със самостоятелна дейност . Свободно даващи продукти и Услуги с работата си . Не се страхуват . А обратно мачкат ги тия олигархични ***

222

Анонимен

преди 3 дни

Бойко Борисов скри ключа от "Чакалнята" и сме тридесет години с Централна власт . Така сме всички вътре и ни държи да му служим. Затова арест за Боко Борисов и всички позиционирани около него. Ако главния Позиционер Б. Борисов не напусне доброволно се търси помощ от вън . До окончателното им премахване.

221

Анонимен

преди 3 дни

До222. Махането на модела / олигархичен от Москва 1990г / ще стане с помощ от ЕС . Така както махнаха Хонекер от власт в ГДР. Предупреди го да напусне доброволно със срок . След като не можеше да повярва към наближаващия срок започнаха да го предупреждават по често с условие за физическо премахване . И така тридесет минути преди края грабна самолета за Чили

220

Анонимен

преди 3 дни

Как да ги махнем бре академико, народен съд или направо да ги ликвидираме?

219

Абе

преди 3 дни

не, че мекотелото не е прав за двата слона, но някак си срамежливо мълчи за себе си, Кокорчо, Кирчо и сие.

218

Джорналис

преди 3 дни

боксоване ще си е...

217

Анонимен

преди 4 дни

Предполагам, че Денков има предвид първо Борисов, който е стар милиционер и като личност с такъв манталитет смята, че ще командва или ще се меси в политиката до живот. Вторият,който според него определено пречи на политческия живот в БГ, е Пеевски с неговите психологически, да не кажа нещо по-прямо, проблеми.

216

Анонимен

преди 4 дни

Тия пак си фантазират.Реалностите са, че те губят още 100 хиляди на изборите, а Пеевски ще качи още.

215

Анонимен

преди 4 дни

Като се махна Денков, нещата в България доста се успокоиха

214

Анонимен

преди 4 дни

Денков гледа някак да възбуди простокирието!

213

Карачанаков

преди 4 дни

ДенКУХ, ДенКУХ вятър те вее на бял кон много се разприказва сега а като беше министър мълчеше като ПУ...

212

Един

преди 4 дни

Защо давате трибуна на провалил се политик?

211

Руя

преди 4 дни

Първо тоя клоун да се маха и партията му крадлива.После всички останали партии.За нищо не стават всичките измамници.

210

Анонимен

преди 4 дни

"Докато не махнем някои фигури от прехода, ще боксуваме" Правилно се пише бУксуваме, не бОксуваме. Защо не проверявате правописа си, все пак сте национална медия?

209

Анонимен

преди 4 дни

209 Нционалният предател е Кирил Петков, който предаде българските интереси в РСМ и обогати Газпром с няколко млд за наша сметка.

208

Анонимен

преди 4 дни

Денков иска за махне всички, които му пречат да лети. Той самият е продукт на прехода, възползва се от поста министър на образованието, за да придобие титлата академик.

207

ПП-ДБ бъдете готови!

преди 4 дни

Махането на някои фигури от прехода и позиционирането на Борисов няма да имат никакво значение догодина, когато крепостните бъдат сразени в Украйна, защото от този момент не легитимните путинистки и етнически партии ще бъдат поставени извън закона, а главатарите им ще бъдат съдени за национално предателство, в това число и Борисов.