60

Пловдив

преди 1 седмица

Хахахах

59

Нещо не разбирам

преди 1 седмица

Нали в САЩ безработните получават талони за храна? Защо тогава трепят домашни любимци и декоративни патици за да ги ядат? Може да се допусне, че така постъпват нелегалните мигранти. Но в текста става въпрос за съседи, значи това са хора, които легално живеят там.

58

Анонимен

преди 1 седмица

Котките са важна част от американския домашен бит. Никой няма право да им яде котките. А кучето е най-добрият приятел на човека. Как така ще го екзекутират с цел да го сготвят за вечеря?!

57

запознат

преди 1 седмица

Тръмп ще спечели, колкото и да не им се иска на много хора. Харис се представи добре, доста добре даже, но това не може да промени резултата на изборите. А и при такъв проблем с некви котки, работата е по-скоро излагация за 'продемократичните' медии.

56

Анонимен

преди 1 седмица

Сега остава и да напишете и, че кацането на луната е фейк и земята е плоска...

55

Анонимен

преди 1 седмица

До Хм Освен гласуването- ХАОС. Виж, има си план за зануляване и да се заличи средната класа. Имигрантите убиват дребния бизнес, създават конкуренция за ниски заплати и всяват хаос с дребна престъпност. Вече удрят и на едро. В САЩ само за седмица на 2 пъти банди завзеха с оръжия цели жилищни сгради. От вчера Мъск пусна мексиканци как превземат хотел. Преди седмица- венецуелци затворен комплекс. Хората не биха приели диктатор чрез избори. Ако влезе с армия да спасява от престъпност, ще приемат.

54

Анонимен

преди 1 седмица

Заглавието подвежда- "избивали". Все едно се казва лъжа. Пълно е с видеа в мрежата. По коментари под такива май и в Лондон спокойно си носят обезглавени лебеди да ги готвят. В случая с дебата Тръмп коментира видео от Охайо с над 20000 хаитяни, където хаитянка е заснета как убива котка и я изяжда на улицата, а местните масово се оплакват. Какво точно очакват, ако влязат милиони без пари за храна и много са затворници и подобни? Венецуела си изпразва затворите с условие да се изнесат към САЩ.

53

Анонимен

преди 1 седмица

Сигурно е вярно, като знам Виетнамците дето работеха в България през комунизма колко котки и кучета изядоха, по улиците нямаша едно да обикаля, четири котки чифт дънки вървяха, а кучетата се преценяваха по големината.

52

Анонимен

преди 1 седмица

Мъск в душата си е един плоскоземец.

51

Котезащитник

преди 1 седмица

Убиването на писанка с цел изяждане да се приравни с тежките криминални престъпления и да се наказва с дранголник до живот!!!

50

.....

преди 1 седмица

Може много да приказват,но по времето на Тръмп беше спрял войните,беше спрял мигранския поток от южната граница и Мексико,имаше доста добра социална политика на американците.Така че по действията им ще ги познаете кой и какво!

49

Хм

преди 1 седмица

А каква е ползата от мигрантите,освен че ги вкарват да гласуват за демократите?

48

Ха ха ха хаха....

преди 1 седмица

"Една минута гледах снимката, да разбера, че е котка, а не Тръмп....ха ха.... страхотно!!!!!!!

47

Анонимен

преди 1 седмица

Минах от там през Орлов мост котето беше убито и на кайма някоя жена е минала с губите през него. А нали има вегани и нежни хора защо никой не беше слезнал да събере котето и да го постави поне в един кашон до парка ?

46

Не е предизборно!!!!

преди 1 седмица

Това е само част от помията там.

45

Помня

преди 1 седмица

когато в София имаше виетнамски работници нямаше улични кучета и котки.

44

Bg

преди 1 седмица

Не само мигрантите ами самия Байдън си хапва котенца и патенца. А вицепрезитутката Харис си поръчвала безплатни декоративни зайчета и ги хапвала със зеле !

43

Анонимен

преди 1 седмица

Доста мъже ядат малки котенца, да вярно е....

42

Анонимен

преди 1 седмица

Една минута гледах снимката, да разбера, че е котка, а не Тръмп!

41

Мозъка ми е

преди 1 седмица

на Салата от Словестната Салата на Камала! не е истина просто как може да си толко *** и да си Вицепрезидент на САЩ, че и Президент да искаш да си?!