21

Анонимен

преди 1 седмица

Правото е за Пеевски и на последна инстанция той ще спечели няма начин.

20

Идеалист

преди 1 седмица

Този Пеевски на толкова ли много хора плаща да го хвалят. От къде ги има тези пари? Не съ чувал и чел някъде да е направил някакво особено производство по нова технология. За кражбите му се знае много. Баща му се е отрекъл от него!

19

Фитока

преди 1 седмица

Късно за е това оттегляне.Пеевски също е страна по закон и съдът ще се произнесе в негова полза.Виенето да започне СЕГА.

18

ароматния пръч

преди 1 седмица

А бе толкова мислители и призиви отвсякъде и пак няма спасение от този Пеевски,големи "танци" - едно напред,две назад. .

17

Бренда

преди 1 седмица

Започвам да си мисля,че въпреки изразите си вестник Стандарт отпреди два дни е прав за новия план да откажат на двете коалиции и на момента Чакъров да внесе само за ДПС и да бъде регистрирано от ЦИК.Проблемът е,че при жалба на Пеевски в съда ще отиде преписка с по-задна дата,но явно това не ги разколебава да опитат,тъй като по-добро не са в състяние да измислят,но им се е сторило по-добър план от този,че първи са сезирали съда,което не им дава предимство,но така явно са мислели.

16

Анонимен

преди 1 седмица

"Доганчо си отиииваааа ..спете спокойно децааааа....".....ха,ха,ха,,,..ПОРЦИИТЕ СВЪРШИХА!

15

СМЕХ...

преди 1 седмица

..ИЗТЕГЛИЛИ СА КЪСАТА КЛЕЧКА ---ЗАЩОТО ЗНАЯТ , ЧЕ ДЕЛЯН НЕ МОГАТ ДА ГО МРЪДНАТ, А ДОГАН МОЖЕ И ДА ГО "ПОРЪЧАТ" ОТ ДС/БКП И КГБ...... И ДА ИДЕ ПРИ "ТРАКТОРА", НА БЪРЗ ХОД....!

14

Анонимен

преди 1 седмица

Пеевски и още три дни да регистрираш ромската си пария за изборите ,ко стана къде мюсюлманите имаш все българи и турчеищи се ромове в партията

13

Анонимен

преди 1 седмица

Като не е бил член защо го обявиха,че е изключен.ха,ха,ха!той и в момента им е председател,а Диганя си мислеше,че като го каже и Пеевски ще се разтрепери,с той ги тресе като шкембе у дувар.

12

Анонимен

преди 1 седмица

А вярно ли е че Пеевски не е член на ДПС а е депутат от гражданската квота??

11

Анонимен

преди 1 седмица

ЦИК е пробита. Камелия Нейкова да подаде веднага оставка за конфликт на интереси. Тя е била председател в една от партиите, които сега са в коалиция с ДПС Доган. Или ще чака да цъфнат снимки с интимния и приятел шеф на партията от коалицията?

10

Анонимен

преди 1 седмица

Доганчето е циркаджия.

9

Фитока

преди 1 седмица

Изтеглили са ги поради съвети,но тези,които ги дават и от тях не всичко зависи,иначе досега да си оправили.

8

Анонимен

преди 1 седмица

Руския шпионин амет,се крие на яхта,в открито море, в близост до руския си господар

7

Анонимен

преди 1 седмица

"Вероятно са измислили някакъв план да прецакат Дебелян" измислили са го, ама много се крие и е трудно да го застрелят или взривят.

6

Анонимен

преди 1 седмица

Най-голята изненада е, че няма престрелки по улиците.

5

Анонимен

преди 1 седмица

Някой им е обяснил,че съда може и да не се впечатли и да отсъди в полза на Пеевски.Вероятно са измислили някакъв план да прецакат Дебелян..Стандарт пишат за сценарий отказ и на двете и веднага да направят заявление от ДПС Доган като партия и да я регистрират преди Пеевски да се усети.Има обаче отново проблем,че отказа ще бъде обжалвано от Пеевски,а преписката макар и без час има дата и е с предимство.Не много умен план.

4

Далай Лама

преди 1 седмица

Ами, вече са се уговорили за резултата - "човекът" взе парите , каза : "Ще видим!" Има ли изобщо по върховете на държават някой чиновник, който да не е мошеник, далавераджия, използвач, предател, ***, *** ???? НЯМА !!! Всички са овърголени в далаверите за милиони и милиарди и се самоизбират , за да продължат да крадат и мародерстват ! А тъпият българин си бърка в носа и "умно" разсъждава как ще го управляват ! Жалка нация ! Без жълти жилетки! Без " The black is matter" , без акъл

3

Анонимен

преди 1 седмица

Какво следва оттук нататък, е въпросът.

2

Бонго Бонго

преди 1 седмица

Защото ще стане обратен ефект. Съда ще отрази, че Доган е нелегитимен лидер на ДПС и ще я закрият.Скоро точно това ще стане и Доган ще отпадне напълно от избирателните листи.Да му е честито.Бойко трябва да се вслуша в Пеевски .