615

Aнонимен

преди 1 седмица

ШОК вика, няма нищо шоково, това се знае от години, само за политиците ни е шок! Храната е скъпа, защото без нея никой не може. И понеже народът вече сви почти всички разходи за екстри, останаха основните, комуналните сметки - ток, вода, парно, храна и гориво до небето , това е.

614

Банкер

преди 1 седмица

Ами, така ще е ! Един евроатлантик не може да яде много - ще надебелее като вожда Дебелян Пееевски. А бе, тоя дебелак пее ли , че има фамилия Пеевски ? Напред , евроатлантици! Не само сме най-бедни , но и най-*** ( глупави) , защото се гъчкаме да гласуваме за едни и също Бо.луци !!!

613

Про100 Киро

преди 1 седмица

Ако са толкова бедни българите и ядат най-скъпата храна в Европа , тогава да ядат пасти и торти ! Ето , жена ми , прави торти по 800 лв. едната - бедните да си купуват торта вместо скъпо сирене и кашкавал ! И изобщо, какво ми пука българина какво яде ! Отивам да карам сърф!

612

пияница мистик

преди 1 седмица

До AZ === Е добре де, ти явно си вещ в занаята. Я ни кажи за кой да гласуваме :)))

611

Ангелина

преди 1 седмица

България е най- бедната страна откъм "ЧОВЕЦИ" и най- богата ,откъм ДУШЕВНИ ИНВАЛИДИ- меко казано изродени индивиди сред, които ,дори и деца- получили от грешната "мая" на "родителите си " ,много често напълно деградирали типове. и то "майките" в по- голяма степен.

610

Анонимен

преди 1 седмица

Жените не знаят какво искат, докато не влязат в магазина!

609

AZ

преди 1 седмица

На следващите избори пак докажете колко сте слабоумни, гласувайки за партии като ГЕРБ, ИТН, Възраждане и темподобни ... халал да ви е на цялата рая

608

Анонимен

преди 1 седмица

Няма как Тагарката да изнесе и подари въоръжение за милиарди и да подпише договор за милиарди за остарелите и неефективни страйкъри и да имаме пари! Да не говорим за самолетите на Боко!

607

?

преди 1 седмица

Е няма как да иам Възраждане, ДПС и ГЕРБ и да искаш и ти да имаш пари. Сори, парите са за тях не за теб.

606

КАЛАКУТА

преди 1 седмица

Амии,да не ви казвам аз защо е така в всичко в БГ защото току що ми изтриха неудобен коментар...

605

Тути

преди 1 седмица

До АнонименАз нямам апартамент в София, ама ти ако имаш излишен, няма да откажа.

604

Ади

преди 1 седмица

До Ki`ka : Не е омбундсмана, Питай Делянчо

603

Селянин

преди 1 седмица

Не знам този защо и с каква аларма използва, но нито едното е вярно, нито другото. В един и същ магазин в ж к Дружба, има домати, които са с 3 съвсем различни цени. Има евтини, има такива със средна цена, както такива за около 5-6 лева. Който има пари си купува, а пък който няма, алармира. Хайде да са им честити на синдикалистите като този, поредните избори, поресните им протести, както и новото часово време. Между другото, доматите не растат на жълтите павета.

602

Анонимен

преди 1 седмица

В Германия в супермаркетите цените миналата година бяха същите или по-ниски от тук.

601

Истината

преди 1 седмица

Това е нагла лъжа. Върнах се от Испания преди месец и цените там са определено по-високи от тези в София.

600

Анонимен

преди 1 седмица

Гледай ги па тия, зарежете ги тия малки работи. Кажете сега как са минали дебатите у фащ, какво става в Крайна

599

Айде сега всички

преди 1 седмица

чуждестранни вериги, дето богатеят на наш гръб да бъдат съдрани от проверки. Всички вносители и прекупвачи - също.

598

Спасението е

преди 1 седмица

Комунизма. Вижте държавите, където управляват комунистическите партии - КНР, КНДР, Виетнам, Беларус и т.н. Теу се развиват с бурни темпове, например Виетнам наближава 100 милиона, а КНДР за 35 години от 17 милиона вече е 27 милиона - при това 80% планини. За КНР да не говорим, но там 1989 стъпкаха в асфалта демократите, а преди десетина години разстреляха над 10 000 корупционери. Това е положението. А РБ вече се включи във войната срещу Русия. Тепърва предстои поредната национална катастрофа.

597

Забравете комунизма

преди 1 седмица

РБ е модерна пазарна икономика - демек див капитализъм. Така е и с храните, всичко е внос, а големите вериги са от ЕС, основно германски. А сега дружно: КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН!

596

123

преди 1 седмица

Е па много е просто - не купувайте. Ако всеки от нас пазарува 3 месеца само в малките квартални магазинчета, веригите ще клекнат.