168

Умнокрасив де*ил

преди 1 седмица

Ааааа не, това е руска пропаганда по Wall Street Journal!

167

Анонимен

преди 1 седмица

До не е редно светътЯвно като малък си падал на главата си. Газа и нефта на Европа заради ОПЕК и Русия ли скочи, или заради глупавите санкции и американската максима газа от Русия за Европа да минава само през Украйна? Все повече страни се присъединяват към БРИКС, а в Европа затварят заводи. Тръмп най-много да заграби някой и друг водещ европейски концерн, както се опита с германската лаборатория повреме на КОВИД.

166

Анонимен

преди 1 седмица

Преди войната, една от известните американски социологически агенции е правила проучване в четирите области, цел на Русия. Над 60% от населението ТАМ е искало преминаване към Русия. Та какво искат тези да си връщат? "СВЕТОВНАТА прогресивна общност" бе глуха за"Донбас без руснаци, или негоден за живеене". Иначе в Косово се намесиха??!! Тези да се свият около Киев и да си говорят там на измисления си език. Сега да има някакъв проблем между Грузия и Русия? Запалилия войната е в грузински затвор!

165

Пояснявам

преди 1 седмица

Украйна вече не съществува като държава. При комунизма УССР наброяваше 52 милиона, водеща икономика в Европа с дузина АЕЦ, огромни ВЕЦ и ТЕЦ, с втората по сила армия след тази на РСФСР с ядрени заряди. Днес - 20 милиона, от които 10 милиона пенсионери, 3 милиона инвалиди, останалите вдовици, сираци и психически сринати ветерани. Масово емигрират, по-богатите, а бедните тренират да преплуват граничната с Беларус река. А, забравих -Украйна е много демократична, а Беларус е тоталитарна.

164

Анонимен

преди 1 седмица

"Проучването" има само пропаганден характер. Решенията се взимат от САЩ. Украинците, горките са само консуматив.

163

не е редно светът

преди 1 седмица

да страда заради Русия и ОПЕК, които вдигнаха цените на петрола и газта и така финансираха Иран, Русия, Хамаз, Хисбула да водят войни. Поскъпна бензина и дизела, пластмасите, изкуствените тъкани, фармацевтичните продукти, електричеството, всичко. Тръмп обеща ако бъде избран да спре войната, като смъкне цената за барел петрол на 40 долара. Тогава Русия и Иран остават без пари за бомби, ракети и наемни войници.

162

Стефан

преди 1 седмица

Не ви ли е ясно е че цялата тази руска операция е наредена от ингилизите. Да устискат до изборите. Да ама не.

161

Анонимен

преди 1 седмица

Все повече украинци искат мир. САЩ и Великобритания не щат и да чуят.

160

Анонимен

преди 1 седмица

КОНТРАНАСТЪПЕНИЕ В КУРСКА ОБЛАСТ: ОСВОБОДЕНИ БЯХА 10 КИЛОМЕТРА ТЕРИТОРИЯВ района на Курск започна мащабна контраофанзива. Руските войски освободиха поне четири села и завзеха повече от 10 километра територия от вражеските войски.

159

Анонимен

преди 1 седмица

Няма и една пета от украинската армия иска продължаване на войната, но са й дали 4/5-ти от статията. Но въпреки опитите за внушение, тя все пак си остава 1/5-та.

158

Анонимен

преди 1 седмица

урската авантюра на въоръжените сили на Украйна, изглежда, само ще затвърди още повече репутацията на главнокомандващия на ВСУ Сирски, като генерал 200 и касапин. Той вече е убил повече от осем хиляди войници там, чиито трупове сега се разлагат в жегата в горските насаждения на района на Курск.ВСУшниците не могат да изведат не само загиналите, но и ранените, тъй като руската авиация, артилерия и пилотите на дронове превърнаха тази групировка на украинските въоръжени сили в стадо без коне.

157

Анонимен

преди 1 седмица

Момчета, предавайте се, за да останете живи, нямате шанс срещу Русия.

156

КОИ ВОЕННИ?

преди 1 седмица

"военните не щат и да чуят" то военните дето дават заповедите в Украйна са тези на НАТО - не съм се объркал, че пакта и не иска да чуе за мир, нали така?

155

Ямболски цървуль

преди 1 седмица

Този Андрей Белецки е за освидетелстване.Човека е готов да жертва още хора за загубена кауза!

154

Анонимен

преди 1 седмица

Мир няма,господарите на хунтата която ви управлява казаха изрично-Войната ще продължи до последният украинец!

153

Мир?

преди 1 седмица

Запада каза не! вече пети път!!!

152

Анонимен

преди 1 седмица

Ами да им пратиме Копейкин , за да покаже на украинците как се лиже руски гз , ПО БРАТСКИ ..та да ги научи на акъл...!!!!???

151

бай Гоце

преди 1 седмица

да де, ама укро-нацистите трябва да са много ***.и, за да не разберат, че каквото и да правят, дори и да инициират некви преговори, те толкова са нагазили лука, и нарко-нацисткият клоун-резидент така се е ocpaл, че Русия сега се счита длъжна да ги унищожи до крак. Просто за урок, zа наzидание. И ще си вземе 80% от територията на бивша Укриана. Това е положението! Е, сигурно има и др. варианти, но те едва ли са по-добри ...

150

Alex

преди 1 седмица

а всички знаем че военните са психопати и социопати

149

ЗЕЛЕТО ВОНИ

преди 1 седмица

ЩОМ НЕЩЕШ МИРА - НА ТИ СЕКИРА