100

Анонимен

преди 6 дни

"Наемите от 1500 лв са много по-изгодни от закупуване на жилище за 800К лева и нагоре." - Ако наемът ти остане толкова, да. Проблемът е, че с бясната инфлация, 800к може и да са годишна заплата след 15 години.

99

Анонимен

преди 6 дни

До В България - Зависи от "лукса". Няма 65 квадрата "лукс". Колкото и махагонови врати, златни полилеи, 88 инчовеи телевизори, кожени дивани и прочие да се наблъскат, не го прави лукс.

98

В България

преди 1 седмица

като "лукс" се описва горе-долу прилична и уютна за живеене обстановка, и то не винаги, а останалото е просто л*е*ш и подигравка с хората. "Луксът" обаче често е крайно неудобен, дори и да е естетичен, и в повечето случаи не включва почти никакви възможности за съхранение на вещи. Много жилища предвидени за отдаване под наем приличат на хотели, а не на места за живеене. Почти винаги най-добрият вариант за наемане е жилище в което преди е живял собственик.

97

Анонимен

преди 1 седмица

В София старите жилища са очевидно много по-качествени, но нямат гаражи. Затова има преобладаващо търсене на новите некачествени жилища, но с гараж.

96

Паз

преди 1 седмица

Ами У Коприте се връщат от морето, и дигат наеми. Добро утро. Морски сезон е свършен.

95

тия наеми ..

преди 1 седмица

и размишления не са за обикновените хора ... шофьор на бус ( 2500 ) или дори плочкаджия с 4000 лв недекларирани доходи да си хич няма и да помислиш да си с този наем. Или пък Вие софиянчовци вземате по 10 000 / 15 000 и хич не ви дреме .. абе ко работите виъ бе ?

94

Анонимен

преди 1 седмица

Вдигнете наемите да няма кой да ви ги плаща и ще пропуснете няколко вноски по кредита, съответно отивате на лошите лихви и към фалита! След това въжето...

93

Анонимен

преди 1 седмица

Тези дето скачаха пияни на спонтанен протест сега да си плащат наема, ако не са доволни ги изхвърляме директно на улицата, да се оплачат на Кирчо и Кокорчо ако не са доволни!

92

У Младост

преди 1 седмица

Изтича Мазут това включено ли е като екстра към цената?

91

Най виша форма

преди 1 седмица

На патриотизъм е да си избършеш аноса с националния флаг

90

Анонимен

преди 1 седмица

Че пак е евтино. Аз плащам наем 3950лв на месец в Бояна

89

Анонимен

преди 1 седмица

"цяла нощ говорят високо," - Силно св казва, бе маук.

88

Анонимен

преди 1 седмица

"някви скъпи бутилки уиски черно джони даже колата му е няква тъмна Х5-ца. " - Чакай чакай ... Бутишка "черно джони" ти се стува скъпа? Айхахаххахахаха

87

Боци

преди 1 седмица

Аз една гарсониерка с евро ремонт в Мездра я давам на едни *** за 1500 еврака и ги доя като дойни крави. Авторите на статията могат пре спокойно да сменят цените вече в евро . Стига с тоя лев сме се излагали. Абе ние в БГ сме къде къде. В европата се избиват да ни наемат панелките и смотаното некачествено ново строителство. Прави ми впечатление че сравнително скоро построени сгради изглеждат доста зле. Та се питам от къде ги вадят тия цени за този хлам който предлагат под наем.

86

Лека нощ

преди 1 седмица

Ми като роден и отраснал на Славянска мога да заява смело, че не бих купил жилище в София. Наемите от 1500 лв са много по-изгодни от закупуване на жилище за 800К лева и нагоре. С 20К годишен наем иначе 60 години изплащане. Да, толкова са 800К +за нотариус +за брокер +за банката +данъци +подръжка сграда +ремонтчета!!! Та същото е и с наем 1200 евро при цена на имот от 150-200 квадрата чисти !!

85

Британец

преди 1 седмица

Толкова сте жалки българските клети създания.Наистина ви съжалявам.

84

Най мръсния въздух

преди 1 седмица

Е в София мръсен е като в индийска индустриална зона където торят *** само в Перник и в Максуда е малко по мръсен въздуха.

83

Без приятели бедняци

преди 1 седмица

До 85. Анонимен Едно приателче дето беше общак в Германия сега лятото се върна тук с яко кеш и като ходим по дискотеки плаща винаги цялата сметка купува някви скъпи бутилки уиски черно джони даже колата му е няква тъмна Х5-ца. . . . . За какви котета говориш! Скъпи бутилки уиски черно джони са изплакване на устата само! Научи се да пиеш нещо истинско 20-30г Laphroaig PX Cask или отлежал Chivas! A за автомобил като си запален по BMW запознай се с SVR Black Sport 600 коня и 315 км/ч, ама не е нем

82

Какви са тези лукс

преди 1 седмица

жилища с прозорци от подводници! Като лукс разбирам нещот от рода на дневен хол с площ 120-160 кв.м и пак толкова като веранда в Königstein и изглед към Frankfurt до летището! А целия фронт към верандата е на трипластово или как се нарича тройно изолирано стъкло с плъзгащи стъклени врати като ги затворя нищо не се чува и като го затъмня електрически не ми трябват завеси. Без значение е, защото единия е на 50м а другия на 70м отдалечени! Като погледна т.н. сараи, на които всички завиждат ме хваща

81

Анонимен

преди 1 седмица

Едно приателче дето беше общак в Германия сега лятото се върна тук с яко кеш и като ходим по дискотеки плаща винаги цялата сметка купува някви скъпи бутилки уиски черно джони даже колата му е няква тъмна Х5-ца към 350 коня в нощните клубове котетата все около него се въртяха