155

Анонимен

преди 1 седмица

До 155 Доган не е крал от КТБ,ПрПеевски е окраде,доган крадеше от държавата и забогатя на гърба на мюсюлманите в България

154

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя кючук краде от европейските фондове,но Пеевски окради Булгартабак банка ктб и продължава да краде и двамата в софийския затвор в една килия

153

Много са работливи

преди 1 седмица

и ментално здрави нашите съграждани мюсюлмани, но този е рядкото изключение!

152

Почетен Председател

преди 1 седмица

В Русия съм, в Русия съм!

151

Анонимен

преди 1 седмица

Кючук преди две седмици обяснявашее, че са изключили Пеевски, сега не бил член. Е как го направихте съпредседател и го изключихте като не е член?

150

келеш

преди 1 седмица

най-бедните и гладни гласоподаватели са на Доган доносника ДПС.

149

ДОГАН ИЗБЯГА В РУССИ

преди 1 седмица

КАЖИ КЪДЕ Е ТВОЯТ ЛИДЕР? ДОГАН В МОМЕНТА Е В МАСВА. ЗНАЕШ ЛИ ТОВА? КГБ МУ ОБЕЩАВА БЕЗМЕТЕЖНО БЪДЕЩЕ, СИГУРЕН ЖИВОТ, СРУЩУ ВСИЧКО КОЕТО СТОРИ НА БЪЛГАРИЯ. РУИНИРА ДЪРЖАВАТА1 МЕРЗАВЕЦ.

148

доган сега е руссия

преди 1 седмица

НОВИНА НА ДЕНЯ ОТ ПОСЛЕДНАТА МИНУТА ЕВРОНЮС БГ.

147

Ами ако

преди 1 седмица

Пеевски е прав? Ако наистина нямате достатъчно хора в контролния орган на партията за да ги изключите и той продължава да е съпредседател? И ако ЗАКОНА наистина е на негова страна?! Тогава ще си регистрирате ли нова партия?!

146

анонимен

преди 1 седмица

Кючук, Кючук, а къде ви е почетният председател Доган? Мина в нелегалност и избяга, изостави партийката и изборите! Кой сега ще е патрон на вашето ДПС?! Някой от дерибеите?!

145

Анонимен

преди 1 седмица

Чудя се всички викат Пеевски бъл такъв онакъв но едно доказателство нямат, дори теза нямат. Защо не се питате за хора като примерно Цветан Василев, Вълка и съучастника му ще има ли справедливост?

144

Анонимен

преди 1 седмица

ЕДИНСТВЕННО ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ НА ЦИК Е ТОВА, ЧЕ ОТКАЗВА РЕГИСТРАЦИЯ НА ДВЕТЕ КРИЛЦА ЗА ИЗБОРИТЕ В СЪОТВЕТСТВИЕ СЪС ЗАКОНА!!! А ИЛХАН КЮЧУКА КАТО ТОЛКОВА ВЕРЕН СТОЖЕР НА ПРАВОВИЯ РЕД ДА НЕ НИ ЗАНИМАВА С ЕМОЦИОНАЛНИТЕ СИ ИЗБЛАЦИ, А ДА СИ РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ В ДПС. ТЕ НЕ СА НАШ ПРОБЛЕМ - ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ДПС Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ПАРТИЯ, КОЙ ЗНАЙ ЗАЩО ПРИСЪСТВАЩА В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ!!!...

143

Бунгар

преди 1 седмица

Кючук....кючук.Кючук си беше,и кючук ще си останеш.Спри да се излагаш.Не се ли научи на европейски маниери в Брюксел след толкова години.

142

Анонимен

преди 1 седмица

А Бойко как е член на Герб, като е член на БСП???

141

Хамстер

преди 1 седмица

Господина сигурно сам не си вярва какви ги говори. Пеевски го сложиха за председател на ДПС оно пита "къде е член Пеевси". То е лесно да разтягащ локуми на бабите от пустите села . Не му разбират но му вярват на "честните сини очи".

140

Агент Сава

преди 1 седмица

По времето на ДПС бяха "приватизирани" и разпродадени много турски читалища, които са били активни дори през комунизма. Затрихте всички културни клубове и не дадохте нито лев за култура. Само заменки и далаверки .

139

Анонимен

преди 1 седмица

Пеевски е избран с 80% от гласовете на ДПС за съпредседател на тази партия, според устава й. Къде тук е фалшификацията? ДПС е в разрез с конституцията, като партия-движение, на етническа основа. Какви "демократи", лепнаха пред абревиатурата, има вече такива, България е демократична страна.

138

Обръч от лъжи

преди 1 седмица

До АнонименКамсим Дал откраднал пари и за това е само изгонен ? Тоест сте скрили престъпление ? Това да слагате клеймо на всеки , който ви критикува и ви казва истината , че се продадохте на парите на "феномена" не минава...

137

Анонимен

преди 1 седмица

Това на снимката освен, че е противно ... е много алчно и коварно. Не оправдавам Пеевски, но това на снимката е присъда за България.

136

Анонимен

преди 1 седмица

15 ти никакъв турчин не си,ако си от кърджалийския край,си обикновен "далеч" ако си от друг край на България си " уста чингенеси"