121

Фахтаюий

преди 4 дни

До $$$ провалил се...Ами тичай и си купи тогава Кинезки......ама след 20 дена да не скимтиш...!!!

120

Фахтаюий

преди 4 дни

До АнонименСпоко разбрали са,но малко късно.Алчноста на Европа и на Америка,направиха Китай велика сила и икономика. Сега ще им е малко по трудно,но няма как онези които до вчера ядяха само ориз да диктуват парада.Все още са твърде малки,особено със своя брат близнак раШка.

119

Банкеръ

преди 1 седмица

Виждал съм на живо NIO и това е най бързата кола произвеждана някога.Списъка с подобрените рекорди не се събира на една страница.Единсъвено не ми хареса цената почти като на Ламбо.Все пак няма как такава кола да струва,като Голф на нафта.Июа Китайско и китайско за лев.

118

Един Българин

преди 1 седмица

Тия 1400 долара след митата ли са? Не бих си купил китайка и за 4000$ разлика. Ако е над 10 000$ ще се замисля, но само при наистина сравнимо по здравина купе и въздушна възглавница. Китайски воден пистолет е едно, но автомобил е съвсем друго. Да попнат ски да правят да намалят цените на европейскиъв производители :)

117

Анонимен

преди 1 седмица

Сега Европа ще разбере къде с ...ат гладните

116

Анонимен

преди 1 седмица

Китайските коли са евтини защото са силно субдидирани от правителството, и въпреки това Сиоми например работи с огромни загуби все още.Иначе аз си купих ИД.4 и съм супер доволен за момента, някак си ми харесва да купувам европейски стоки.

115

Анонимен

преди 1 седмица

Хубаво давате инфо за брои автомобили.Дайте инфо и за цените им.Да се види разликата и защо хората избират китайското.И едните и другите се правят там.Ама "европейските и хамериканските" по-скъпи-що? Щото да лапаме повечеееее. То за това VW неиздържа на напъна и затваря заводите си в Германия.Щели да ги местят.

114

$$$€€€ провалил се

преди 1 седмица

Едно време така пишеха за японски те и корейски те автомобили. Гледам че масово се карат сега и цените са им до небесата. Сега плюят китайските автомобили,но и по всякакъв начин гледат да ги ограничават с мита и такси. Щом не са добри да направят и европейски те автомобили на тези цени.Тогава вече наистина ще дадат възможност за избор. Не мога да повярвам че китайците са по глупави и некадърници от Европа и Америка.

113

Отдавна не карам

преди 1 седмица

немски коли, като и френски или американски! А електричките да си ги карате като на събор! Докато има електричество е кеф и като дръпнат шалтера пак кеф, ама за другите! Ако искате емоционални коли само италиански или островни коли като вече има и SUVs! SVR ако знаете какво е 575/600 коня 283/305 км/ч. Без хибриди и други глупости само twin turbo! Toва е сега тортонетката ми, но тазбрах, че и Ламбо са извадили такъв змей, но засега не ми е по касовия апарат, но догодина може и да стане! Живейте

112

Христо Христов

преди 1 седмица

До 107 "Само не ми казвай, като Христо Христов, че има за 100к китайски автомобил, че започвате да ставате смешни! Между другото съм имал Голф 4 ..." - голф 4 казва всичко!

111

бл.134 в Zап. парк

преди 1 седмица

Забранете ги , не може така .....кой сега ще кара американо-европейските таратайки 3-4 пъти по скъпи от китайските .Нали им обявихте война , търговска ...я им пратете слугите на Америка - укрите

110

Зевзек

преди 1 седмица

Гледах краш тест на някакъв китаец - това се сгъна до С колоната!?! Обаче еърбегът сработи - нищо, че изкараха манекена на части ;-)

109

Анонимен

преди 1 седмица

Що така,къде са говедарските Тесли,къде са народните VW,къде са бричките на останалите европейски авто-мастодонти,къде са високотехнологичните японски каручки,нали всички бяхме за пазарна и икономика и честно надбягване,какви са тия мита,рестрикции и тоя див протекционизъм спрямо Китай и в частност неговите автопроизводители????

108

Един

преди 1 седмица

В този антибългарски сайт хвалят всичко руско или свързано с комунизма и Русия. Не им вярвайте , пълна лъжа, демагогия и пропаганда. Иначе е смешно да очакваш заради 1400 долара разлика в цената на нова кола за 50 000 долара да купиш кола сглобявана в гараж, вместо доказана марка!

107

Гадняр

преди 1 седмица

Думите Китай и качество не могат да присъстват в едно изречение. Електромобилите са неподходящ заместител на колите с ДВГ, поне засега. Бъдещето принадлежи на водородните двигатели и други авангардни технологии.

106

Анонимен

преди 1 седмица

Китайските таралясници от АлиЕкспрес ли ще идват? А гаранцията от Франция ли ще е?

105

Интересно

преди 1 седмица

Нито съм от Перник, нито в момента карам Голф! Ти каква кола караш??? Само не ми казвай, като Христо Христов, че има за 100к китайски автомобил, че започвате да ставате смешни! Между другото съм имал Голф 4 и съм много доволен, както и другите милиони собственици на тази доказан автомобил!!!

104

Анонимен

преди 1 седмица

Китайски комунизъм залива света!

103

Анонимен

преди 1 седмица

Доживвях, китайски коли да се хвалят! Наистина света върви назад!

102

До 99

преди 1 седмица

Има и китайски въдици по-добри от немските, но и струват много. Тив които внасяме в Българив са ***.