44

Русофил

преди 1 седмица

До 41: да празнуваш 9.09 като празник е все едно да празнуваш превземането на Велико Търново от османската армия. Болен мозък си ти.

43

Предлагам

преди 1 седмица

двете ДПС-та да си направят една СВО и да се поизбият взаимно. Колатерална жертва да станат всички партийни функционери от пейзажа на България. Като ББ, КП и т.н. Дори и това да не оправи нещата, поне ще е някакво възмездие.

42

Мари

преди 1 седмица

Интересно, едно време врякахте за сараите на Доган, че няма достъп до плаж, че не знам си какво. После млъкнахте. Един който искаше да стане известен родолюбец, спомняте си кой беше. След малко заглъхна всичко. Сега е интересно как всичко започна с голямо ровене , и много хора ще си измият ръцете с Доган. И тези същите искат да командват България. Ех, ех....

41

Анонимен

преди 1 седмица

Как ги наричаше Прас,а да дерибеи,колко много на снимката ще му казват вън от политиката.

40

Анонимен

преди 1 седмица

Бе, как до 09:30 ч.? Нотариусите работят от 10 ч. )))

39

Анонимен

преди 1 седмица

Доган е велик,само с едно действие,изключването на Пеевски от ДПС,накара всички да скочат,и никой не разбра тънкия му ход,браво Догане

38

9-ти септември !!!

преди 1 седмица

Честит празник българи! Да си спомним за една просперираща държава,която ,,домокрацията" и англо саксонския либерализъм унищожиха! Държава с развита икономика,отлично здравеопазване,мощна армия и спорт на световно ниво! Държава без престъпност,мислеща за младите,честито!.

37

Ненам

преди 1 седмица

Който не вярва, че Герб и ДПС винаги са били комбина да провери как са гласували винаги турчетата за държавния бюджет когато тиквата беше вожд.Вижте за всяка година :)

36

Бренда

преди 1 седмица

Да се избират,а след няколко месеца пак не изберат ли ГЕРБ с над 50 на сто депутатски места.Останалите просто не стават и себе си да управляват.

35

ТОП НОВИНА

преди 1 седмица

Докато Пеевски слушкаше Доган кафета с него пиеха,сега сигнали в прокуратурата пращат за общите приказни на Доган и на ограбилият си банката Цветан Василев,на когото като вярват толкова да си го направят водач на листа.Направиха промени в Конституцията и вой до небесата,че кабинетът бил на ГЕРБ,не подкрепиха заедно с Доган кабинета на Желязков,ГЕРБ им бил виновен,че отиваме на избори.На ДИОНА вярвам повече!

34

Анонимен

преди 1 седмица

ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ!

33

Бренда

преди 1 седмица

Доган извика и всички скочиха на Прасчо да не му вземе партията.Президентът речи държи,че важно било за сигурността на страната тежко корумпирани да не влизат в управлението,визирайки Магнитски,щото не е дори разследван,ПП-ДБ пращат сигнал след сигнал в прокуратурата,ЦИК въпреки задължението и да приема документи по електронен път съгласно закона да електронното управление не го прави с години,Кючук говори срещу съда какви данни имало в парламента.Ми избирайте си се.

32

балканджи Мишо

преди 1 седмица

Пророка Мохамед се "жени" за първата си жена когато тя е на 6(шест)години. Е такива са повечето ***.Тази "религия" няма място в демократично общество което може и някога да станем.

31

Анонимен

преди 1 седмица

до 15, защото с ГЕРБ в момента никой не иска, да тръгнеш срещу политическата класа в България, а дори нямаха достатъчно гласове, с величавите и кукувците дори да мине е несигурно във времето, а ДПС никога не са се проваляли във властта, дори те са сваляли правителства

30

kosmos

преди 1 седмица

Възпитаният Джевдет Чакъров не може да стъпи на пръста на простака Делян Пеневски.

29

Анонимен

преди 1 седмица

до 25, за да поискат екстрадиция, трябва да извърши престъпление срещу тях, те му налагат санкции за корупция и няма право да влиза на територията на САЩ и Великобритания да ползва банкови услуги като транзакции с долари иначе банките също попадат под санкции, хората не искат да влизат в страната им такива, които могат да внесат корупция, така че санкциите няма да паднат, а засягат цялото семейство, затова борисов се възмути какво били виновни децата на горанов, че и те са под санкции

28

Анонимен

преди 1 седмица

Пеевски да покаже кураж, да остави марката Дпс и да си направи своя партия.

27

Анонимен

преди 1 седмица

И за Пеевски ще гласуват и за Доган ще гласуват, излишно е да се карат.

26

Анонимен

преди 1 седмица

Падне ли Шиши, пада и Боко. Това са скачени съдове.

25

Анонимен

преди 1 седмица

Дерибеите защо оттеглиха жалбата? Да не навредят на Камелия Нейкова ли? Така ли им нареди? ПП СБОР е учредена от Николай Цонев, Александър Ваклин и Камелия Нейкова. ПП СБОР е една от партиите в коалицията. Тук е ключа за бараката на оттеглената жалба.