139

Българин

преди 2 дни

Няма да излезнат сметките на Украйна Сащ Великобритания. Русия ясно се изрази ще граничи с Румъния и Полша . Острова Великобритания ще потъне. Китаи ще потопи сащ Русия ще помогне

138

тя

преди 2 дни

Що си толкова противен бе !

137

тя

преди 2 дни

Има в предвит да спре милиардите !

136

Анонимен

преди 3 дни

Мистър Тръмп го каза ясно:Иска да спре войната Русия-Украйна. Той е бизнесмен и предпочита борба за икономическо господство в света пред война, която всеки момент може да прерасне в световна. Президент Байдън е престарял и интересно защо на стари години иска да се изяви като господар на света като пред себе си има Китай-Русия-Северна Корея плюс Брикс. Или служи като параван на други, които стоят зад гърба му и командват от негово име? Вече се видя, че май Камала Харис реално управлява

135

Урсула

преди 3 дни

Зеленски изобщо има ли понятие за нещо? Той да се благодари на Путин, че го е оставил още жив. Много хора нямаха тоя късмет, примерно Пригожин и Навални.

134

емо

преди 4 дни

приказките на украинския клоун за съществуването на, забележете, "победен план за мир", са израз на скодоумие и пълно откъсване от реалността. сериозен човек не може да повярва в такова твърдение, освен ако не е американски или западен политик, като байдън например, който напразно не се интересува от това, което казва Путин, защото то е сериозно, а вярва на небивалиците на зеленски.

133

Сата НАТО

преди 4 дни

:)))) Българските полу-русначета и закани от рускини, продължават да си верват, че Матушката им ще завладее света... Не само няма да завладее Света, нито даже Европа, но Матушката ви ще я е бат лошо. Първо до декември ще и разсипят инфраструктурата на 300 км дълбочина, после януари-фефруари 30-40 000 руски че измрът от студ. И после че бъдат изнесени и войските и от Укрйна, и то с краката напред .

132

Mен

преди 4 дни

Планът му е, че няма да си вече президент

131

Анонимен

преди 4 дни

Означава, че през ноември Тръмп ще спре войната на границата на Русия с Румъния, Унгария, Словакия и Полша.

130

Българин

преди 4 дни

Плана на евреиското *** зеленски няма да се сбъдне . Русия че граничи с Румъния и Полша . Великобритания ще потъне има вероятност сащ да изчезне

129

Анонимен

преди 4 дни

спокой, и той няма ;)

128

Анонимен

преди 4 дни

Тоя не можеш го откри нийде по света след 6 месеца - ще се скрие в *** Г..!Как да обясни, защо е трябвало да умрат 1 млн. украинци, 1 млн. деца да останат сираци и 10 млн. да избягат в чужбина, за да се загубят повече теритонии и са се сключи по-неизгоден мирен договор!

127

Анонимен

преди 4 дни

Как, какво има впредвид Тръмп - да те прати в хенсия, защото ти е изтекъл мандата и някой да подпише мир при руските условия! Ко ти пука - не си украинец...и си имаш къщи и в Англия и Щатите!

126

дедо поп

преди 4 дни

Нямам представа какво има предвид... Свиркаджийте от днеска.бг вий имате ли си представа????????? май не това ви е професия

125

Анонимен

преди 4 дни

Дмитро Кулеба напусна.Защо да проси като Зеленски..

124

Сталин е виновен

преди 4 дни

Защото пожали ЕС-фашагите на 9 май 1945. Но всяка грешка е поправима.

123

Щирлиц

преди 4 дни

Ще ти подари вратовръзка за специални случаи.А после ще те изпрати на заслужена екскурзия из правоверни демонократични държави.

122

Анонимен

преди 4 дни

Зелето май е забравил, че Тръмп е бизнесмен. И под да "спре войната" казва - спиране на кранчето за укрите. Защото САЩ са в страшна рецесия. 20 % от американците са бездомни. 37 милиона са на границата на бедността. 68 милиона са на социални помощи. Имат вътрешен дълг 35 ТРИЛИОНА $. НА 5-ти ноември са им изборите на краварите. И едва ли им е точно сега до украински зелета. А и станаха по-досадни и от македонците.

121

КуКлус

преди 5 дни

Зеля ....та ти се роди от войната ....как да знаеш какво е спиране на война ? Ти си дрогиран и вманиячен както чичо ти Адолф беше когато остана без СС-овци и Вермахта но пак заповядваше кои дивизии (вече избити) къде да нападнели .....Същия маняк си и ти ...играеш си с животите на стотици хиляди и те боли фара за тях ....ти си МАНЯК НАРКОМАН !

120

Пловдив

преди 5 дни

Володя просто е ще ти спре доставките на кока , тогава света ще се събуди за теб и ще те открият обесен в някое мазе .