199

Българин

преди 6 дни

Стотици убити и ранени натовци изоставятги в Курск. Русия здраво ги мачка натовци бягат през глава кеф

198

Анонимен

преди 1 седмица

За последното денонощие, и вторият мост свързващ Покровск с доставките го няма, гръмнат е на две места. Часов яр отново е пометен от ФАБ - огнен килим. Който укър иска да се окопава там. За следващия килим. Предадена на армията е нова партида самолити СУ-57, нЕЖИНСКОТО И кОНОТОПСКО ВОЕННО ЛЕТИЩЕ СА ИЗБОМБЕНИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, ДЕЗЕРТИРАЛИ УКРИ, ЗАХВЪРЛЕНИ УНИФОРМИ И БОЕКОМПЛЕКТИ В КУРАХОВО, Зеленски на колаж шофира през военно гробище негово дело ие тн - ПОВЕРНУТИЕ ВОЙНА ТЕЛЕГРАМ, ГЛЕДАЙТЕ АНТИЦЕНПрочети още на: https://dnes.bg/voinata-v-ukraina/2024/09/12/velikobritaniia-razreshi-na-ukra

197

Анонимен

преди 1 седмица

Руската дезинформация се потвърждава от английската карта, пробивът на руснаците е с дълбочина от 17 километра и след само още 4 битката минава в Сумска укропска фашистка област, а гаулайтера на Суми ще бежит към Киийв

196

Анонимен

преди 1 седмица

Укрите накрая ще обградят бункера на Зеленски и ще го измъкнат оттам пребледнял.Прочети още на: https://dnes.bg/rusia/2024/09/11/dron-kamikadze-izplashi-ruski-voenen-korespondent.619837#comment-newest

195

Анонимен

преди 1 седмица

Глупости

194

Анонимен

преди 1 седмица

Отново руска дезинформация.

193

Българин

преди 1 седмица

Натовски воиници стотици хиляди умират в Курск сащ и Великобритания ги изпратиха на сигурна смърт. Русия ще ви плати с лихвите

192

До Укро феновете

преди 1 седмица

Лоши дни за Бандер Офците в България

191

Анонимен

преди 1 седмица

До долно мнение. Какво е обещал Тръмп е без значение защото няма да бъде допуснат до постта. Стига го повтаря.

190

Анонимен

преди 1 седмица

Русия е изтласкала агресора окупатор от части в Курска област. Това е заглавие.

189

Анонимен

преди 1 седмица

Омразата която сеят чуждестранните агенти предизвиква обратен ефект в българите. Който сее омраза ще получи същото.

188

Анонимен

преди 1 седмица

Новото лейбаристко управление на кралството по продажно и от предното черното. Тръгнали да посещават Куев с влака. А тоя влак защо е в движение ?!?Нали те самите твърдят че Русия водела пълномащабна война. Е след като е пълномащабна защо може с влак да се пътува до Куев. Второ какво правят те са окупатори чрез украйна в русия. След като Русия е нападната от западното прокси украйна тя украйна е агресор и окупатор.

187

Анонимен

преди 1 седмица

Мъдлър, във всяка къща може да влезе крадец. Обаче възникват няколко въпроса: С какво ще излезе, как ще излезе, дали ще излезе, а какво ще стане след като излезе...Мога да избриявам до утре.

186

СВОЙ

преди 1 седмица

Около 10 са селата освободени от укрофашистите и Натовските главорези.Проф.Витанов го сметна .до 15-20 октомври от тези смепници ще оатане само шапките и обувките им.Курск ще ускори капитулацията на Украйна.Материал няма.

185

Анонимен

преди 1 седмица

Не са предприели офанзива. Просто натискат а украинците не са издържали и са се огънали.

184

Стефан

преди 1 седмица

Скоро ще видят укритие кузкина майка. Мнооого скоро. После нашите евроюрдеци ще се хванат за АБФКто на дядо си. "Слуги са и слуги ще си останат" казва Жириновски за българите. Тъжно. Тъжно, но истина.

183

.da

преди 1 седмица

Неслучайно Блинкън и британския министър са в Киев в отчаян опит да спасяват неспасяемото ...Путин ги закова с контраофанзивата в Курск ! За два дни освободени 15% от това което хохлите превзеха за пет седмици , стотици избити и пленени ....има видеа с украински войници които се предават ...удрИ, Вова !

182

Анонимен

преди 1 седмица

В Русия мотото вече не е "Да си вземем нашето" ,а "Да си върнем родното"

181

Малко за историята

преди 1 седмица

До Я, па Я: Не ставай смешен. Иван Четвърти (известен като Грозни) е от династията на Руриковичите (варяги, скандинавци по произход). Първият руски цар, който е руснак по произход е Василий Романов - родоначалник на династията на Романови.

180

До я па я

преди 1 седмица

Ами дай да бомбардираме Кърджали 8 г да видим Турция колко ще ни изтрае ...много глупав коментар чоек ..чесно.