27

Кинти

преди 1 седмица

Простотията бълхарска,бълхарина му унищожават децата като ги учат на нищо,неграмотните даскали,бълхарина го оставят без линейки и медицински персонал,но на него не му пука,той гледа да препере обере,открадне някакви пари и да ги набие в някакъв коптор в миризливата София.Той гледа да се зароби със кредити и лизинги,но да не се обедини и да поиска достойно заплащане за живот.Щом има *** да дават тези пари,значи всичко е изгубено.Къде ще си харчите парите,когато няма да има кой да ви лекува?

26

1

преди 1 седмица

Купувайте още. Нямат избиване ама не е лошо да ги пускате под наем. хахахах

25

Рентиер

преди 1 седмица

Дааа, гаражите се оказаха една от най-далновидните ми инвестиции. Нанизах 12 бройки още преди 8 год. Преди 2 год. взех два големи двойни редови, които още не са завършени и вече имам запитвания от кандидат наематели. Някой коментира за някакви таралясници за 5-6000 лева??? Всичките ми гаражи са под наем и най-евтината кола в тях е за около 120 бона. Имам и един с Мазерати и един с Панамера, нови коли.

24

Анонимен

преди 1 седмица

До 21 точно в провинцията се строи и се купува

23

Анонимен

преди 1 седмица

Продавам отремонтиран външен тоалет с изглед към морето- цена 300 000 евро- продавам го вече 10 г и нещо не ми се получава! Дали да намаля?

22

Анонимен

преди 1 седмица

Ако сте луди,купувайте.За един таралясник,който струва 5,6 хиляди лева да му купя гараж за 80 000 лв.,егати инвестицията.

21

До 17

преди 1 седмица

Няма купувачи. Все по рядко някой се излъгва да се набута с доживотна ипотека. Тук там се намира някой пенсиониран емигрант да купи нещо. Повечето нови апартаменти са празни от години и никой не ги иска. Особено в провинцията е пълно! При намаляващо население и 30% празни нови жилища фирмите продължават да строят нови блокове. Българинът е луд за връзване!

20

11

преди 1 седмица

Бичете минуси и вярвайте, че има безкрайна тълпа от "прованса", която вади по 400 000 лева за апартамент или банката им дава някакви малоумно ниски лихвички. Вече всичко се изкупува от инвеститори, които не са на първия или втория, ами на стотния си апартамент.

19

анонимен

преди 1 седмица

В KFC в мол България лъжат яко с поръчките за вкъщи , проверявайте какво са ви дали !

18

Анонимен

преди 1 седмица

До Георги - А който си купи ETH и BTC, не му е благо, ами му е ПЕЕЕЕЕЕЕРФЕКТНО направо :)

17

Ани

преди 1 седмица

Има ли все още ***, които да купуват имоти в тази пропаднала държава?

16

Крейзи фрог

преди 1 седмица

Хахаха, аз си купувам кола за толко пари и въобще не ме интересува кой продава гараж и кой не продава гараж. Съвсем са изгубили разсъдък хората, хахахаха.

15

Георги

преди 1 седмица

Да сте мислили пред 10-15г . Който си е купил 33м2 гараж за 10к лева сега си му е благо.

14

Георги

преди 1 седмица

Интересувам се от момичето на снимката, изглежда прекрасна.

13

Анонимен

преди 1 седмица

Много гаражи се преустройват на магазини или офиси. Нормално е да имат висока цена. Аз имам 2 гаража в Студенски град. Дал съм ги под наем и двата са магазини в момента.

12

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 2 - Хора, искащи да ги препродават. Силно се съмнявам, че дори и сред най-заклетите автоманячета ще има такива, деот ще купуват така гараж за "лична употреба".

11

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 8 - Панелките вече се търсят... корпоративно, така да го кажем. Взимат се като инвестиционен инструмент. Все по-малко искат и да пускат наематели. И това работи добре за всички инвеститори. По-малко предлагане, по-високи наеми, повече търсене - ценовия ръст е ... страотен. Пазара поскъпва яко (не, не ми се правете на студентчета по финанси, да ми обяснявате, как това не било правилно ...).

10

Баце

преди 1 седмица

Трябва да си много *** да дадеш и стотинка за ПАНЕЛ в мръсната софия! Фасове и *** нявсякъде, мирише от кофите, трагедия!

9

Аз

преди 1 седмица

Ми София е супер развит европейски град. Нормално е да е скъпо. Все някаква цедка трябва да има.

8

Анонимен

преди 1 седмица

До Банкя 5 Кисело ти е гроздето, нали? Стой си в хубавата къща и забрави за гнусните панелки, колкото по-малко се търсят панелки, толкова по-евтини ще стават в необозримо бъдеще.