166

Олимпий Панов

преди 4 дни

Време е Северна Корея да приключи с Сащ веднъж и завинаги!

165

Анонимен

преди 4 дни

Ядреното оръжие излиза, че е блян само за невменяеми диктаторски държави. Кои са тия дето се стремят да го имат последно време и копнеят за него? Пакистан, Северна Корея, Иран. Япония, Германия и Италия нямат, но Индия има! Явно канализацията е по-маловажна от ядреното оръжие за Индия. Енергоснабдяването е по-маловажно от ядреното оръжие за Северна Корея.

164

Анонимен

преди 5 дни

Интересно, заради самоотбрана ще унищожим света. Едните изстрелват ракети за самоотбрана и другите също за самоотбрана. Значи всеки заради самоотбрана изстрелва ядрени ракети. супер логика.

163

сандо

преди 5 дни

Абе кво става,хем диктатура под санкции,хем ядрени инсталации,хем населението расте,имат хакери,независима банкова система?Ние хем сме в А отбора,хем сме H***раHu до ушите.....

162

Христо Христов

преди 5 дни

А немците още не са открили даже чушкопека...

161

Христо Христов

преди 5 дни

До 117 "Хусите потопиха ли самолетоносач?" - не но свалиха два разузнавателни дрона по 30 милиона единия. RQ-9 ако не се лъжа.

160

Анонимен

преди 5 дни

Време е С. Корея да приключи!

159

До 160

преди 5 дни

По твоята логика България, която няма нито една ракета, трябва да е най-проспериращата държава в света и най-добре интегрираната! Ха ха ха

158

До 160

преди 5 дни

САЩ имат най-голямата армия в света с най-много ракети! САЩ са бедняци и аутсайдери по твоята логика :))

157

Анонимен

преди 5 дни

Колкото по-бедна е една държава,.толкова повече ракети. КНДР, Иран, Пакистан, Куба, Русия и подобни тотални аутсайдери.

156

Анонимен

преди 5 дни

Защо хилядолетните вредители евреите да имат, а корейците да нямат? Защо персийците да нямат?

155

Берлин до 157

преди 5 дни

В Германия няма рашки, но имаме 1,4 милиона украински бежанци и дезертйори които може да натовариме и върнем на Зеленски!В крайна сметка той всяка седмица реве и ти моли да му ги върнем!

154

Анонимен

преди 5 дни

От прочетеното по долу разбирам, че Германия е фалирала- незабавно да натоварят между 2/5 000 000 рашки, които висят на гърба на работещите Германци и да ги върнат на татко им Путин - нека той им бере гайлето- ето в северна Корея ги чакат нека там да отидат и да помагат какво търсят в Германия.

153

Берлин

преди 5 дни

Християндемократите в Германия пранират да увеличат възрастта за пенсия от 70 до 84 години ..все някой трябва да работи и да финансира реконструкцията на Украйна!

152

Стратегическия план

преди 5 дни

На ЕС на Драги, е ЕС да взима общи заеми като по време на епидемията само че 600 Милиарда и повече! Гарант за заема ще е деиндустриализираната Германия и нейната умираща икономика! Немците ще работят до 110 годишна възраст!

151

Берлин до 151

преди 5 дни

Преди 2015 Меркел да пусне масово бежанци, по малко се чакаше..

150

Берлин до 149

преди 5 дни

Германия проссто изпълнява заповеди от Вашингтон! Не е била суверенна държава от 80 години.. няма армия, няма атомно оръжие като С. Корея! Квото каже Джо Байдън!

149

Анонимен

преди 5 дни

До Втори Народен съд - Ами дано изчисите малко,. Аз съм богат ИТджия, ама ме е страх да излизм, заради престъпниците .. един път като я отпушите работат, ще си взема едно хуубаавоо, лъъскаво, стеегнато ново Бентли. Даже може те повозя :)

148

Анонимен

преди 5 дни

До Берлин Що па преди се чакаше само по 3 месеца, нали ... Какво е тва здравеопазване, дето половината са от кол и въж, ама пак ти казват, да почакаш ... ТОй човека на 3 пъти припада и му спира сърцето, ама "ша та видиме след 3 месеца ... дотовага пий аспирин" ...

147

Берлин

преди 5 дни

В Германия увеличават данъците от другата година, така че вече стават не 50% от даплатата а даже към 70% ако получаваш по-висока заплата!Работещите беквално ги одират живи да спонсорират социални помощи за бежанци целия свят и Украйна! Работната сила напуска Гирмания!