67

Чичо

преди 1 седмица

Абе тия наще *** знаят ли какво е разгромен резултат и минимален.Прави са онези дето казват каквато държавата такава и журналистиката

66

хаха

преди 1 седмица

Ами не мОе да бъдеее

65

Анонимен

преди 1 седмица

след гола защо се прибраха така...

64

Анонимен

преди 1 седмица

63 е прав, но има и още от Великобритания, на които, единствени в света е позволено да не спаават правилата. Най-арогантните са примерите Канада и Австралия, които са част от империята и държавен глава е монархът на Великобритания.. Има и куп други. Това по кой закон и по кое правораздаване е приенлово? И какви право учат въобще българите във Великобритания, например?Това ли е развитата демокрация, която трябва да но е пътеводна звезда?

63

Анонимен

преди 1 седмица

Северна Ирландия, Уелс и Шотландия не са автономни държави и не би трябвало да имат национални отбори. Вчера когато пускаха химните, пуснаха химна на Англия. Също така защо Израел играе в квалификациите на европейските отбори. Държавата Израел не се намира в Европа. Явно във футбола всичко е въпрос на пари и лобита.

62

VladTepes

преди 1 седмица

До АнонименХубавото е, че имаме вратари - Митов, Дюлгеров, Вуцов правят класни спасявания за националния отбор. Лошото е, че почти няма полеви играчи с малки изключения и не се вижда откъде може да дойдат. Илиан Илиев за пореден път доказа умението си да извлича максимума от относително слаби футболисти.

61

Иванов

преди 1 седмица

Разгроми Абе писачи оправете си културата на писане,пишете просто победи

60

свинята

преди 1 седмица

и двата отбора са много слаби-няма какво да ги гледаш

59

Комунист-Ленинец

преди 1 седмица

Честит празник на всички родолюбци!!!

58

Анонимен

преди 1 седмица

ад 60 - Това тия игри, дето миналата година имаше скандал със съдиите и конете ли са? Имаше и проблеми с организацията... или за други номадски игри в Казхстан си мисля...

57

Анонимен

преди 1 седмица

Националите ни нещо са се повредили )))

56

Анонимен

преди 1 седмица

Снощи в Астана (Казахстан)тържествено, красиво, изискано и културно, бяха открити поредните Международни игри на номадските народи, включващи състезания, традиционни за тюрките и някои други народи, както спортни, така и интелектуални. В игрите участват 89 държави, повечето с малки състави (като България), но (от Европа)Унгария например имаше делегация от 60 души, Испания и Румъния - също с доста хора. Контрастът с културното ниво на откриването в Париж и в Астана е огромен в полза на Казахстан

55

Анонимен

преди 1 седмица

Северна Ирландия, за съжаление, все още е под английско владичество в рамките на Британското клалство.Защо, след като НЕ е държава, има право на самостоятелен футболен отбор в първенствата на държавите? Второ, пропагандата за"комунизма и съветската окупация" пропуска съзнателно основния елемент на мисленето -сравнението. Съвсем доскоро новините през ден съдържаха информмация за военни стълкновения и жертви в тази територия, бореща се за национална и религиозна свобода. И сега се чувстват чужди

54

Анонимен

преди 1 седмица

Само съветската армия може да громи !!!

53

без тротинетки

преди 1 седмица

Защо България има точки, а Северна Ирландия пунктове?

52

Анонимен

преди 1 седмица

Истината е че докато не премахнем русофилите от Родината никога и никъде няма да се класираме

51

Путин

преди 1 седмица

Десподов е прекалено висок. Трябва ви някой като мен джобен мини мъж 1.60 и ще биете наред.

50

Пловдив столица?

преди 1 седмица

Каква столица може да е Пловдив ве? Не се излагайте. То Бургас, Варна, Велико Търново, Плевен и Стара Загора са 100-пъти по-хубави градове от Пловдив!

49

Анонимен

преди 1 седмица

Пловдив е едно умряло село и добре че Борисов им направи два стадиона да им повдигне самочувствието. То ако пловдиф ще е столица по добре Бургас да е.

48

до 48

преди 1 седмица

Няма да тръгне. Всичката и.3мeт която заля София след пандемията ще се прехвърли в Пловдив. Същото ще е. Проблема е национален. Не е въпроса кой град ще е столица. Въпроса е какво трябва да правим с тези хора?