185

Баба

преди 1 седмица

"Бабе, Русия воюва срещу 52 държави."Извинявай, брат, ама дори според Русия, няма война.И военните действия са само срещу Украйна. Тва откъде Украйна си купува оръжие или и го дават, има ли чак такова значение. Ако искаш, нека ти дадат едни боксови ръкавици и каска от Русия, и пак Усик ще те направя на пихтия. А ако цялото НАТО се включи, тва са 32 държави, Русия ще си замине за секунда. Те с малка Украйна не могат да се оправят.

184

FMC

преди 1 седмица

Бабе, Русия воюва срещу 52 държави. Почти сама. Факт. Тия дни бяха унищожени още американски, шведски и полски инструктори. Факт. Украйна воюва със западно оръжие. Факт. НАТО е един разграден двор. Факт. България дори няма още натовски комуникации, за каква война с Русия говориш? Факт. Или викаш и сам воинът е воин, да те чакаме на фронта :)

183

Баба

преди 1 седмица

Факт е, че няма война. Русия не я обяви, защото са страхливци.Втори факт е че битките са между Русия и Украйна (5 пъти по-малка страна), и Русия 3 години нищо не постигна, освен че загуби Курск, при положение че нападна вероломно първа и без предупреждение.Трети факт, в Курск 200 000 русначета трябваше да се изселят.Четвърти факт: Русия не може да победи 1 страна, НАТО е 32 страни и ако влезне във война с Русия, Русия ще изчезне за 3 секунди.Факт

182

Анонимен

преди 1 седмица

Русия печели войната безусловно колкото и да пръцкате тук,продажници. Голями западняци станахте. Само където не ви знаят къде сте на картата американците. Идва новият световен ред. Гответе се пак да се пребоядисате.

181

Анонимен

преди 1 седмица

Тролла на посолството спами ли спами. Укрите бомбят предимно граждански обекти и цивилно население. И хиляда пъти да постнеш, медал няма да получиш. Русия никога не е губила, няма да загуби и сега.

180

Анонимен

преди 1 седмица

В интервю за Би Би Си известният Найджъл Фараж, лидер на партия Реформирай Великобритания, е ясен - Ние провокирахме тази война, а на 21 юни Доналд Тръмп бе категоричен в All-In Podcast - Президентът Байдън провокира началото на специалната операция в Украйна, предлагайки бившата съветска република да бъде приета в НАТО Русия никога не е искала да напада Украйна.

179

Анонимен

преди 1 седмица

Смешно е дори да се помисли, че Русия може да загуби войната. Първата ядрена сила в света, можеща да унищожи Европа за 10мин. и САЩ за 20 и губи от Украйна...

178

Баба

преди 1 седмица

Не трябваше да ръчкате руската мечка...Искахте да превърнете Велика Русия в Ирак,Либия,Сирия,само че руснаците са друга бира.Никой няма шанс срещу Русия !....и свиквай да крещиш:" Слава Россия!!!

177

Баба

преди 1 седмица

Курската авантюра на въоръжените сили на Украйна, изглежда, само ще затвърди още повече репутацията на главнокомандващия на ВСУ Сирски, като генерал 200 и касапин. Той вече е убил повече от осем хиляди войници там, чиито трупове сега се разлагат в жегата в горските насаждения на района на Курск.ВСУшниците не могат да изведат не само загиналите, но и ранените, тъй като руската авиация, артилерия и пилотите на дронове превърнаха тази групировка на украинските въоръжени сили в стадо без коне.

176

Баба

преди 1 седмица

"Украйна и Западът губят войната. Факт."Факт е, че няма война. Русия не я обяви, защото са страхливци.Втори факт е че битките са между Русия и Украйна (5 пъти по-малка страна), и Русия 3 години нищо не постигна, освен че загуби Курск, при положение че нападна вероломно първа и без предупреждение.Трети факт, в Курск 200 000 русначета трябваше да се изселят.Четвърти факт: Русия не може да победи 1 страна, НАТО е 32 страни и ако влезне във война с Русия, Русия ще изчезне за 3 секунди.Факт

175

Анонимен

преди 1 седмица

Бабо, много си прискрипана. Готви се пак да се пребоядисаш. Украйна и Западът губят войната. Факт. Всичко друго е пикаене срещу силен вятър.

174

Баба

преди 1 седмица

Виж колко е тихо, като платените русофили са в почивка. Колко ли им плащат, че да лижат *** на страна, която вероломно нападна друга (5 пъти по-малка), без предупреждение, без да обяви война, и въпреки всичко, нищо не постигна за 3 години, освен да загуби Курск?Хахаха. сигурно около 2 рубли на пост.

173

Баба

преди 1 седмица

Знаех си, пълна тишина. Може би има някой платен нощна смяна, дето вместо рубличка на пост, получава рубличка и половина. С тия темпове може и хляб да си купи догодина. Ама важното е да се поддържа братска Русия, страната, която нападна Украйна без да обяви война и без предупреждение, като страхливци, и сега 3 години нищо не може да направи, че и Курск загуби. Как да не ти е жал за страхливите жалки руснаци?

172

Баба

преди 1 седмица

Скоро става 17:00 и платените русофилчета спират и отиват да си харчат рубличките. Жалко за тях, че ги поддържа Русия, която нападна Украйна вероломно, без предупреждение и без да обяви война, като страхливци. И още по-жалко, че Русия загуби Курск, от 5-пъти по-малка Украйна. Това е все едно дете да набие голям мъж. По-жалка армия от руската не знам дали има. Може би Северна Корея, дето имат кози вместо ракети.

171

Баба

преди 1 седмица

Пиша ви от Курск, Украйна. Руско войниче не се вижда, всички говорят на украински.Чакам от 3 години силната руска армия да дойде, но само пияници, затворници и продажни наемници виждам. Естествено, ако Русия обяви война, тогава ще пусне истинските войници: децата на своите олигарси, само трябва да ги прибере от Америка и от запада и да ги обучи да държат автомат. След 20 години значи.

170

Баба

преди 1 седмица

"Руснаците и без това пропагандират че се бият с цялото НАТО, защо да не го направим истина"Недей, че те с една Украйна, дето е 5 пъти по-малка от тях не могат да се справят, дори след като я нападнаха вероломно и без да обявят война. А срещу НАТО, което е 32 страни, хаахаха. Шансът на руснаците е 0% дори да победят Украйна, та срещу 32 страни? Смях. Ще трябва да се молят на Северна Корея да им дава ракетки.

169

Хм

преди 1 седмица

Както са го подкарали румънците могат да очакват и посещение по замя. Тогава ще им е по-тревожно, а ще се наложи да си опреснят и познанията по руски език.

168

Анонимен

преди 1 седмица

Сериозен конфликт ще има, и ще завърши с много голямо поражение за Русия. За сега все още го търпят и го изтощават. Атоми няма да има, просто ще му спукат манерката. Колкото и да му помагат неговите "приятелчета" от Корея(бартер, кози срещу ракети).

167

Анонимен

преди 1 седмица

9.09 .1944 г е Велика дата за България!! Българина е Длъжен да помни историята си!! Точно Тя го държи жив!!

166

Анонимен

преди 1 седмица

Честит празник българи!!-:)