54

Карамфил

преди 1 седмица

Кристиянчо до вчера беше най-вярната слугиня на Корнелия а сега първи борец срещу нея. Изменникът си е изменник но те така го научиха 25 г в БСП да му дават всичко наготово и сега си седи в брюксел взема си 17 000 евро заплата и не го интересува какво става у нас а и защо ли?

53

43657

преди 1 седмица

Обединение, на старите муцуни, е за това ще се бори те да прескочи те 4% ама се съмнявам,всеки разбира, че тези муцуни 30 години богатяха и съсипаха българския народ сега се обединяват, но после ще се изпокарате за пари

52

КУРнела

преди 1 седмица

Да гласувам ли ? --- За "Лепката" - Мая Манолова, "Розовата пантера" - Сашко Томов, "Поразяващата уста" - Татяна Дончева, "Подлеца" - Кристиан Вигенин, "Далавераджията" - Борислав Гуцанов, "Го*ведото" - Атанас Зафиров : ме*керетата на Кирил Добрев - "Киро Помака" .

51

С И С

преди 1 седмица

Знаете ли !!??Колко трябва да си *** за да допуснеш Корнела за лидер!!!??? МНОГО.🤣

50

Николай Стоименов

преди 1 седмица

Как допуснахте тая *** Нинова да съсипе БСП

49

Радев

преди 1 седмица

До вчерашните ленински и Димитровски комсомолци предадоха идеите на комунизма и социализма за Севрно Американски долари и Германски марки ,сега се пъчат че са модерна лява европейска партия

48

Румен Червенски

преди 1 седмица

Товарищ копейкин ,му течът лигите за електоралните пияндурници у пинсионери каъвто е електората на БКП-БСП

47

Колев

преди 1 седмица

Вие ту се обидинявате ,ту се разпадате постоянно ,вашите котешки Каваци ги гледаме вече 30 години,може и пак да станете БКП

46

Ангелина

преди 1 седмица

Вигенин,голям неблагодарник си ти !!!Ако ,не беше Нинова ,ти щеше да си "никой".

45

Анонимен

преди 1 седмица

до 44 как да стане социална с толкова милионери в нея .

44

Анонимен

преди 1 седмица

Този кого си мисли че ще излъже да гласува за бкп

43

Анонимен

преди 1 седмица

До Info.... Каква е разликата между Османската Нагайка, преименувана на Турска в началото на 20 век и Руската Нагайка? Османската нагайка ни набиваше на Кол за да приемем Исляма, а Руската Нагайка ни изтребваше по концлагерите. И двете и Московската и Турската Нагайки са основани от потомците на Чингис Хан ... неговият внук Кулай Хан. Рософили заминавайте за сибир! Там в колибите ще ви посрещнат и ще ви дадат съпругите си да спите с тях безплатно - понеже там е много студено и гости рядко идват

42

Съвет

преди 1 седмица

Европейска България няма нужда от социалистическа партия. Свето върви само на пред.Преименувайте се на Българска Социална Партия и може да оцелеете.Но си мисля че е късно.

41

Ти да видиш..

преди 1 седмица

Съгласен съм. Старите текстове на Конституцията, старата съдебна система и да не забравите да върнете Гешев .

40

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя файтон гейове е време да закрият БСП завинаги.

39

Анонимен

преди 1 седмица

По двора крачат ПУЙКИ и ПУЯЦИ, ЦВЕТУЩИ ПЕТЛИ и ПЕРЕСТИ КОКОШКИ... ПИЛЕНЦА КУДКУДЯКАТ... ПА и ПАТКИ имаше... В ДВОРА ХАМБАРА ПРАЩЕШЕ ОТ СТОКА ... КОЧЕТО *** И ВАРДИ НОЩНО ВРЕМЕ ГОСПОДАРЯ НА ДОМА ОТ ЗЛИ ДУХОВЕ - КРАДЦИ... ПУШКАТА ВИСИ НА ЗАБИТ ГВОЗДЕЙ ЗА БЪРЗО ДЕЙСТВИЕ сраещу КРАДЦИ. В мазата СИРЕНЦЕ, ПЕТМЕЗ, ТУРШИЯ ОТ ПЕЧЕНИ ЧУШКИ, ДОМАТИ КОНСЕРВИРАНИ, ЗЕЛЕНИ БЪЧВИ С АРМЕЕНА ЧОРБИЦА... Но и Ракийка имеше БОЛ преди да си легнеш с кака Сийка!

38

Анонимен

преди 1 седмица

Всички са от един дол дренки в БСП. Даже Крум Зарков преди време се шегува с черен хумор в едно студио: "Извинявайте, че закъснях, но с друга група ченгета от Държавна сигурност крояхме планове как да мъчим нечий дядо"

37

Анонимен

преди 1 седмица

И ДУНАВА КАТО ЗАМРЪЗНЕШЕ ...ЦЕЛИ ГЛУДНИЦИ ОТ ВЪЛЦИ ПРЕКОСЯВАХА РЕКАТА И НАВЛИЗАХА ПО СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ. ВСЕКИ СИ ИМАШЕ ОРЪЖИЕ - ЛОВНА ШВАЙЦАРСКА ПУШКА... СПОМНЯМ СИ В ЦЕНТЪРА НА СЕЛО ЦЯЛАТА ВЪЛЧА ГЛУДНИЦА ДОЙДЕ. ДЯДО МИ ИЗЛЕЗЕ С ШВАЙЦАРСКАТА ПУШКА И КАТО ГИ ПОЧНА ИЗЛАЗОХА И ДРУГИ С ПУШКИ... ЦЕЛИЯТ ЦЕНТЪР НА СЕЛОТО СЕ ИЗПЪЛНИ С КРЪВ.... и КозитеОвцете останаха ЖИВИ. Дойдоха КомунВълците след 1944г... Обраха земите на селяните и веке няма ниОвце ниКози! Пeдеpунгели ни управляват днес!

36

Анонимен

преди 1 седмица

И ДУНАВА КАТО ЗАМРЪЗНЕШЕ ...ЦЕЛИ ГЛУДНИЦИ ОТ ВЪЛЦИ ПРЕКОСЯВАХА РЕКАТА И НАВЛИЗАХА ПО СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ. ВСЕКИ СИ ИМАШЕ ОРЪЖИЕ - ЛОВНА ШВАЙЦАРСКА ПУШКА... СПОМНЯМ СИ В ЦЕНТЪРА НА СЕЛО ЦЯЛАТА ВЪЛЧА ГЛУДНИЦА ДОЙДЕ. ДЯДО МИ ИЗЛЕЗЕ С ШВАЙЦАРСКАТА ПУШКА И КАТО ГИ ПОЧНА ИЗЛАЗОХА И ДРУГИ С ПУШКИ... ЦЕЛИЯТ ЦЕНТЪР НА СЕЛОТО СЕ ИЗПЪЛНИ С КРЪВ.... и КозитеОвцете останаха ЖИВИ. Дойдоха КомунВълците след 1944г... Обраха земите на селяните и веке няма ниОвце ниКози! *** ни управляват днес!

35

СМЕХ...

преди 1 седмица

ЕДИННИ СТЕ , ЩОТО СТЕ ГООООЛА ВОДА И НЕМА КЪДЕ ДА БЕГАТЕ .....ЩОТО ВЕЧЕ СЕ ДАВИТЕ..НЕ ГО ЛИ УСЕЩАШ...ХА,ХА,ХАААААААААА....КОРНИ ВИ ЗАКОПА, БЕ...!