281

Копейки

преди 1 ден

вие не разбрахте ли още, че докато всички деца на върхушката живеят нашироко на запад всички приказки за ядрени удари са празни приказки.

280

Dodo

преди 2 дни

До Редното еРедно е - няма проблем, после ще е редно да ни избомбят и нас, щото сме много добрички и помагаме на наркомана - все пак на него трябва да се осигури необходимата защита.Какво от това, че вече над 1 млн. млади и здрави мъже поеха пътя към вечността!

279

Анонимен

преди 2 дни

Очевидно авторът на статията не следи изказванията на Путин. Или поне не ги разбира. Путин този път не е "дрънкал" ядрено оръжие, а просто, с полу усмивка изреди 19 химически елемента и суровини, от които над 80% се намират на руска територия, и на териртория на членки на БРИКС, и от които ще лиши запада, ако ескалацията продължи. Според мен, най- взжният от тях е титан- а. Ако им спре износа, нито самолети ще произвеждат, нито реактивни двигатели, нито ракетни двигатели, подводни лодки и т. нт.

278

Анонимен

преди 2 дни

САЩ и Лондон ще разрешат на наркомана Зеленски да удари Русия и ще приключим с цивилизацията.

277

Абе...

преди 3 дни

...едно ще ви кажа, ако внезапно се събудите в БГ и забележите, че слънцето точно в този момент е изгряло от запад, то на Путин най-вероятно не са му издържали нервите!

276

Анонимен

преди 3 дни

САЩ и Лондон ще кажат да!

275

Анонимен

преди 3 дни

Сайта на *** !!!

274

Швабите за го

преди 3 дни

яли вече, другите може да им е все тая но шваба има генетична памет образувана като безусловен рефлекс.

273

Козарчето Салил

преди 3 дни

Който иска 3-та световна да разрешава ....

272

Айде, айде!

преди 3 дни

Всички знаем, че единствено значение има мнението на САЩ. Останалите какво мислят и казват няма значение.

271

Кравар Евроатлантик

преди 3 дни

До Урсула А видя ли американските бронирани машини от кремълската пропаганда че са едни и същи на всички снимки. Руснаците са ги купили от талибаните и ги ползват за фотосесии. Наскоро гледах "прясно изгоряло" брадли в Телеграм - едно и също го въртят даже забравят че като е "изгоряло" трябва и маркерите да са опушени а не прясно нарисувани.

270

Анонимен

преди 3 дни

в същото време 0рките ползват ракети от трети страни за нападения - от Сев Корея и от Иран е доказано многократно, че са ползвали и продължават да ползват. Трябва да се разреши на Киев да ползва ракети от трети страни за удари в тила, както 0рките правят.

269

Айде тройка

преди 3 дни

Глей ся . Англисакците удрят русия . Русията бие нас . Ние кого ше бием ? Или както казва народа за бития и за другия .

268

Сандо

преди 3 дни

вчера една свърхзвукова ракета прелетя над 2400км над 3 амеркиански и 1 фреснки боен кораб и удари успешно газова централа за ток в централен Израел в Тел Авив. Всички опити да я свалят са останали беуспешни. Ей това го чака запада на много места по света ако си мислят че могат да стрелят по Русия с ракети

267

Редното е

преди 3 дни

Да им дадат оръжия , реципрочни на тия , които използва Русия срещу тях , и да им позволят да ги използват както искат !

266

Урсула

преди 4 дни

Вчера гледах в Интернет американски Брадлита и други бронирани машини...отвътре. Браво, добра броня. Много дебела. За жалост вътре всичко изгоряло и само броянта останала :P Това става в Курск. ПО нивята е пълно с Брадлита и всякаква западна техника, а в горичките е пълно с гранатомети и трупове на наемници заедно с чипсовете им.

265

Анонимен

преди 4 дни

Немците не искат трети път.

264

Анонимен

преди 4 дни

Страх лозе пази.Колективният запАд явно се страхува от братушките.Има защо.

263

Bormann

преди 4 дни

Ко да кажат янките и техните изстривалки от островчето. Ще подвият опашлета както по време на Кубинската Криза и после ще се бият в гърдите като миротворители бухахахахах

262

Накратко

преди 4 дни

Германците знаят защо.