44

Пловдив

преди 1 месец

Хахахах

43

Истината

преди 1 месец

До Анонимен1 Бих казал за три дена и от Гърция няма да остане нищо !

42

Истината

преди 1 месец

До ПффТи сериозно ли вярваш,че гърците имат по- голяма авиация от турската?

41

Запознат

преди 1 месец

До Хи хиАми с победителя значи с Турция !Гърчолята които са от Африка след първата световна война нападат победената и разорена от войната Турция! Гръцките окупационни войски са подкрепени от Великобритания,Франция и Италия,но турците побеждават гърчолята и изгонват останалите окупационни армии ! От тогава до сега гръцката почетна рота е с поли това е спомен от горещия Анадол !През 1974г пак имаше онождане на гърци, но в Кипър !

40

Истината

преди 1 месец

До Анонимен30Една от тези големи сили е Турция в топ10 на най-мощните армии ! Даже и сравняването на бойните възможности на Гърция(10,5мил,150 000армия) с Турция(84мил,ЛОВЦИ-300 000 ,армия-сухопътни 430 000,жандармерия 200 000) е смешно !Гърция да не дразни лъва,че последния път ги биха и *** на плажа до Измир ,по-голямата част от гръцките войници и збягаха но някои станаха жени !!!Бях забравил за Кипър и там доста гърци бяха онодени през 1974г ! Но явно им е харесало и искат пак!

39

до 45

преди 1 месец

шмугни се измежду тръстиките и гледай да си загубиш телефона някъде, белкем спреш да пишеш глупотевини

38

Руси

преди 1 месец

Гърците ще ядът сопата!

37

Тенгри кан

преди 1 месец

Гъркът е казал право: турците са нашвественици, но и туряина е казал право: гърците са туристи на Балканите;))) С една дума, двете страни ще се сбият и гърците ще го отнесат. Ние, не трябва да се месим и да зимаме страна, а само ще искаме добросъседски отношения и мир;)))

36

Анонимен

преди 1 месец

До 41 - Предния беше по-зле ама го издирихме и ... Абе да кажем, *** няма да пише повеп :)

35

Анонимен

преди 1 месец

Да, но F35 са катопризраци .. Шмугват се между F16 и събарят по 4-5 преди да ги засекат. А и след това поне още 3-4 слагат. Поне 10 към 1 трябва да са F16, че да имат шанс ...

34

Гърците са от 5-тата

преди 1 месец

Раса като ИЗСРАЕЛСКИТЕ им братчеди и винаги нападат в гръб.

33

Турският министър

преди 1 месец

Знае много добре че,гърците са Африкански туристи в Европа и нямат нищо общо с Европейските народи.Истината е казал!ФАКТ!!!

32

Анонимен

преди 1 месец

Това нормално ли е здравен министър да заплашва с F-35?Покрай ковид всъвсем изплискаха легена.Да не би да е заплашвал с някоя нова версия на ковид 35?Ако е говорил сериозно си е за лудницата.

31

Важното е че,нашите

преди 1 месец

СамолетиФ-16 са на чертежи и никой не смее да ни приближи до 3000г.Когато вече ще бъдат в НИМузей-БАНКЯ.

30

До 38.Точно така

преди 1 месец

Правилно е да искат разрешение,защото Сърбия разполагат над 900 самолета от 4 и 5 поколение и е на-мощната армия в момента в ЕВРОПА и не са за подценяване!!!

29

Гърците преди да

преди 1 месец

Литнат в небето трябва да искат разрешение на Русия и Сърбия да изключат ракетите,за да не станат на конфети!!!

28

Гърците са свикнали

преди 1 месец

Да побеждават,когато последни се включат във войната и преди това насъскват комшиите!Стари Африкански трикове!

27

Христо Христов

преди 1 месец

До 14 "Изостанали сме от цивилизацията на Европа" - от КАКВО сме изостанали бе, про'с'так неграмотен? Европа е ТУК, на границата между България, Гърция и Турция. Факт. А онези там се чудят как да палят войни и други народи да страдат. Пак факт. Да, от това може да сме "изостанали" и не смятам, че трябва да го наваксваме.

26

Анонимен

преди 1 месец

Това репчене е все едно един 50-60 кг мъж да се ежи на един 110кг. Просто дребното петле няма шанс. Не казвам, че гръцката армия е слаба, но в момента турската е по силна. Освен това турците имат военен опит от Сирия. Гърците последно са воювали втората световна. Има достатъчно други световни проблеми в момента и не мисля че големите сили биха допуснали един такъв конфликт.

25

до Хи хи

преди 1 месец

Ще трябва да пратим половината войници на Гърция, другата половина на Турция, тъй като и двете са членки на нато