36

sd

преди 1 седмица

Драги другари, не говорете за пазар и пазарна икономика при имотите! Пазар би имало ако всеки участник в пазара плаща с пари, с които разполага и вади от джоба си. А сега всеки отива в банката, казва едно число и получава кредит, определен от банката. Това не е пазар, а изкривяване на пазара, много прилича на пирамида. Първите купили жилища евтино, сега продават скъпо. Другите бързат да купят, за да не изтърват влака....

35

Анонимен

преди 1 седмица

"Как разрешават цената на 1 кв.м. да е 4 минимални заплати". За пазарна икономика чувал ли си? Кой бил разрешавал ааххахахах. Каскетя седнал и чака някой нещо да разреши и забрани да му е ефтинко и бозичката да е 2 стотинки. Къде ви произвеждат такива бе.

34

Бай Онзи

преди 1 седмица

През 2008 година цареше същата дива еуфория за придобиването на имот с кредит и най-големите играчи теглиха ипотеки в швейцарски франкове, защото лихвата беше много изгодна. По-добре не питайте , как завърши това начинание с франкове за тези нещастни човеци. Ситуацията на много други новодомци също не беше розова. Много внимавайте, драги ми дами и господа. Историята с кредитирането е напът да се повтори.

33

Бай Онзи

преди 1 седмица

Три статии за имоти само за ден в сайта. Продажбите на имоти се представят като лесни, достъпни и евтини. Как да не тегли ипотека всеки уважаващ се човек с работна заплата. Може и без предварително заделени пари, защото тук важи девиза, че е "Важно участието", с което да впечатлим разни човеци, които въобще не им пука за нашето житие и битие.Всичко е тържествено, празнично и достигнало до точката на кипене. Започват да ми изплуват образи на млади инвеститори на недвижими имоти през 2008г.

32

до 24

преди 1 седмица

Целта на статията е да откаже народа да купува на зелено и да се юрнат да купуват вече готови жилища - а там попадат в мрежите на агенциите за имоти. Само че в момента има главно купувачи на имоти - спекуланти. Хора с излишни пари. Купуват евтини-продават скъпо. Това става обаче само ако купиш на зелено. Цените вече са толкова високи, че дори и от строител на залено маржа на печалбата ще е малък. В момента купиш ли готов апартамент, за печалба - забрави, даже може и да се набуташ.

31

sd

преди 1 седмица

рискът ще се види като гръмне балонa. тогава всеки ще хукне да продава, а строителството ще спре - защото всичко ще е на загуба. ще се появят недовършени блокове-призраци, които няма да има кой да дострои, но няма да има и кой да събори....Много държави минаха през това.

30

Анонимен

преди 1 седмица

При това безумно строителство ако стане едно земетресение хората нямат къде да избягат. Блок до блока и никакво празно пространство. До купуваш на зелено е много рисково. Повече от десет години буксува един строеж до нас и още е до никъде. Тези които са си дали парите дано да дочакат да получат апартаменти. Как разрешават цената на 1 кв.м. да е 4 минимални заплати, мутренска история.

29

Запомнете

преди 1 седмица

Един зелено платен апартамент после цената му умножена по х3 пъти я плащаш на червено:Един път на ЧСИ-то,което ще ти вземе апартамента. Втори път на зелената банка, прибрала всичко от зеления инвеститор чрез тежести и запори,за които ЧСИ не те е уведомило при подажба.То сий твоя работа да проверявашИ третипът на Енерото,Вик и тн щото нито трансформатор и жица им,ни Вик,ни боже господи.Система 1+3 е Зеленото.

28

NNN

преди 1 седмица

А стига бе, верно ли крие рискове ???

27

Йо

преди 1 седмица

Добра сделка е, ако нямаш възможност за завършен апартамент. Аз никога не бих живяла в село или някой малък град. Много е мизерно. В големите градове е много по-хубав животът. Заслужава си риска!

26

Анонимен

преди 1 седмица

какво на зелено бе... да живееш със ceлтaци под един покрив не е лесно, много крещят, много им крещят и децата.... те не знаят, че не живеят сами, а да изсипеш 1 каросерия пари за това, мерси, гражданите бягат извън града, за да може ceлтaka да крещи

25

Ели

преди 1 седмица

По-добре имот на зелено в София, Пловдив или Варна, отколкото някоя пробита къща в забутано село.

24

Ром'с

преди 1 седмица

Хм,не разборах какъв е смисъла на публикация а на таз статия? Това за риска при зеленото строителстао го знаят дори и бабите пред блока.

23

Рус0роб

преди 1 седмица

Стройте стройте презастроявайге Путин като ни подпука с сарматите ще останете очудени колко роша ни е инвестицията. Мухахахахахаха

22

Снимката

преди 1 седмица

От Бейруд ли е или от Бенгази

21

Преди

преди 1 седмица

Петнайсе години мой познати се взеха апартамент на зелено много изгодно.Но още не е построен.Мууухахахахахаха

20

Астероид

преди 1 седмица

Дано да падне над България

19

Народа нема пари

преди 1 седмица

За бетонените Ке н е ф и на строителната мафия която си пере парите от дрога про с титуция и корупция

18

Това снимка от

преди 1 седмица

Багдат ли е

17

Франсето

преди 1 седмица

Забелязал съм, че в България ако някой стар съсед, играещ го тартор и че кварталът все едно е негов, реши да подаде обжалване в съда, че се строи кооперация не където трябва (според него), започват се едни дела, протака се с месеци, строежът стои замразен... това е заради пропуските в законодателството, но това да си чакаш ПЛАТЕНО жилище с години заради такива си е РИСК! Друг е въпросът дали си заслужава тази пренаселена София да се дават такива пари и да се изплаща ипотека 30 години?!