53

Най вече

преди 1 седмица

лекарите гледат да прецакат системата.Търговци на човешки съдби и животи.Повечето лекари са готови да унищожат пациент за да спечелят финансови облаги.Да им се връща точно по същият начин.

52

Анонимен

преди 1 седмица

Според мен в последните поне 100г системата се опитва да прецака българите!

51

Българин

преди 1 седмица

А лекарите все гледат да източат здравната каса.

50

1243

преди 1 седмица

Много точно казано от лекаря.

49

Олимпий Панов

преди 1 седмица

Тоя доктур в каква фармацефтична компания е на хранилка?В днешно време лекарите са вторите мошеници след политиците!

48

Анонимен

преди 1 седмица

Това включва и лекарите нали, че и те са българи.

47

Мнение

преди 1 седмица

Тъй като се намираме в България, ако дадете на всички лекари достъп до здравното ви досие, те ще си фабрикуват състояния, свързани с ваши заболявания, с които могат да обосноват терапия с цел източване на здравната каса.

46

Анонимен

преди 1 седмица

До Я па ти.. Ми отървала се е, кат гледам бе "не-шо си-там"

45

Анонимен

преди 1 седмица

"Как не им е поне малко неудобно? 3 месеца ваканция, за най-малките е 3 месеца и половина!" - Децата ми имат 3 месеца ваканция лятото. Аз няма. Почти не съм вкъщи през този период. Имам свободно време октомври, ноември, февруари, март и април, според това, кога се падне протестантския Велик ден. Когато учих в чужбина, условието беше, да имаш 67% присъствие. Не "5 неизвинени" и да ме пращат в друго училище. В Бъглария, като сме стриктни с отсъствия, не сме вързали, ама ХИЧ!

44

Франсето

преди 1 седмица

Как не им е поне малко неудобно? 3 месеца ваканция, за най-малките е 3 месеца и половина! Малко ли са и тъй-наречените дълги уикенди и сляти праз(д)ници започващи още от Април, свободни дни заради матури, заради избори (по много в годината) и какво ли още не? На фона на всичко това, това е супернаглост! В страната с най-дългата лятна ваканция и най-голямото нищоправене сред подрастващите сигурно общо 200 дни в годината!!!

43

всеки краде а

преди 1 седмица

прокуратурата не се самосезира . то много родители са доктори , санитари , фармацефти , болногледачи , цоциални помощници , фелшери , медицински сестри , а това е от значение .

42

115

преди 1 седмица

Българина е прецакан от системата, поне този който работи, и изкарва с труд прехраната си!

41

анонимен

преди 1 седмица

Ако българинът не прецаква Системата той няма да оцелее, защото Системата го прецаква непрекъснато!Въпрос на оцеляване, нищо лично.

40

THE BEST

преди 1 седмица

Значи - хем искате електронно здравеопазване, хем - НЕ ИСКАТЕ...... Като ще е електронно - как няма да пращат хората аудио и видео файл с кашлца и прочие..... Нали се стремим към електронно здравеопазване.... Обаче приемащите това електронно здравеопазване не разбраха, че при нас НЯМА мед. застраховка и няма как лекаря да си вземе потр. такса за преглед...... Т.с. всичко е ПОЛОВИНЧАТО в България.... Но такина са управляващите, които сме избрали - гласували и негласували....

39

Анонимен

преди 1 седмица

б"лгарина е лош матрял, нагъл и хитър. каза каза тиквата и е прав

38

Байчото

преди 1 седмица

Да му имам разсъжденията на това докторче.Явно е ,,умно красиво" и много разбиращо от народопсихология.И като как обикновения човечец може да ,,прекара,, вътрешно свързана ( да не пиша точната дума,всеки се сеща) система подкрепена от милиарден финансов ресурс.

37

Анонимен

преди 1 седмица

Сиромах човек-жив дявол.

36

Анонимен

преди 1 седмица

По-точно системата прецаква българите.

35

Анонимен

преди 1 седмица

капитализЪма е прецаквация. Ако няма прецаквация, не би бил капитализЪм и не би имало мильонере и бездомници.

34

Я па ти..

преди 1 седмица

До Анонимен 36 Жена ми почина от измамата ковид бе , нено-рмал-ник.