210

пияница мистик

преди 2 месеца

Интересува ме Етиен Брейка защо е останал с групата, която не са напуснали. Жалко, мислех го за по-умен. А подполковника полковник генерал гаранция няма да си подаде оставката :)))

209

Излъганият

преди 2 месеца

20 години гласува за воеводите, но те ме призоваха да "не подкрепям никого". Есента гласувах за Ваня, но след като тя се събра с Мая ми се стори някак нечистоплътно. Излъгах се и гласувах за полковника. Това, което забелязах, но никой не го отбеляза, е че Члена разпространи смелите си предупреждения за гласуването с Герб - на следващия ден след като бе гласувано против Герб. Просто се търсеше оправдание за раздялата с прелестните депуттаки. Цялата работа е заради субсидията и други париииички!

208

обективен

преди 2 месеца

До Тук там:Фалшивия подполк.Мрънков излъга стотина хиляди ,излъга Ивелин ,излъга и мен.А как да наречем тези твари ,които са гласували за Тиквата ,Шишо ,Кирчу ,Асенка ,Ристо и гнома/ген. Танас?Уфсътъ е ценно животно , а далите гласа си за горните разбойници са просто излишен ***.

207

Приятел

преди 2 месеца

Подкрепям Ивелин и Величие , а подПолковника Свирков мразя безплатно!Ивелин е свястно и достойно момче ,което беше излъгано от патологичния лъжец с лоения тумбак.Човек винаги трябва да вярва ,че има изход и разбойниците от ГЕп-СДС-ДПС-ПП-ДП и менте полковника ,трябва и ще бъдат прогонени от властта.Ивелин е последна надежда на всички достойни българи!!!Последна!!!Вярвам в този млад и понякога наивен ,но суперточен истински мъж!!!

206

Тук там

преди 2 месеца

Подкрепилите величие са наричани тук овце, Ами тогава подкрепилите баце, който ни оправя с 200 всеки ден години наред как да ги наречем. А подкрепилите шиши, който пък с 300 ни оправя и той също години наред как да ги наречем.

205

Боби

преди 2 месеца

Да се разпадат, нищо не става от тях.

204

Алоо

преди 2 месеца

То се женуря бре.Кат ги затворили в свинарника и им взели телефоните да не могат да снимат кво ли са е случило.

203

Анонимен

преди 2 месеца

Можеше да стане кабинет само с мандата на ГЕРБ.Никой не иска правителство на ГЕРБ,защото щеше да проработи и останалите щяха видят власт през крив макарон.Парите от Европа щяха да тръгнат ,да съживят икономиката.Сега няма да ги получим благодарение на ПП и на президентчето .Което загрява зад тъч линията за предзидентска република.Ще си останете само с обещанията за десат моста и двайсет тунела ,а и завода за автомобили на Кирчо.

202

Анонимен

преди 2 месеца

Тия от Величие са най- забавни.То последните години превърнаха парламента в долнопробно шоу.По -лошо и от шоуто на Слави.Надпреварват се Кирета и Лени да ръсят простотии.Голяма конкуренция са си.

201

Е,бравос

преди 2 месеца

Ако Етиен Леви беше събрал певиците от група Трик,сигурно щяха да направят по-свястна парламентарна група.

200

Спеца

преди 2 месеца

"Величие" се оказа копие на българската държавност !

199

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам защо ,но Баце ми изглежда порядъчно ВЕЛИК в сравнение с тези "величави" амеби ,чехълчета и еуглени..

198

Анонимен

преди 2 месеца

До 203: Ами вие, да не би да продължавате да им симпатизирате?

197

А бе

преди 2 месеца

Къде е великия химик-академик Денков? Да обясни разпада на Величие. На молекули ли е,на атоми ли е,каква е консистентността,има ли шанс за съединение,избухливо ли ще е или съставките са неразтворими?

196

Продължавам да се

преди 2 месеца

чудя,колко глупав,*** и *** трябва да е нашего брата-българина,като ония близо 100 хиляди повярвали и гласували за тия убитаци от Величие?!?То само,като го видиш "Подполковника",отвори устата и трябва да ти стане ясна работата!?!После се чудим и маем,защо пенсионерите мятали торбите с парите от терасите,ами те най-вероятно са родителите на гласувалите за Величие?!?Те обикновенно,каквито са родителите,такива са и децата!?!Тя,крушата ябълки не ражда!!!

195

do 199

преди 2 месеца

Ми квото казват обърканите оФФФце на тиквуня, шиши, ниновица и останалите оФФце, ти от коя кошара си оФФцо.

194

Славчо

преди 2 месеца

Възбуждане и безличие са за една група хора без много акъл... добре че са малко... няма как след такива да тръгне народа

193

Кк

преди 2 месеца

Тикитокита, тубъри, брейкъри, чалгари, псевдопатреоти... много пада нивото

192

Анонимен

преди 2 месеца

Аз няма се учудя да краварите да очистят Марков. Те го създадоха с една единствена цел- да вземе гласове от Възраждане, а не са очаквали толкова бързо да се разпадне проекта им именно заради неговите изцепки.

191

Анонимен

преди 2 месеца

Какво казват сега онези сто хиляди объркани овце