199

Анонимен

преди 2 месеца

На този от къде му е това самочувствие? Македонците са много прос*ти. Българите толкова много ги обичат, а те направиха така, че да се чудим, от къде дойде това чудо невиждано.

198

А с какво става?

преди 2 месеца

България е имала един Министър-Председател родом от град Ресен в днешна Северна Македония.Той се казва Андрей Ляпчев и е бил на поста Министър Председател в периода 1926-1928 и от 1928-1931. та той остава известен с крилата си фраза как трябва да се управлява - "Со кротце, со благо ", а злите езици казват,че оригиналът е бил и "со малце кютек".Та ако можехме да го набием този Мицкоски, та барем малце му дойде акълът в главата...ама не можем, в демокрацията не е позволено!

197

спукан атички кондом

преди 2 месеца

печелиш от трите най-дългото:)

196

*-*

преди 2 месеца

Айде у лево. Взема себе си и държавата си за по- важни и съществени от каквото са. Ще ходи на резервната скамейка за още някое друго деситилетие да изостане от всички в региона

195

Анонимен

преди 2 месеца

аве дайте му една История славянобългарска да чете на този и да се осъзнае.

194

художника

преди 2 месеца

Мицко, накрая ще спечелиш още 30г. ВЕТО. Честито на печелившите!

193

Анонимен

преди 2 месеца

Ще спечели, няколко милиона от РСМ и ще си бие шута като всичките шутове дето ги управляват от години.

192

Анонимен

преди 2 месеца

При невербалното общуване когато човек лъже, поглежда вляво (единици поглеждат вдясно). Когато е неуверен в думите си, поглежда нагоре. Накъде ли гледа Мицкоски?

191

Анонимен

преди 2 месеца

Поживем, видим, но не вярвам. На Мицкоски хич. Все едно е наш Коцко, който си вярва, че е първа сила. Същата работа. Когато литнат твърде високо в розовите облаци, Господ ги сваля оттам. Справка: Вавилонската кула, метафорично и буквално.

190

Анонимен

преди 2 месеца

За доброто на родината трябва да го смуче на сърбите.

189

Анонимен

преди 2 месеца

Е, затова гръмнаха мавзолея на Георги Димитров, който докрай тези на света.

188

Рв

преди 2 месеца

Кво ще спечелиш бе? Ааа албански бор в задния двор. Аре бягай, кво ни интересувате вие с вашите комплекси ?

187

Шоп

преди 2 месеца

Ми чакай да спечелиш тогава, приятно безкрайно чакане..

186

Наблюдател

преди 2 месеца

Тоя си закопава държавата сериозно. На БЮРОМ им свършиха парите за лобисти )изсипаха стотици милиони и сега ще изпаднат в изолация. Албания ще се отдели и продължи в процаса към ЕС сама. За бюромците още 10г в нищото - Честито ;)

185

Анонимен

преди 2 месеца

прилича на Евгени Минчев малко

184

123

преди 2 месеца

Печелиш на надбягването с магарета в Щип! Това е Европа бре клоун недовършен!

183

Хейт

преди 2 месеца

И нагъл, бе!

182

Реално

преди 2 месеца

До ??? Те не крадат история, защото е била и тяхна, но докато са били българи. Някои събития са се случили в област Македония, когато там са живели българи и историята е българска! След като решават да приемат името на областта/македонци/, историята пак си остава българска, а те имат своя от 1991г., като самостоятелна държава. Аз, като тракиец, мога ли да кажа, че битките на Тервел с арабите,на Калоян с Балдоин,битката при Клокотница са тракийска история? Не, това е част от българската история!

181

Българин

преди 2 месеца

Мицко с Гърция и Албания сгози Лука! Ние сме последният му п.облем! И за европе,ски път се иска, първо да спазват договорите които си подписал, а за добросъседство, да не крадеш брутално история с фалшификации ! С Кремълски и Коминтерновски измишльотини, място в ЕС тия нямат! Цялата тая плява и омраза искат да я пренесат в Брюксел!

180

Анонимен

преди 2 месеца

Много лесно можем да ги пратим обратно в Сърбия тия- визи, мита ...вето когато и където трябва!! Международен съд за неспазване на договори!!! Тези до кога ще лазят по нервите?!! По - голямо доказателство от това ,че селяните са елементарни , злобни, недоразвити човечета - здраво му кажи! Били Македонци - български *** !!! Инати , дървени глави, необразовани !!!