183

ПутлерКапут

преди 1 ден

Всички са свободни да говорят против империалистичния Запад и за правотата на съветското, пардон, руското дело.

182

Анонимен

преди 1 ден

Трябва да се уточни - Лилипутин говори за личната си свобода на словото. Свободата на словото на другите хора е съвсем отделна тема.

181

Христо Христов

преди 1 ден

Прав е. В Русия има повече свобода на словото отколкото в германия някога е имало. Факт.

180

Да бе!

преди 1 ден

ДЖУДЖЕ-ДЕМАГОГ!

179

Анонимен

преди 1 ден

Прав е човекът, така ще разкрие инакомислещите и ще ги черпи с чай с полоний. Иначе казано, в Русия имаш свобода на словото, no еднократно

178

ватата

преди 2 дни

До Анонимен самокажи нещо в русия срщу пу тин или просия и си паднал от 4-ия етажтова е свобода

177

14/88

преди 2 дни

Представям си как са създали Телеграфная Агенция Совестского Союза още преди да са създали самите комунисти.ТАСС я е имало още 1904 г.,а болшевиките са се появили през 1917г..Руснаците лъжат дори и когато твърдят,че не трябва да се лъже!То и в България е така.БСП празнуват 100 годишнина,но не са наследници на БРСДП и БКП.Даже лъжат по един и същи начин.

176

Пипо

преди 2 дни

Не знам как е в Русия, не живея там и не знам и руски за да им чета новините, но така преведена тази реч не е лоша. Може и нашите писачи да я загледат, а и да се позамислят

175

Анонимен

преди 2 дни

русия и свобода на словото или протести? няма такъв филм, всички са в затвора, путин отново се прави на шут

174

търговски регистър

преди 2 дни

До Кой изнася златото 159 Тези са руски евреи с канадски паспорти.

173

Голем смех

преди 2 дни

Всички знаем, че Путин е голям майтапчия....

172

Баба

преди 3 дни

'свободата и на словото докато в същото време мощно цензурират'Напълно съм съгласен. И в Русия цензурата може да те вкара в затвора, ако си кажеш истината, че операцията е война, която твърде дълго се проточи. А в Германия може да те затворят, като кажеш истината, че НАТО помага на Израел да направи геноцид в Палестина.

171

Колкото е абсурдно

преди 3 дни

толкова и не е. Там поне се знае кой къде на хранилка, няма скрито покрито. А тука всички лицемерничат, че били за свободата и на словото докато в същото време мощно цензурират, само "праведното" мнение и "праведната" позиция може да си изказва и заема. Лицемери, ей!

170

Баба

преди 3 дни

Важна е свободата на словото, прав е Путин. Айде сега да отидем в Русия на червения площад и да кажем: 'Нет войне', и да видим какво ще ни се случи.Не че в западния свят се справят по-добре, в Германия 'from the river to the sea' също е криминализирано. По-малко да говорят тия световни лидери, повече мир и истинска свобода на словото.

169

Михайлова

преди 3 дни

До Кравар Евроатлантик 168 Вероятно правиш намек за Медичите. Видна руска фамилия...

168

Баба

преди 3 дни

'Путин е едни от малкото президенти, който мисли и действа държавнически.'Путин е един от малкото президенти, който мисли и действа, за да избегне по всякакъв начин съда за военни престъпления и международния трибунал в Хага, за която има еднопосочен билет.

167

Кравар Евроатлантик

преди 3 дни

Пу Тин не би могъл да държи властта освен чрез авторитарни похвати. Типично за азиатските държави е да убиеш и членове на семейството си за да останеш на власт.

166

Дядо

преди 3 дни

Путин е едни от малкото президенти, който мисли и действа държавнически.

165

Баба

преди 3 дни

Да, свобода на словото, ама ако се изпуснеш и наречеш война инвазията на Русия в Украйна, която трае вече три години и отне живота на 800 000 руснац, ще си веднага в затвора. Или ще паднеш от прозореца.Как се наричат специални операции с толкова жертви и траещи три години, в които участва редовната войска и военни наемници? Пълен провал :)Ей тва е свобода на словото

164

Всъщност...

преди 4 дни

И при комунизЪма и при капитализЪма истина е това което е угодно на управляващите а всякакви съмнения в правотата им, неудобни въпроси и критики СА ОБЯВЯВАНИ ЗА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ, ЧУЖДЕСТРАННА АГЕНТУРА И ЛЪЖИ..... Слушкаш ли - си добре. Затова и изчезването на 4.5 МИЛИОНА доносника , симпатизанти на комунизма и активисти след идването на Демокрацията не беше никаква мистерия. Тутакси се появиха 4.5 МИЛИОНА антикомуниста , русофоби и евроатлантици на тяхно място. Такъв е живота. Тряя да се ЯДЕ...