465

Анонимен

преди 2 месеца

Слава Украина!!!

464

бббб

преди 2 месеца

До АнонименЗа надуваемите изтребители ли говориш? Ти наистина ли смяташ, че някой ще остави годни за летене самолети на малки летища на няма и 100 км от фронта?

463

Анонимен

преди 2 месеца

Миналия месец може и да са ударили някой самолет укрите. Възможно е. Но миналата седмица няколко хохлятски летища и самолети ядоха Голата опашка под формата на "Искандер". Вчера излезе видео как Искандер пържи два Хаймасрса малко преди да изстрелят ATACAMS-и. Преди това още три Хаймърса отидоха по дяволите. ФАБировката не я включваме, а вчера де видя колко е рехаво ПВП-то над Куеф. 149.200-Волга. Сдавайса, хахол!

462

НЯМА ВЕЧЕ УКРАЙНА

преди 2 месеца

Повредени летища се поправят, кораби се строят, но държава без хора не знам как се поправя, при това разрушена и фалирала. Всъщност се досещам - РАЗГРАБВА СЕ, т.е. всеки взема каквото може. За Украйна говоря.

461

До САЩ и ВСУ

преди 2 месеца

Има ли възможност и за една ATACMS към една къща на варненското езеро, обитавана от един ром, слуга на кремълските убийци в България.

460

дяконЪ

преди 2 месеца

до Осман Адвмов....надявам се скоро да приключим тук и после почваме вас мръсни потъри и *** населили територията на раята.... 2502:62Скоро Одеса...вчера един Салвадорец замина.Все по малко наемници за отстрел и прави впечатление, че повечвто са с фючърсни договори и хонорари, демек нема си земат кинтите, то е ясно вечеЕдно българче отиде в плен, нашенче ама избрало кофтито страна, младо момче залюпено...Сега ще стане мъж и живот и здраве обратно в Севлиево при мама и с нова любов - жив

459

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Путин не се предаде на Зеленски и украинските войски ,Русия я очаква пълна разруха и разпад !!! НЯМА ВРЕМЕ ...

458

Анонимен

преди 2 месеца

САЩ, ЕС, НАТО, Западна Европа водят агресивна война срещу Русия.

457

До до 477

преди 2 месеца

Ми защо да влизат!? То всичките руснаци искат да живеят извън рашистан! доказателства за това ги има навсякъде по света, та даже в БГ! Ти си едно доказателство за това! Колкото до бягането то си вижте в пищовите! Не за друго ами вие постоянно ревете САЩ да не позволява на Украйна да ви рита задните части със западни оръжия! То толкова с бягането!

456

до 477

преди 2 месеца

Ако Русия не може да се противопостави на САЩ, САЩ отдавна да са влезли в Русия. САЩ отоват само там където не срещат съпротива. Срещнат ли съпротива, бягат.

455

Анонимен

преди 2 месеца

Модерните оръжия са едно на ръка, но без човешки фактор не става. Никой не може да отрече смелостта и куража на украинците. Друг е въпроса на този етап от войната и огромните жертви, дали има смисъл да продължават. Просто нямат шанс. В един момент ще имат техника, но няма да имат хора.

454

...

преди 2 месеца

ми войната в Украйна, абря путинофилията има ли война в Украйна според вас или ? Вижте там в пищовите и пишете, че ми е интересно! Та войната в Украйна показа, че рашистан никога ама никога не е можел да се противопостави на САЩ и НАТО! По нищо! Нито по производство нито по технологии! И затва продажната путинофилия, по заповед от кремъл, реве САЩ да не позволявали на Украйна да рита рашистански задни части със западно оръжие!

453

Анонимен

преди 2 месеца

Къде са ударили? Кой кораб са потопили? Никаква конкретика, щото явно пак лъже като брадат цингулианин! Никъде в нета и по новините по медиите няма информация. Че той тоя така може за половин час и Москва да превземе, и Владивосток да обкръжи!

452

vale_karo

преди 2 месеца

Някой може ли да сметне, колко пъти Руският черноморски флот напуска полуострова ?

451

Осман Адемов

преди 2 месеца

Чeбypaшku, яжте ми кочана! Украйна е подкрепена от целият цивилизационен свят. САЩ в лицето на Байдън ще изпратят помощ, защото пияната армия на джуджето:))) се цели по детски болници. Расията ще затъне в Украйна, както затъна в Афганистан и ще фалира отново. И съвсем естествено ще бъде ограбена и разпарчетосана хахаха. God bless America! Glory Ukraine!

450

Лъки

преди 2 месеца

Голям кошмар,да затриваш цивилни уроки в собствена детска болница, а светът да стене от лъжите на смъртта!Путин е истината за вас!

449

Нещо

преди 2 месеца

не схващам, уж Донбас и Крим са украински, пък зеления се уби да бомби собствените си поданици. Тъй излиза... Иначе "новината" не ме впечатлява - щом дрънкат небивалици, значи положението на укрите на фронта е зле.

448

Никола Стефанов

преди 2 месеца

Както винаги, американеца преразказва украински фантазии. Системите за залпов огън, които се предполагаше да нанесат тия удари, бяха затрити от Искандери ден преди това.

447

Путлер Капут

преди 2 месеца

Топлата стая в Хага те чака.

446

До този отдолу

преди 2 месеца

Всички разбраха, че украинска ПВО ракета е ударила болницата. Ако беше бойна и камък нямаше да остане. Усещам как се гърчиш над клавиатурата от яд, но истината е, че руснаците бият украинците като шкембе в дувар.