23

Анонимен

преди 5 дни

Румен Гайтански е обвинен, защото е взел кредит от 150 млн без обезпечение от ББР. С какво точно е виновен? От банката са виновни.

22

Гошо

преди 6 дни

Много добре Колкото повече ДПС-та толкова по добре за България

21

Анонимен

преди 6 дни

Лелеле, много вожд, малко индианец!

20

Изклатен демократ

преди 6 дни

Реалността в България: Партията на Мутрата от Банкя, Партията на Прасчо /шиши/, партията на Доган, партията на ***, партията на Пульо. Реалността на Запад: Партията на Републиканците, Партията на Демократите, Партията на Социалистите - това е разликата - тук е ОЛИГАРХИЯ, и дватама главни ОЛИГАРСИ СА ШИШИ И БАЦИ! Клета България ....

19

Филип Тотю -цигания

преди 6 дни

Де-де!

18

Анонимен

преди 6 дни

Като българин се срамувам, как може да има хора, като ШИШО?

17

Една отрепка

преди 6 дни

Прави квалификация на отломки!Съчитанието да си неук,:да имаш гаменски език и отправяш каруцарски обиди към представителите на държавните органи и да имаш безфармено тяло, не те прави мъж, нито лидер, нито печелиш авторитет!

16

Нищоново

преди 6 дни

Доганова партийка , може и да се нарича обединени пещераси и пияндета,пас ще има над 10%, нали гласуват само неграмотни от туркието, а шопара си купува още 10- 15% и е им настигнат мутрутиквун

15

ИВАН

преди 6 дни

ДЪРЖАВА, В КОЯТО ПАРТИИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ БОЙНИТЕ Й САМОЛЕТИ, НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА!

14

ПРАВИЛО

преди 6 дни

ПЕЧЕЛИ ТОЗИ КОЙТО ПЛАЩА ПОВЕЧЕ.

13

анонимен

преди 6 дни

Един агент на репресивната ДС си отива. А кой повече от двамата е присвоил, НАП да каже.

12

Алекс

преди 6 дни

Разбеснелият се Глиган продължава да гази и хапе.Алкохолизираният Сокол се крие по сараи и вили.Май му дойде времето за пенсия.В Дръндар не е толкова лошо.

11

Гошо

преди 6 дни

Ако съдът беше независим то Пеевски нямаше да спечели. Не може да се регистрираш преди началния час и то с един от 9 документа. Но независимият съд мисли друго и то е кой повече.

10

Анонимен

преди 6 дни

Дъ пъ съто стана на отломки вече, никой не ги брои за живи :)))

9

ПроСоТо

преди 6 дни

ние сме за Книгата на Гинес бродерс:..-"Партия "Х" НА ИВАНОВ".."Партия "У" НА ДИМИТРОВ,"партия Z" на Бориссофф,"партия едикоя си НА ЕДИКОЙ си ...?!?!?!?!....И не виждатеИДИОТИЯТА ,която БЛИКА от това ?!

8

така е

преди 6 дни

Пеефскуту е най-голямата Отломка!

7

Ганди

преди 6 дни

Не знам колко отломки има ДПС, само знам че Шиши му се из пър дя много здраво в су р ата на Доган ага ,а сега да излезе и пак да каже аз взимам решенията, аз казвам кой колко ще получи, аз разпределям баницата, аза сега няма даже и къде да живее завалията

6

Анонимен

преди 6 дни

Голям резил стана с ДПС-то. Ама така е, като турците 600 години не се научиха,, че ортаклък с българи не се прави. Под никаква форма и по никакъв повод. Сега тази истина я изучават Съюза и Хегемона, но Доган трябваше да я знае отдавна.

5

Дупарата

преди 6 дни

Колко малко?

4

ДОП

преди 6 дни

Движение Осман първи!