32

Патън Майк

преди 2 месеца

Я да им дадат да опитат от нашите манджи и гозби - дроб сарма , мусака , мекици , таратор , сарми , кюфтета , кебапчета , шопска салата , баница и тогава да ги питат какво ще искат да ядат !

31

Анонимен

преди 2 месеца

Прищевки големи за храната и като свърши турнето и се приберат вкъщи, пак чипс и дюнерите от кварталната дюнерджийница.

30

The priest

преди 2 месеца

10 ти какви точно яки групи има в Румъния, че не се сещам? Следя фестивалите по цял свят и изобщо не съм съгласен. И колко е як фестивала в градския парк в Букурещ? Като якия концерт на Рамщайн в Белград ли? Газихме кал като ***,а на следващия ден вонеше на обор щото бяха докарали сено от някакъв говедарник ? Организация и звук като на Мидалидаре има на много малко места, а групите са също ок. Все пак не е задължително, който иска ходи, който не иска си намира за какво да мрънка. Ай със здраве

29

Анонимен

преди 2 месеца

ACCEPT ама без удо или с него ?

28

Младеж

преди 2 месеца

То в тия групи я има и един останал от оригиналният състав.Май само името е останало.

27

ПроСоТо

преди 2 месеца

Боже,"дийп пърпъл" още ли са живи?...Май наистина са "Чайлд ин тайм"...Лично аз съм им се наслушал до "откат"...Нема лошо да поработват по малко,но аз не съм в 1970-та..Във всеки случай:-Като нема риба,и ракът е риба...Като нема СЪВРЕМЕННИ свестни,и динозаврите са добре дошли..

26

СандУкан

преди 2 месеца

Колкото и да харесвам бандите, Ще ги пропусна!Организатора алчен и ограничава свободата на къмпингуващите, като определя висока цена за минимален парцел (като гроб) и никакво пространство и свобода - тази музика е за свободолюбиви люде, не за затворници. Фестивали бол в чужбина!Продадох билетО и с цялото снаряжение бЕгам на морски къмпинг...догодина хич нЕма и да помисля за този фестивал!

25

тТт

преди 2 месеца

До Анонимен 17, Ти остави Stratovarius, ами чичко Axel Rudi Pell как се е съгласил MR.BIG да са след него. Като съм чел с какъв чапат характер бил... :)

24

Справедлив

преди 2 месеца

Това са "демократичните" лигавщини. Да им дадат хляб сирене и чесън и кладенчова вода. Достатъчно им е .

23

Анонимен

преди 2 месеца

747 Strangers in the night ми беше любима песен навремето.

22

До 17

преди 2 месеца

Оня ден слушах радио и по едно време пуснаха някака мънкяща така наречена певица. Тя нотите не знае но е наше момиче и без да може да пее, без песента да има някаква музикална стойност го пуснали в национален ефир. Затова и нямаме стойностна *** музика а с такива безразборно пускане на глупави песни в младите се формира нискък праг на културни изисквания.

21

До 17

преди 2 месеца

Затове не слушаме класации и не знам какво си, не ходим на измислени концерти на измислени певци. В Тубата има всичко.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Старческите желсния трябва да се удовлетворяват. Все пак са нс преклонна възраст туристите-музиканти.

19

Пенка

преди 2 месеца

Яко шалга бате.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Тия ако дойда у Перник, зад блоко да ми пеят пак нема да излезнем да ги гледам. Миле Китич Forever баце.

17

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 10Рока и метъла умряха. Всичко се крепи на старите групи.В момента да се вкара рок песен в чартовете е нещо много трудно.Проблема е че едно е да се продуцира рок група от 6 члена, а съвсем друго е да се продуцира поп песен изпят от един човек и с инструментал правен с fl studio. При едното разходите са минимално а при другото разходите са високи.

16

@@@

преди 2 месеца

Mr Big хедлайнер, пък Stratovarius им подгряват?Че са добри музиканти ок, ама чак пък хедлайнъри, явно не са се навили други от големите

15

Джеймс

преди 2 месеца

Металика!!!! Тях чакаме!

14

бай Пешо

преди 2 месеца

и аз мисля като [#12] Анонимен относно обичането и запомнянето! Нека ВЕЛИКОТО да го запомним като ВЕЛИКО!

13

valq

преди 2 месеца

Kvi sa teq durti valzi brat mi pak 6te hodi da gi gleda kak viqt!