1374

Адд

преди 13 часа

КАКВО НЕ Е ЯНО! Почва се от не ядрените но тук ще се процедира по друг начин. Няма да се онищожат напълно не ядрените. Както искат САЩ зада съкратят населението след серия удари ще ударят и ядрените. Ако се усетят всички и договорят ок ако не Ядрена война.

1373

Nuclear winter

преди 2 дни

Страхливци сте, защо не ударите направо САЩ? Дори да направите провокация срещу трите източноевропейски държави, отговорът пак няма да ви хареса - стотици ракети по червените ви кра туни в първите минути след деянието, после още.

1372

тя

преди 3 дни

Ееее, това ще ни докарат нашиге ястреби ,но те ще се изпарят по далечни острови живеейки с нашите пари , а лошия човешди материал да мре !

1371

Точно!

преди 3 дни

Оставете България. Удряйте директно САЩ. Няма да е заглъхнало ехото и шушумигите в, които управляват в Булгария в миг ще станат русофили.

1370

И всичко

преди 3 дни

това заради фашизираните окраинци!

1369

Анонимен

преди 3 дни

Генерал-майор резерва, иначе казано - г-н Никой!

1368

Анонимен

преди 3 дни

главната цел трябва да е в банкя. не правете тъпата грешка като в украйна със зеленчука, който командва противодействието на руската армия. но върху него има чадър от путин и не трябва да бъде убиван -- изключително тъппо.

1367

Чужденец

преди 3 дни

Интересно някой как си е въобразявал че ще се подложите на НАТО срещу Русия и ще останете незасегнати ? Дано поне тези складове да не са близо до населени места, а че ще ги избомбят лесно неще и дума.

1366

Шоп

преди 3 дни

До НАБЛЮДАТЕЛ: Що за безсмислен брътвеж е това? Само ти го разбираш, ако изобщо има нещо за разбиране..

1365

666

преди 3 дни

Я по-кротко с България. И на картата няма да ни намерите. Дребни сме. Ежат се политиците, на не сме нищо особено. Опъвайте Вашингтон, Берлин, Лондон, Париж и ни оставете на мира. После ще мислим за ядрената зима. А Радев и тия ...... дето ги назначи от ПП в служебни кабинети и прочие - ми да си го ......... /да не ме трият/.

1364

Давайте директно

преди 4 дни

Оставете България. Удряйте директно САЩ. Няма да е заглъхнало ехото и шушумигите в, които управляват в Булгария в миг ще станат русофили. И без това САЩ са въздух под налягане. Ако бяха супергерои за каквито ни ги представят вече щяха да са изпратили 300000 армия в Украйна, а те само подстрекават и играят в засада.

1363

историк

преди 4 дни

Добре е да се знае, че цялата история на руската армия е наниз от грабежи и убийства на мирно население, а против армиите, без разлика чии са, разгроми и пълно унищожение. Но обичат да се самозабравят и самовъзхваляват.

1362

Дякона

преди 4 дни

Руската *** - най-голямата *** по всички земни кълбета !

1361

Анонимен

преди 4 дни

Тия бази, дето ни набутаха от посолството и местните слагачи, през носа ще ни излязат!!!

1360

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 1367 А други, с промит мозък като тебе, наричат сатрапията САЩ "демокрация" а световния поробител и грабител САЩ с неговите васали "свободен свят", при положение, че същите им налагат зверска цензура, забраняват свободата на словото, забраняват свободното движение на хора и капитали, крадат техническо ноу хау, изнудват цели държави, лъжат, мажат и постоянно разпалват грабителски войни?

1359

САЩ са добър

преди 4 дни

конкурент няма смисъл да се обстрелва в европа са реваншистите

1358

Анонимен

преди 4 дни

Миризлив и нелеп алкохолик!

1357

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 4 дни

Toя хептен избудаля. И как ще стане физически изстрелването на ядрени ракети по друга държава? Нали тия дето стартират подготовката и изстрелването знаят че са на мушка и самото започване на процедурата ще ги прати в небитието / от получаването на заповедта до физическото изстрелване има мин 4 часа/. Тука става вече въпрос за цената на кожата на войниците на терен и цената на кожата на Путин и генералитета . Ами тая на Путин не струва много

1356

А бе

преди 4 дни

До Анонимен 1368 Това, че ги атакуват безпричинно не ги прави izz.rodi. А прави теб такъв.

1355

Анонимен

преди 4 дни

И някои индивиди у нас казват на тези izz.rodi. братушки.