50

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен през 2014 г бандеровците палеха живи българи по читалищата. ---- за разлика от руzнаците, които сега ги избиват с ракети.

49

маладци

преди 3 дни

С два искандера сринали един обор и два кокошарника!

48

ПорЦелан

преди 4 дни

"...другарю, те твоите колеги не сакат да пишат за снощи и днес в Курск..."Скъсаха им *** на украинците и в Любимовка и в Веселое. Вместо да ги гонят по горичките, всички елитни части се събраха в Любимовка и там ги изтрепват методично. Във Веселое укрите унищожиха празно училище. Там трябваше да минат по фланга, но не се получи, имаше страшни сополи и вопли че руснаците използвали по 700 ФПВ дронове всекидневно и всичко горяло.

47

Анонимен

преди 4 дни

Как върви почивката в Курска област?От два дни нито един кандидат украинец не може да влезе да почива въпреки непрестанните опити.Почиващите и те не можели да спят от звуковите ефекти на фойерверките,Киото ги пращали чак до домовете им в тяхната Сумска област.Трвбва да се оплачат на комисията за защита на потребителите от хотелското обслужване.

46

П. П. Шариков

преди 4 дни

Дорогой товарищ 28 бл, откройте русскую Википедию; все пак нека да продължа на български, за да разберете... Та там, а и в други източници, ясно се казва на кого е наречена ракетката. На Александър Велики, той е и Македонски, а също и арабският Исканде(а)р. На същия език името добило значение и като ,,защитник от злобни съседи". Вашата етимология няма нищо общо с истината;както впрочем и цялата руска пропаганда.Според мен са я нарекли така,за да плашат съседите си като същинска държава-терорист.

45

Бай Гошо

преди 4 дни

До Анонимен 44Ама ти ли ще ги биеш.....един приятел пита.!!!Хахах ***

44

Анонимен

преди 4 дни

Украйна ще бъде бита докато не предложи мир. Не чакайте от Русия мирни инициативи. Нейният план е предоговаряне на световния ред. А за целта е необходимо поражение на Украйна и заплаха от 3СВ.

43

агенто де Мадуро КГБ

преди 4 дни

....другарю, те твоите колеги не сакат да пишат за снощи и днес в Курск... Ловът продължава с наземни дронове....А за онези изцамбурени катери и дронове и десант на платформата снощи, то хубаво снимат стрелят ама СУ-то *** върху укрите де що носешв ....от ~16 десантни янки катера само 6 се тик токеха на връщане. Платформата е подсилена ***....Сирски му правя евала! Няма такъв агент верен на стеаната си.

42

Анонимен

преди 4 дни

Защо не напишете за поредната контра в КУРсК, завършила печално вчера и днес направо им разчистиха бандеровските каски...И финландски и шведски и немски и румънски инструктори тоже...В момента Русия вече е придвижила достатъчно части и мели и даже инте вече употребяват дронове с термит живи ги изгаря усрите

41

Анонимен

преди 4 дни

До 17. Това няма да се случи. Веднага минаваме от другата страна. Чети история. Май ние българите сме единствените с войнишко въстание в историята.

40

Анонимен

преди 4 дни

до 38 сигурно ти беше много натъжен,когато през 2014 г бандеровците палеха живи българи по читалищата.

39

Костя

преди 4 дни

Кат Русия няма друга,тъй коварна на света.НАТО и ЕС са нашата опора,гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ.

38

българин

преди 4 дни

150 000 българи живеят в Одеса.Нашите путеноиди са щастливи че руски бомби на руските терористи избиват не само украинци но и българи.

37

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 дни

Цъкайте бухаха. Само да ви света, 200 ракети с атом бяга доставени в Полша и Швеция тия дни. Целта е ясна. Масква Стъклен дом на социализма.

36

Айляк

преди 4 дни

Бандерушките са страшна работо, бе! Сичко унищожават - т'ва дронове, т'ва руски ракети, та даже и милиардите на западняците унищожават, хъ-хъ...

35

До 31

преди 4 дни

Гледаме западните и като гледаме и ти как ревеш всичко ни е ясно,агената, дето е Мръднал

34

До 32

преди 4 дни

И британския министър на отбраната, който каза на Зеленски, че е нагъл неблагодарник и той ли е русофил,бе агент Мръднал, пак не си си пил хапчетата

33

Анонимен

преди 4 дни

Горките последователи на Байдън и Камила! Те явно не могат да правят правилна прценка на ситуациите? Настъплението на Украина на запад и отстъплението на Русия в същата посока се считат за успехи... Русия е притисната до стената... От кой, коя стена? И сигурно още не ви е ясно, че юридически субект Украина не съществува. Има територия Украина, на която т.нар Цял свят от 40 държави, под командването на САЩ се опитва да придобие надмощие над една изостанала технологично Русия! Вече 3 години...

32

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 дни

Цъкайте минуси. Получавам оргазми от толкова минуси. Русофилията парди на умрело. Пoтю пак плаши с атом. Смешна история.

31

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 дни

Беше качено на сателитна снимка пич. Не знам кой коментар фелна. Чети новините. Не руските.