27

Махатма Ганди

преди 2 месеца

"Насилието е аргумент на слабия". Т.е. Путин вече няма аргументи. Свършват наемниците, свършват парите... Единственият аргумент на Путин е, че прегърна исляма. Да, ама Турция става все по-свтска държава. Ердоган знае, че може да загуби не само Истанбул при бъдещи избори.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Лоша работа. След Китай, Виетнам, Сев. Корея и т.н. турнета, сега и Ердоган отсвири Путин.

25

Анонимен

преди 2 месеца

До Кисел Защо мислиш, че някой вярва на вас, копейки?! Ти ли си бил на тайното заседание? Не важиш, не се хаби с изтърканата си опорка. Ако се стигнеше до там, щяхме да пратим войници не на Зеленски, а на Путин: членовете на Възраждане да го подкрепят. Куцо, кьораво и сакато.

24

Кисел

преди 3 месеца

Нашите предатели са взели решение да изпратят български войски на смърт заради фашистка Бандеровска Окраина.Това беше взето днес при закрити врата в Парламента ,тайно от българите.Затова отнеха правата на Президента Румен Радев, за да могат Пуевски,Магарев,ДъПъСъ,Герб с предателя-комунист Борисов,гнома и СДС,плъхоДенков и некадърната ГАРГАмел,про100Киро и кокорчо и ППДБ да изпратят на смърт нашите момчета, против Русия,заради фашиста-наркоман Зеленски и Фашистка Бандеровска Окраина.Престъпници!!

23

марчела

преди 3 месеца

Яд ви е че всички сеа съ образяват с Вл. Вл. Путин Президент на цяйла Русия,вкл и Окраина/руска земя е и нищо не може да промени тази истионаКолкото до наркоманските щати, те са нищо от съ здаването си.А, Ердоган,винаги се е страхувал от Русия и най-вече от Вл.Вл.Путин.Знаем,кой освободи България от 500 години Турско Робство-Русия.Знаем,кой победи без ничия помощ във ВСВ с цената на 27 милиона РУСНАЦИ/а Бандеривските фашисти-окраинци помагаха на Хитлер-Степан Бандера и Шухевич/.Предатели !!!

22

Анонимен

преди 3 месеца

Не ОБЯСНЯВАТ ЗАЩО?!

21

Га4е

преди 3 месеца

Вл.Вл. Путин Президент на цяла Православна Русия /тук е и ОКРАИНА-Руска Земя е/ няма вяра на еничарина ЕРДОГАН.Може да му даде газ,петрол нефт, НО,ВЯРА никому особено на Турция.Ердоган знае на какво са способни руснаците-РУСКО-Турската Освободителна Война 1877/78 г. когато България е освободена от Русия от 500 години Турско Робство.Русия е Наша Освободителка.Колкото до съединените наркомански щати те ще преговарят с Вл. Вл. Путин на килимчето наведени.Цитат:А,така ви искам-наведени!Нашите също.

20

Пенсионер

преди 3 месеца

Путин да не отлага дълго ,че няма време.

19

Доказателства има

преди 3 месеца

До агент Мъдлър ЦРУ: Най-простото: Путин присъства на международни срещи, сключва договори и споразумения, подава и получава папка с подписаните документи. Следователно оставя отпечатъци върху тях. Елементарно е да се провери дали отпечатъците са същите, каквито е оставял преди години. Но истината е, че хората, държавни ръководители, с които се среща, го познават от години.Никой от тях не е казал, че се съмнява дали говори наистина с Путин.

18

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 месеца

Няма доказателство, че Путин е жив. Единствената му скорошна реална снимка с кучето Бъки е от 2014г. След това няма нищо. Фейсбукът му изчезна някъде там преди 19 години.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Ердоган е мазен турски лъжец и кадаиф.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Не може, защото 1. Пусна Финландия в НАТО; 2 Пусна пленените азовци да се върнат в Украйна.

15

Браво

преди 3 месеца

Викам си е за това браво на гербВссички превратаджии вьрнаха на турция , май само тия в румьния се спасиха и избягаха на запад

14

Естествено

преди 3 месеца

само САЩ могат да участват в преговори. Нали те са главната причина за тази война. Украйна ще участва само формално, за подписа.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Айде агент Мръднал от Карлуково и той се обади .

12

До 11

преди 3 месеца

Ами като е слуга на посолството така става и онова посолството го държи с далаверите му и така го командва

11

Хаха ха

преди 3 месеца

Помня един гюленист как се жалваше ние избягахме в бьлгария да не ни приберът заради превратаА те ни вьрнаха обратно в турция

10

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 месеца

Путин е мъртъв от поне 10г, тея срещи ще си уреждат. Смятай.

9

Голям

преди 3 месеца

Ердо ръка трябва да целува на бацеЦял газопровод му подари от който и ние купуваме газ на тройни цени

8

Бау

преди 3 месеца

Тази работа не се оправя с посредници - зложелатели, а между Киев и Москва, без подстрекатели! Любовно рандеву с посредници - айде, де! Ще ви прекарат и двамата!