46

Анонимен

преди 1 седмица

МИЛИОНИТЕ ИДВЕТ ОТ ОЛИГАРХИЯТА, КОЯТО Е ИСТИНСКИЯТ МАСОНСКИ ПРЕЗИДЕНТ НА ТАЗИ ДЪРЖАВИЦА. И ДЕМОКРАДИТЕ ВИНАГИ СЕ БОРЯТ С БЕДНОСТТА АМА САМО НА ДУМИ, МИЛИАРДЕРИТЕ УДВОЯВАТ БОГАТСТВАТА СИ ПРЕЗ МАНДАТИТЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ПСЕВДОЛЕВИ.

45

Анонимен

преди 1 седмица

А оръжейните компании, които си издействат продължение на войните в Газа и Украйна кой предпочитат или въпроса е затлачен с цензура.

44

Анти-ЕС

преди 1 седмица

От Александър Сорос.

43

Анонимен

преди 1 седмица

Камала звучи като камила ,много грозна жена с големи уста ,пари им ги подари Байдън

42

баба мара

преди 1 седмица

тези които ги дават знаят защо ги дават парите ще се върнат в пъти повечене забравяите че хилещата се индиика е омъжена за евреин

41

Анонимен

преди 1 седмица

До За робовладелеца Всъщност тя НЕ Е ЧЕРНА. Тя е половин ИНДИЙКА. Да, не е бяла, но не е и с африкански корени. Майка й е от Индия, баща й е от Ямайка от род на местни робовладелци. Преди да я изберат за вице на Байдън, винаги самата тя се е обявявала за индийка и е показвала в шоута как готви индийски ястия.

40

от Русия и Китай

преди 1 седмица

ИДВАТ ПАРИТЕ ЗА Камала Харис ! КОМУНИСТЪТ ОБАМА, БИВШ ПРЕЗИДЕНТ И КОМУНИСТЪТ БАЙДЪН, БИВШ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ В 2014 ДОРИ НЕ ПРЪДНАХА, КОГАТО РУСИЯ ОКУПИРА ДОНЕЦК, ЛУГАНСК И КРИМ, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЯХА ДЛЪЖНИ ПО ДОГОВОРА ЗА ПРЕДАВАНЕ НА УКРАИНСКОТО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА РУСИЯ, ДА ЗАЩИТЯТ УКРАЙНА ! ТРЪМП ПРОВЕЖДАШЕ ТВЪРДА МЕЖДУНАРОДНА ПОЛИТИКА В ЗАЩИТА НА АМЕРИКАНСКИЯ БИЗНЕС, УВЕЛИЧИ ИМПОРТНИТЕ ТАКСИ И ТОВА ДРАЗНЕШЕ КРЕМЪЛ И БЕЙДЖИН !

39

от Русия и Китай

преди 1 седмица

ИДВАТ ПАРИТЕ ЗА Камала Харис ! КОМУНИСТЪТ ОБАМА, БИВШ ПРЕЗИДЕНТ И КОМУНИСТЪТ БАЙДЪН, БИВШ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ В 2014 ДОРИ НЕ ПРЪДНАХА, КОГАТО РУСИЯ ОКУПИРА ДОНЕЦК, ЛУГАНСК И КРИМ, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЯХА ДЛЪЖНИ ПО ДОГОВОРА ЗА ПРЕДАВАНЕ НА УКРАИНСКОТО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА РУСИЯ, ДА ЗАЩИТЯТ УКРАЙНА ! ТРЪМП ПРОВЕЖДАШЕ ТВЪРДА МЕЖДУНАРОДНА ПОЛИТИКА В ЗАЩИТА НА АМЕРИКАНСКИЯ БИЗНЕС, КОЕТО ДРАЗНЕШЕ КРЕМЪЛ И БЕЙДЖИН !

38

от Русия и Китай

преди 1 седмица

КОМУНИСТЪТ БАЙДЪН И КОМУНИСТЪТ ОБАМА В 2014 ДОРИ НЕ ПРЪДНАХА, КОГАТО РУСИЯ ОКУПИРА ДОНЕЦК, ЛУГАНСК И КРИМ, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЯХА ДЛЪЖНИ ПО ДОГОВОРА ЗА ПРЕДАВАНЕ НА УКРАИНСКОТО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА РУСИЯ, ДА ЗАЩИТЯТ УКРАЙНА !

37

Абеуй

преди 1 седмица

А кво направи оранжевият клоун за цял мандат ? А подсигури търговийката с парцалки на перхидролената си кобилеста щерка в Чайнатаун и накара внуците да учат китайски да се мазнят на жъртурите, ама би трябвало да знае , че на тях тия номера не минават.

36

ПроСоТо

преди 1 седмица

Паралийката,щом ще цитираме мъдрости,ето нещо от Хитър Петър :..-"То хубаво,чорбаджи Стамо,но нали знаеш-един е гробът и за бедняка и за болярина..Как ще наблъскаш в него всичко,което си окрал от сиромаасите?"..А това,което си се опитала да цитираш,е:-"По-добре млад и здрав,отколкото стар и болен"...Парите не играят..

35

За робовладелеца

преди 1 седмица

До Анонимен В САЩ, това е обявено за фейк нюз. Да, прадядо ѝ официално е регистриран, като собственик на 124 роби, но, фейка е в това, че с тази дискредитираща новина, зложелателите се опитват да внушат, че не е черна. С това, цялата новина става фейк и никоя демократична медия (демократите контролират 90% от медиите) не трябва да я споменава. Абе, демократично-фашистка им работа.

34

Паралийка

преди 1 седмица

Вече го казах под статията за милиардерката Селена Гомес, но да го повторя, за да се знае: "По-добре здрав, образован и богат, нежели болен, пpocт и беден."

33

Анонимен

преди 1 седмица

Комунистка, която се прави на черна, въпреки че предците й са известни робовладелци в Ямайка. Няма шанс да спечели вота на гражданите на САЩ освен на ЛБГТ, феминистки и левичари, които са много промотирани по медиите, но са си малцинство. Затова и демократите са против проверка на лични документи при гласуване и отпадане на вота по пощата.Нелегалните имигранти,гласуване по няколко пъти и с чужо име са им единствения шанс. Честни избори,ама някак против Конституцията-само граждани по веднъж лично

32

Боби

преди 1 седмица

Камалата ми прилича на пони, което се зъби за морков. Интересни, че излезе по локация за свирките, които е правила в първите си години на политиканството. Публикацията се казва: до какво може да доведе, една ***, свали Клинтън и възкачи Канала Харис.

31

Анонимен

преди 1 седмица

Хубаво й дават милиони, но да не реват после за новите данъци. Тя иска да въведе данък 45% на капиталови приходи, т.е. продажба на имот над покупна цена, на акции, злато и т.н. Втората й идея е още по-радикална и тип национализация- данък на нереализирани капиталови приходи 25%, т.е. на края на годината при поскъпнали активи(имотите са вътре) да платиш 25 от разликата в цената спрямо момента на покупка или 1.1. За неразбралите- ПРОДАЙ СИ АКЦИИТЕ ИЛИ КЪЩАТА ДА ПЛАТИШ ДАНЪК, ЧЕ СА ПОСКЪПНАЛИ.

30

Хмм

преди 1 седмица

Не, тези милиони за кампанията трябва да се гледат. Трябва да се гледат милионите, които е натрупала на държавна работа, преди да стане вицепрезидент на САЩ. Защот,о тя беше милионер, преди да се включи явно в политиката.

29

Анонимен

преди 1 седмица

Дойче зеле да се рови из богатствата на Путин.

28

С толкова

преди 1 седмица

Пари и по-умна *** га ри ца можеха да си изберат.

27

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 24, Малко си назад с материала, похотливия сенилен старец го отказаха от надпреварата и го смени проститутката Камала, която се изгига като си ляга с правилните хора. Това е официалната й биография, всички американски таблоиди са имали статии в които се изброява на кой политик е била държанка и така напредва в партийните дела. Шефовете на демократите със сигурност са я пяркали.