326

Анонимен

преди 2 месеца

Националният предател - Главанака !

325

Пею

преди 2 месеца

Навремето не осъдихте нито един комунист. Сега ще си ги храните и ще ги търпите когато ви ограбват и сеебават с вас. България е член на ЕС и Нато и кажете на този плешивец че говори глупости.

324

Анонимен

преди 2 месеца

....... Также в ходе проведения инженерной разведки в промышленной зоне была обнаружена лаборатория с химическим оборудованием для производства отравляющих веществ: специалистами РХБЗ найдено оборудование, реактивы, средства защиты органов дыхания и кожи в том числе из США и Польши.

323

Анонимен

преди 2 месеца

Использование киевским режимом токсичных химикатов подтверждается многочисленными показаниями свидетелей мирными жителями и военными, сообщил Начальник войск радиационной, химической и биологической защиты ВС РФ генерал Кириллов.Также в ходе проведения инженерной разведки в промышленной зоне была обнаружена лаборатория с химическим оборудованием для производства отравляющих веществ: специалистами РХБЗ найдено оборудование, реактивы, средства защиты органов дыхания и кожи в том числе из США и

322

Анонимен

преди 2 месеца

Враг применяет химоружие, под Авдеевкой обнаружена лаборатория ВСУ по производству боевых отравляющих веществ - фото В ходе СВО неоднократно фиксировались факты применения ВСУ кустарных химических боеприпасов, сбрасываемых БпЛА. Использование киевским режимом токсичных химикатов подтверждается многочисленными показаниями свидетелей мирными жителями и военными, сообщил Начальник войск радиационной, химической и биологической защиты ВС РФ генерал Кириллов.Также в ходе проведения инженерной разведки в промышленной зоне была обнаружена лаборатория с химическим оборудованием для производства отра

321

Анонимен

преди 2 месеца

Тровят украинско-руското население, това трябва да спре и виновните да бъдат осъдени, а химията унищожена, ще пусна цитат.

320

про

преди 2 месеца

До Пламен Иванов80 млн. евро е малко дори, трябва поне 180

319

Пламен Иванов

преди 2 месеца

Който слуша глупостите на Ради - президенчето, до никъде няма да стигне!Поредният бирник, който майка България всеки месец храни!

318

Анонимен

преди 2 месеца

Не даваме никакви помощи на Украйна, а въртим търговия. Същото прави и Сърбия.

317

Анонимен

преди 2 месеца

Какъв донор бе, Главчев? Произвеждаме оръжие и го продаваме. Това не е дарение, или подарък, това е търговия. Между другото, сащото прави и Сърбия - бизнесът си е бизнес.

316

Klaus Schwab

преди 2 месеца

Europa: The Last Battle - Гледайте това и ще разберете кой са вашите врагове . Дотогава сте просто едни донори .

315

аяяяяя

преди 2 месеца

отрязаха главата на главчев и я дадоха на кучето

314

Анонимен

преди 2 месеца

Всички "помощи" за украйна са кражби от бюджета извършени от американските прислужници -- няколко лидери на партии, които работят за свои частни интереси и в ущърб на националните интереси и държавата. Трябва да бъдат съдени и вкарани в затвора.

313

Анонимен

преди 2 месеца

Този е дал цели 80 млн.!!! на украинците да си купуват нови коли и да ходят на плаж и екскурзии. Ако не сме глупави не знам какви сме да го търпим! Всеки ден ни вътри както си иска. Какво ще вземе България от тази среща на НАТО?

312

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонименфалшивият генерал Румен Радев също трябва да отиде там. Дали ще се бие за Русия или Украйна ще е негово решение.

311

Само да уточня:

преди 2 месеца

До Анонимен===Гробарите и другите продажници около тях харизват не милиони,а милиарди на САЩ! И пак по тяхна заповед слугинажа,който ни управлява харизва стотици милиони на фашистките хохли! А тези,които си плицуркат зад**Ц*те по морето ни правят по 1 милиард на година! Ние събираме капачки за болни БЪЛГАРСКИ дечица,защото МАЩЕХАТА държава не дава пари за лечението им,въпреки ужасната демографска катастрофа,възрастните ровят по кофите за *** за да оцеляват,РОДИНАТА и НАРОДА ни умират!!!

310

Анонимен

преди 2 месеца

Ние вече СМЕ безсрочен донор на Украйна!

309

ПроСоТо

преди 2 месеца

току-що гледах едно видео в ютуб:"Украина! Толпы народа! Очереди! Что происходит в Киеве?"...ЗАВИ МИ СЕ СВЯТ !...Такова ИЗОБИЛИЕ и разнообразие от евтини земеделски стоки на цени,за които ниеможем само да мечтаем,че се запитах:..-КОЙ АДЖЕБА има нужда от помощ?..-Укрите,или ние ?

308

този главанак

преди 2 месеца

отново лъже народа си. Това трябва да се накаже

307

Анонимен

преди 2 месеца

Ще бъдем! Ще бъдем! Докато господарите ти не ти заповядат да "обърнеш палачинката". И така... Докато ви изтърпим.