21

Върл Левскар

преди 4 дни

Отдавна е приключена играта . Даже има и новородено бебче .

20

Анонимен

преди 4 дни

Първо да изясним това предаване в реално време ли се излъчва?

19

Анонимен

преди 4 дни

Това предаване спрях да го гледам след като беше напълно режисирано и пълно със силиконки няколко сезона подред. А Димо като се развика цветята увяхват. Все още ли е така?

18

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 17Eдва ли ще се гледа това шоу от малките деца.В България този вид шоута имат много филър епизоди и едно такова шоу трудно би задържало внеманието на децата.

17

Анонимен

преди 4 дни

Какви са тези игри с гладуване, студуване???? Това ли ще гледат малките деца?

16

Политкоретен

преди 4 дни

Простотията отново блика, блика от екрана!

15

Анонимен

преди 4 дни

Думата "воля" е съществително нарицателно и на български се пише с малка буква. Честит 15-и септември. И да, "15-и" е правилно, също и имената на месеците на български се пишат с малка бучва.

14

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 13Защото има западна идея един мъж да не показва голяма част от тялото си на показ и да го крие под дрехите си, докато при жените не е така. Преди много години мъжете например в баскетбола са носили къси шорти а сега се носят баскетболни шорти.Да не говорим, че в Сащ има много мъже ходещи на плажа с плувни шорти и не носят бански тип боксерки или слип.

13

Дрт Пъън

преди 4 дни

Не знам защо толкова упорито ЛЪЖАТ. Миналата година оня кекав женски отбор изкара повече от месец на "дивата река", на джанки а дрехите им бяха като току що излезли от пералнята, дългите им коси - сресани и чисти а пък оная Дундевата дори надебеля на "пустинния бряг"... И тия ще са същите. Като ги гледам какви са капризни и изнежени, не само ще ги хранят "тааайно" ами и на хотел ще ги настанят . Циркаджии. Пак ще има нагласени игри и "неочаквани" промени в правилата за фаворитите на Сценариста.

12

Анонимен

преди 4 дни

Защо жените са с шорти, а мъжете с бермуди, до колената?

11

Анонимен

преди 4 дни

Няма нужда от бг реалити шоута.Ние българите не можем да ги заснем добре.

10

"Благодарен&quo

преди 4 дни

К'ви са тия, бе ? Какви игри играят млади, здрави, трудоспособни мъже и жени ? Няма ли за копане, за садене, за индустрия такива здрави хора ? Игри на волята играем ние, българските пенсионери - с 19 лв. на ден плащаме ток,вода,телефон,интернет,телевизия, данъци, такса за входа на блока, паркинг .... ! Е, ми то за хляб само остана от пенсията ! Благодаря ти , Боко за "благоденствието" !

9

КАЛАКУТА

преди 4 дни

Унищожаването на Морала и езика в БГ и от там на държавата си върви с пълна сила още с обявяването на "либерал демокрацията" от 1990год.

8

Стойне от Чукурово

преди 4 дни

Тия сите,барабар с организаторите им и 90% от правителството са за....вие знаете за къде

7

Анонимен

преди 4 дни

всичко е фейк даже паяжини по задниците са им подготвили уж са ги хванали от глад.Имената на племената са Гладни , Тръцки и Грабли

6

Копейкин

преди 4 дни

Нито гладуват нито спят на реката. Уйдурма е целта работа. Имат фризьор, баня и козметика. Нали се досещате, че дамите за това време биха брадясал.

5

Широко затворени очи

преди 4 дни

Кой гледа този тип предавания?!? Разделени на племена като диваци пошлостта е повсеместна

4

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 2. Абсолютно всички предавания по телевизиите са по сценарии. С предварително известен резултат.

3

Анонимен

преди 4 дни

Това звучи като пълен...изъм

2

Анонимен

преди 4 дни

Откакто видях Димо да блъска платофмата на един участник на едни снимки, НЕ ГЛЕДАМ ТОВА НАГЛАСЕНО ПРЕДАВАНЕ ПО СЦЕНАРИЙ