368

Анонимен

преди 2 месеца

Разбирасе че *** зеленски е изцяло виновен за това, прекалено си е повярвал че някой от Америка ще помогне а заради него държавата му ще загине, защото се кланя на измислени герой, а Америка се меша както винаги там където не и е мясото

367

СлаваНаПутин

преди 2 месеца

А англо- краварете преследваха с тази война окончателен край на държавността в Русия ,нейното унищожаване,разпарчстосване и ограбване на богатствата и чрез назначаването на послушни, продажни и дрогираши се *** и планирани Майдани. За това планираха ,подпалиха, финансираха и подържаха тази война с всякакви средства.Не случайно саксовете излязоха и от ЕС-а,за да печелят от войната, а не да плащат както евро- гейски те *** .

366

Анонимен

преди 2 месеца

Путин сигурно си мисли, че е безсмъртен. Е да ама не.

365

Вагинир

преди 2 месеца

От Белград до Китай е било бълггарско. Осемстотна година идват прокудените от викингите росси и с наглост интригантство и жестокост започвват грабежа който продължава и днес.Кпнфуций е казал" Аз съм ученик на бъллгарите".

364

Анонимен

преди 2 месеца

Русофилът е неграмотен дори и с висше образование. Да прочете санстефанския мирен договор и всичките злини, които ни е докарала Русия и тогава да говори.

363

Сът

преди 2 месеца

Путин нищо не преследва! Той се нагажда всеки ден според ситуацията! От началото на войната се смениха поне 7-8 опорки за това,защо е нападнал Украйна..

362

Цяр

преди 2 месеца

Бития бит ...... И за двамата цяр няма.

361

Анонимен

преди 2 месеца

За някои ще е голям кеф ако падне Украйна. После коя друга държава ще е на ред и след не коя друга и като падне следващата пак ли ще се кефим. Руския народ е страхотен народ, но не е свободен той е ограбван от собствената си власт и приближените и . Огромните и ресурси се експлоатират от шепа олигарси верни на властта още около 10% -15% които служат на властта и на олигарсите, другите хора са бедни защото нямат достъп до благините носещи продажбата природните богатства.

360

Далеч от BG

преди 2 месеца

Слава на велика РУСИЯ !!!

359

Анонимен

преди 2 месеца

Пак напълно изопачаване. Ако не е баш "формулата на Зеленски", значи било капитулация. Няма да приемат, това което Путин предлага, само и само защото ги е страх, че ще загубят престиж. Политиците в Украйна, САЩ и ЕС, са готови да пратят още стотици хиляди украинци на смърт, само и само да не си признаят, че са срешили.

358

Анонимен

преди 2 месеца

Хаха, какво има да "унищожава" украинската държавност, когато такава отдавна няма. Просто ще реинтегрира населението и териториите обратно в Русия, както са живяли заедно през последните няколко столетия. Опитът за украинска държавност беше неуспешен. Всички видяха докъде се докараха

357

за $12 трилиона

преди 2 месеца

Украйна за запада е ресурс за 12 трилиона. Половината от обработваемата земя на Украйна вече принадлежи на 3 западни фирми! Е как Путин да не унищожи този западен актив?

356

Минск 3

преди 2 месеца

Абе мисирките - пишете направо: Русия трети път няма да се върже на западни лъжи и мисли да си пребере и лихвите от последните пъти дето дава на запада!

355

Анал Лютви

преди 2 месеца

Това а. нално джудже е много секси.

354

Ванга

преди 2 месеца

Расия ке падне. Медя ще бъде тричан на Червения площад. Казах.

353

Анонимен

преди 2 месеца

Заради това долно джудже, 2000 човека умират на ден. Ще гори в деветия кръг на ада.

352

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 месеца

Окончателен край? Звучи като атом в Масква. Жужака пак се е oпардял в бункера.

351

Спеца

преди 2 месеца

*** е прав да продължи войната и да включи територията на днешна Украйна към Руската Федераци , пак като Украйна!Къде е гаранцията , че Запада пак няма да използува остатъка от Украйна за плацдарм за атака срещу Москва?Още повече че САЩ не спазили нито един договор досега!

350

БГ сме с Украйна

преди 2 месеца

Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време,заедно ще построим Украйна и България ще съградим.Да развеем български и украински знаменатада си върнеме странатаХайде смело във атаказдрава работа ни чака.Зеленски има подкрепа от българи, украинци и всички ще има ракети за всички руски пички..ха.ха който лъже ,убива и краде.той от Зеленски бой ще яде.

349

Анонимен

преди 2 месеца

Бой до последната урка :)))